Wat biedt de toekomst voor Peaky Blinders-ster Cillian Murphy?

Inhoudsopgave:

Wat biedt de toekomst voor Peaky Blinders-ster Cillian Murphy?
Wat biedt de toekomst voor Peaky Blinders-ster Cillian Murphy?
Anonim

Op Netflix is Peaky Blinders een enorme hit geweest, en dat is grotendeels te danken aan de geweldige cast, waaronder de hoofdrol, Cillian Murphy. De acteur had een lange weg te gaan naar Peaky Blinders, maar toen de zeug eenmaal uitbrak, begon hij veel geld te verdienen, waardoor zijn vermogen in feite toenam.

Nu de show is afgelopen, kijken mensen vooruit om een glimp op te vangen van Murphy's volgende grote project. De acteur zal samenwerken met een oude vriend voor een van de meest verwachte films van volgend jaar.

Laten we eens kijken naar Murphy's volgende grote filmrol!

Cillian Murphy was geweldig op 'Peaky Blinders'

Van 2013 tot 2022 speelde Cillian Murphy op briljante wijze Tommy Shelby op Peaky Blinders. De show wordt beschouwd als een van de beste in zijn gebied, en Murphy had niet beter kunnen betalen voor de hoofdrol in de show.

Aanvankelijk wilden de mensen die de show samenbrachten Jason Statham in de hoofdrol, maar ze konden zijn diensten niet veiligstellen. Dit bracht hen ertoe Cillian Murphy te casten, die uiteindelijk in elke aflevering bewees dat hij de juiste man voor de baan was.

Murphy werd vergezeld door een lijst van uitstekende artiesten zoals Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Iddo Goldberg en nog veel meer.

In tegenstelling tot andere shows die stagneren, was Peaky Blinders constant in beweging, iets dat fans gingen waarderen. Ze waren het misschien niet eens met alles wat de show deed, maar ze zorgden ervoor dat ze afstemden op elke nieuwe seizoensdrop.

Na 6 seizoenen en 36 afleveringen kwam er eindelijk een einde aan de serie, iets waar fans gewoon niet klaar voor waren. Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een show, vooral niet als die show zo geweldig is als Peaky Blinders.

Toen hij het had over het einde van de show, zei Murphy: "Het voelt als het einde van iets. Het is raar om erover te praten. Ik heb er nog geen vat op. Misschien als het klaar is, heb ik enig perspectief. Het is het einde van 10 jaar van mijn leven; een groot avontuur met veel collega's en mensen waar je heel close mee bent geworden."

Nu de show voorbij is, verhuist Murphy naar een groot filmproject.

Zijn volgende film is 'Oppenheimer'

Voor zijn eerste filmrol na Peaky Blinders zal Cillian Murphy opnieuw samenwerken met de legendarische Christopher Nolan aan Oppenheimer.

Voor Murphy was er gewoon geen manier om te weigeren.

"Ik zal altijd voor Chris opduiken, ongeacht de grootte van de rol. Chris belt me op en ik ben er. Is het niet geweldig dat filmmakers nog steeds uitdagende, veeleisende films maken in de studio systeem, op film geschoten? Ik denk dat hij de vlag voert. Hij, Paul Thomas Anderson en Quentin Tarantino zijn fantastische filmmakers die op grote schaal interessant werk maken, "zei de acteur.

Verbazingwekkend genoeg zal dit een hoofdrol zijn voor Murphy. Hij speelde kleinere rollen in andere Nolan-films, maar deze keer is hij de hoofdrolspeler, iets waar filmfans ongelooflijk enthousiast over zijn.

Murphy is al openhartig over de voorbereiding die hij heeft gedaan voor de film.

"[Ik heb me voorbereid door] ontzettend veel te lezen. Ik ben geïnteresseerd in de man en wat [het uitvinden van de atoombom] met het individu doet. De mechanica ervan, dat is niet echt voor mij - ik hebben niet het intellectuele vermogen om ze te begrijpen, maar deze tegenstrijdige karakters zijn fascinerend", vertelde hij aan The Guardian.

Murphy het voortouw nemen is een groot probleem, maar andere details rond het project zijn even belangrijk.

De cast van de film is gestapeld

De film, die gaat over J. Robert Oppenheimer en zijn bijdragen aan de atoombom, heeft een van de meest gestapelde cast die we ooit hebben gezien.

Per MovieWeb, " Oppenheimer zal een ensemble cast bevatten met Emily Blunt als Katherine Oppenheimer, Matt Damon als Leslie Groves, Robert Downey Jr. als Lewis Strauss, Florence Pugh als Jean Tatlock, Josh Hartnett als Ernest Lawrence, evenals Rami Malek, Benny Safdie, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh, David Dastmalchian, Jason Clarke, Olivia Thirlby, Josh Peck, David Krumholtz, Scott Grimes, Alex Wolff en vele, vele meer."

Dat is een van de meest krankzinnige bellijsten die ooit zijn opgenomen, en dit alleen al heeft mensen enthousiast gemaakt voor het project. Gooi op het onderwerp en het feit dat het een Nolan-film is, en dit ding zou heel goed geld kunnen drukken als het allemaal gezegd en gedaan is.

Het zal nog een hele tijd duren voordat Oppenheimer in de bioscoop verschijnt, maar het uitgangspunt, de cast en het team van Cillian Murphy en Christopher Nolan maken dit een van de meest langverwachte projecten die er zijn.

Aanbevolen: