Wat biedt de toekomst voor 'Normal People'-ster Daisy Edgar-Jones?

Inhoudsopgave:

Wat biedt de toekomst voor 'Normal People'-ster Daisy Edgar-Jones?
Wat biedt de toekomst voor 'Normal People'-ster Daisy Edgar-Jones?
Anonim

Daisy Edgar-Jones was geen bekende actrice totdat ze de rol van Marianne in de miniserie Normal People kreeg. Daisy verscheen in een paar tv-shows en een paar films, maar niets dat echt opviel. De 23-jarige bereikte in juni 2020 het totale sterrendom na het succes van Normal People op Hulu. Deze in Londen geboren actrice is net begonnen als het gaat om haar bloeiende acteercarrière.

Edgar-Jones heeft al een indrukwekkend vermogen van $1 miljoen en werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe. Hoewel ze geen Beste Actrice in een beperkte serie of televisiefilm won, is het toch een hele eer om genomineerd te zijn. Aangezien het meer dan een jaar geleden is dat we Marianne (en haar iconische kapsel) voor het eerst zagen, beginnen fans zich af te vragen wanneer ze Daisy Edgar-Jones weer op het scherm zullen zien. Gelukkig heeft de actrice meerdere aankomende projecten aan de gang!

6 Het vroege leven van Daisy Edgar-Jones

Daisy Edgar-Jones werd geboren op 24 mei 1998 in Islington, maar groeide op in Muswell Hill, Londen. Ze speelde voor het eerst in een schooltoneelstuk toen ze nog maar vijf jaar oud was. Daisy ging naar The Mount School for Girls en Woodhouse College voordat ze werd toegelaten tot het National Youth Theatre. Ze studeerde aan de Open University, de grootste universiteit qua aantal studenten in het VK. Haar moeder, Wendy Edgar-Jones, werkte eigenlijk als redacteur bij televisiedrama's. Het is veilig om te zeggen dat de liefde voor tv door hun aderen stroomt.

5 Het vroege werk van Daisy Edgar-Jones

Daisy maakte haar acteerdebuut in de televisieserie Cold Feet. Daisy Edgar-Jones werkte ook in veel tv-shows, zoals War of The Worlds, Gentleman Jack, Outnumbered: Christmas Special, Under the Banner of Heaven en Silent Witness Series 20. Daisy stond op de 2020-lijst van invloedrijke vrouwen van de Britse Vogue.. Screen Daily noemde de actrice zelfs een van de sterren van morgen in 2020. Daisy verscheen ook in een paar theaterproducties, waaronder The Reluctant Fundamentalist en meer recentelijk, Albion.

4 Daisy Edgar-Jones, doorbraakster van 'Normal People'

Daisy werd in de schijnwerpers gegooid na haar vertolking van Marianne in de bewerking van Sally Rooney's roman. De roman Normal People verscheen in 2018 en volgt het leven van twee gecompliceerde tieners, Connell en Marianne. Er is seks, liefde, liefdesverdriet en de dood. De roman en serie raken elk ander deel van het leven van een persoon, samen met de eenvoudige dingen. Volgens een recensie van The Guardian legt de show "de schoonheid en brutaliteit van de eerste liefde perfect vast. De show "wordt gedaan door zulke perfecte hoofdrolspelers als Daisy Edgar-Jones en Paul Mescal (in zijn eerste televisierol). Edgar-Jones legt alle intensiteit en scherpzinnigheid van Marianne, haar broosheid en schade vast." De chemie van Daisy Edgar-Jones en haar co-ster Paul Mescal was ongeëvenaard. Het was moeilijk voor fans om te geloven dat ze in het echte leven geen echt item waren.

3 Daisy Edgar-Jones nam contact op met Phoebe Dynevor

Volledig naakt op het scherm zijn en seksuele handelingen overbrengen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Soms kan het een negatieve invloed hebben op je geestelijke gezondheid, en het is belangrijk om een vriend te bellen. Iemand die zich destijds met Daisy kan identificeren, was de doorbraak Bridgerton-ster Phoebe Dynevor. "Ik herinner me dat ik naar Bridgerton keek en dacht dat haar hele optreden zo verbluffend was, en ik begon te zien dat ze vragen kreeg die erg leken op wat ik dacht over de intieme scènes, en de show had veel gemeen met 'Normal People', in die zin dat het een liefdesverhaal was… En we waren allebei relatieve nieuwkomers", vertelde Edgar Jones aan Inside Nova. "We hadden een Zoom-gesprek en het was leuk om te verwerken hoe we ons voelden… Ik denk dat het heel belangrijk is als jonge acteurs om voor elkaar te zorgen."

2 Daisy Edgar-Jones speelt de hoofdrol in 'Where The Crawdads Sing'

Daisy Edgar Jones is de nieuwe hoofdrolspeler in de aankomende verfilming van de bestseller van Delia Owens, Where The Crawdads Sing. Reese Witherspoon produceert de film en heeft Daisy graag onder haar hoede genomen. De jonge actrice speelt het hoofdpersonage Kya die door haar ouders in de steek is gelaten en vervolgens wordt beschuldigd van moord op haar ex-vriendje. Edgar-Jones speelt naast Taylor John Smith (Tate Walker) en Harris Dickinson (Chase Andrews) in dit hartverscheurende coming-of-age-verhaal. De film staat gepland voor een release op 22 juli 2022.

1 Daisy Edgar-Jones speelt de hoofdrol in 'Fresh'

Deze keer zullen fans een voorproefje krijgen van Daisy Edgar Jones die een personage uitbeeldt in een totaal ander genre: horror. Daisy speelt samen met Sebastian Stan in Mimi Cave's Fresh. Deze sociale thriller komt uit op 4 maart 2022 op Hulu. Volgens The Wrap volgt de plot Noa (Daisy Edgar-Jones), "die de verleidelijke Steve (Sebastian Stan) ontmoet in een supermarkt en - gezien haar frustratie met dating-apps - een gok wagen en hem haar nummer geeft. Na hun eerste date is Noa verliefd en accepteert Steve's uitnodiging voor een romantisch weekendje weg, alleen om te ontdekken dat haar nieuwe minnaar een aantal ongewone eetlust verbergt." De moderne datingervaring kan nieuw en opwindend zijn, maar heeft uiteindelijk een gevaarlijke kant.

Aanbevolen: