Mille Bobby Brown speelde bijna in deze superheldenfilm

Inhoudsopgave:

Mille Bobby Brown speelde bijna in deze superheldenfilm
Mille Bobby Brown speelde bijna in deze superheldenfilm
Anonim

De wereld van superheldenfilms wordt alleen maar groter en beter, en de MCU en DC gaan elk jaar van top tot teen op het grote en kleine scherm. We hebben zelfs andere franchises zoals The Umbrella Academy voorbij zien komen en hun plaats vinden in de grote en gekke wereld van superheldenprojecten.

Voordat ze een grote ster werd, kreeg Millie Bobby Brown de kans om auditie te doen voor een superheldenfilm die sindsdien is uitgeroepen tot een van de beste in de geschiedenis van het genre. De studio gaf haar echter door voor een andere artiest.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

Ze deed auditie voor de rol van X-23

Logan X23
Logan X23

Millie Bobby Brown is nu een van de meest populaire namen ter wereld, maar jaren geleden was ze een jonge artiest die haar weg wilde vinden in het bedrijf. Studio's zagen duidelijk de waarde in die ze aan een project kon toevoegen, en voordat de productie begon, was Brown klaar voor de rol van X-23 in Logan.

De film zou een zwanenzang worden voor Wolverine, die al bijna twee decennia een vaste waarde op het grote scherm was. Hugh Jackman was helemaal klaar om te schitteren in de film, en het was belangrijk om de juiste artiest als X-23 te casten. Dat personage zou tijdens de film naast Wolverine in de hoofdrol spelen, en veel getalenteerde individuen waren in voor de rol.

Toen hij sprak over de auditie voor Variety, zei Brown: Ik dacht: 'Het wordt geweldig, ik ga me echt voorbereiden', en ik zat in mijn kamer de regels te lezen. Eerlijk gezegd, voor mij voelde ik het zo - ik voelde een acteur, in de auditieruimte, Hugh Jackman slaan, en James Mangold die recht voor me zat.”

Hoewel Brown een stevige auditie had kunnen geven, wisten de filmmakers dat de juiste artiest zich uiteindelijk zou openbaren. Dit leidde ertoe dat ze Brown doorgaven ten gunste van een jonge artiest met heel veel talent.

Dafne Keen krijgt het optreden

Logan X23
Logan X23

Voordat hij de rol van X-23 in Logan belandde, moest Dafne Keen nog te zien zijn in een grote productie op het grote scherm. Ze had televisiewerk gedaan in verschillende afleveringen van The Refugees, maar dit zou een enorme verandering van tempo zijn voor de artiest. Het bleek dat ze meer dan klaar was om het meeste uit haar kans te halen.

Logan, uitgebracht in 2017, werd een enorm succes aan de kassa en haalde $ 619 miljoen binnen. Afgezien van het financiële succes, werd de film ook geprezen door zowel fans als critici, en sindsdien wordt het beschouwd als een van de beste superheldenfilms die ooit is gemaakt. Keen was briljant als X-23 en mensen merkten al snel haar geweldige optreden in de film op.

Natuurlijk zou het missen van een project van deze omvang een teleurstelling zijn voor elke artiest, vertelde Brown aan Variety hoe ze zich voelde over de film en over de uitvoering van Keen.

“Ik heb het bekeken; ze was ongelooflijk. Het betekende zoveel voor me, 'zei Brown.

Millie gebruikte 'vreemde dingen' om een ster te worden

Stranger Things Elf
Stranger Things Elf

Ondanks het mislopen van een gouden kans om te schitteren in een van de beste superheldenfilms die ooit zijn gemaakt, ging het goed met Millie Bobby Brown. Een jaar voor Logan's release maakte een kleine show genaamd Stranger Things zijn debuut op Netflix en werd een sensatie die legioenen fans aantrok en de popcultuur stormenderhand veroverde. Brown was perfect als Eleven en fans kunnen niet wachten om te zien wat de show vervolgens in petto heeft.

Bovenop Stranger Things is Brown ook verschenen in blockbusterfilms zoals Godzilla: King of the Monsters en in Godzilla vs. Kong. Ze heeft wat televisiewerk gedaan buiten Stranger Things, maar ze gedijt goed op het grote scherm en zelfs op Netflix in de film Enola Holmes.

Sinds de release van Logan heeft Dafne Keen iets aan haar geweldige carrière toegevoegd, aangezien ze sinds 2019 de hoofdrol speelt in His Dark Materials. Die serie is met veel liefde ontvangen van fans, en het is verlengd voor een derde en laatste seizoen. Bovendien speelde Keen ook samen met Andy Garcia in de film Ana. Ja, het wordt alleen maar beter voor de jonge artiest.

Hoewel Millie Bobby Brown een enorme kans miste om X-23 te spelen in Logan, was ze nog steeds in staat om een voertuig naar de top te vinden. Zij en Dafne Keen zijn allebei goed blijven presteren sinds de release van de film in 2017.

Aanbevolen: