Zou Adam Sandler een vervolg op 'Big Daddy' maken?

Inhoudsopgave:

Zou Adam Sandler een vervolg op 'Big Daddy' maken?
Zou Adam Sandler een vervolg op 'Big Daddy' maken?
Anonim

Adam Sandler werd dankzij 'Big Daddy' een enorme ster. Met een budget van $ 34 miljoen wist de film wereldwijd maar liefst $ 234 miljoen op te halen. Tot op de dag van vandaag discussiëren fans nog steeds over de film en het blijft een cultklassieker. Het bracht ook de carrières van zowel Dylan als Cole Sprouse op gang - de twee zouden van megafaam genieten.

Zoals Adam in eerdere interviews onthulde, was comedy nooit een onderdeel van zijn levenspad en in feite had hij een beetje geluk dankzij zijn broer. Hij onthulde zijn beslissing om samen met Interview Magazine aan comedy te gaan doen: "Als mijn broer niet had gezegd het te doen, had ik niet gedacht dat het normaal was om te doen. boos op mij. Maar omdat hij zei dat ik het moest doen, en ik wist dat mijn ouders zijn hersenen respecteerden, dacht ik: "Hij zei dat ik het moest doen, dus het moet goed zijn."

Het werkte allemaal in het voordeel van Adam. Hij begon met stand-up comedy en zou dankzij film uitgroeien tot een grote ster. Zoals we hebben gezien, zijn zijn films grote successen geworden en fans vragen zich af of hij een vervolg op een klassieker zou overwegen.

Verder gaan

grote papa screenshot
grote papa screenshot

In december 2019 werd Sandler eindelijk herenigd met Cole Sprouse, nadat hij zijn tegenspeler een paar jaar niet had gezien. Natuurlijk, de eerste vraag die ET voor Adam had, is of hij een vervolg met de broers zou overwegen? Helaas zou zijn antwoord de hardcore fans van de film niet bevallen: "Dat doe ik hem niet aan. Het gaat goed met hem."

Sandler was tevreden met de jongens en hoe hun carrière sindsdien tot bloei is gekomen: "Ik herinner me de jongens", vertelde Sandler destijds aan ET."Ik herinner me dat Cole en Dylan geweldige kleine jongens waren. Als ik ze nu zie, sta ik versteld hoe ze uitgroeiden tot knappe jongens."

Dylan Sprouse daarentegen sluit samenwerking met zijn broer niet uit. Hoewel hij toegeeft dat als de reünie plaatsvindt, hij creatieve controle moet nemen: Het is waarschijnlijker dat ik iets voor ons zal schrijven om samen aan te werken, in plaats van dat iemand ons benadert. Tweelingfilms zijn nooit goed! Dat is gewoon het universele waarheid, ik denk dat het universum ons heeft gegeven, dus als we het juiste kunnen vinden, ja.'

Niets dan positief dat de broers nog steeds open staan om in de toekomst naast elkaar te werken. Ondanks hun verschillende schema's, geeft Dylan toe dat de broers nog steeds hechter zijn dan ooit tevoren, en samen genieten van de kleine dingen zoals videogames: Ik hou heel veel van hem. We praten elke dag en we spelen samen videogames. Dus ja, dat kun je zeggen we zijn in veel opzichten een soort van vertrouwenspersoon voor elkaar.”

Wat betreft het samen verschijnen in een andere Big Daddy-film, lijkt dat onwaarschijnlijk.

Aanbevolen: