Hoe zal de nieuwe Mojo Jojo eruitzien in de live-action 'Powerpuff Girls'-reboot?

Hoe zal de nieuwe Mojo Jojo eruitzien in de live-action 'Powerpuff Girls'-reboot?
Hoe zal de nieuwe Mojo Jojo eruitzien in de live-action 'Powerpuff Girls'-reboot?
Anonim

Na de recente aankondiging dat Scrubs-acteur Donald Faison Professor Utonium overneemt, is acteur Nicholas Podany gevraagd om ook deel uit te maken van de aankomende pilot van de CW, nu genaamd Powerpuff.

De jonge acteur was de volgende castingaankondiging met betrekking tot de nieuwe Powerpuff Girls live-action reboot.

Naarmate er meer rapporten zijn uitgebracht over de extreme verschillen tussen Powerpuff en de originele cartoon, is een andere wending ontdekt. Podany zal niet het personage van Mojo Jojo spelen, maar in plaats daarvan zijn zoon Joseph “Jojo” Mondel Jr. spelen!

Joseph "Jojo" Mondel Jr. zou nerdy zijn en als kind geobsedeerd door The Powerpuff Girls, ook al is zijn vader, Mojo Jojo, een van de grootste vijanden van de meisjes. Als volwassene begint hij constant te vechten, wat kijkers waarschijnlijk in meer dan één aflevering zullen zien.

Originele fans van The Powerpuff Girls zullen Mojo Jojo waarschijnlijk herinneren als de belangrijkste schurk in de tekenfilms. Een chimpansee met een te groot brein, dat personage maakte indruk op alle kijkers van de show, vooral omdat hij een belangrijke reden was waarom Chemical X in de mix van het meisje ging voor creatie, zoals werd onthuld in de film uit 2002.

Omdat Mojo Jojo een van de belangrijkste antagonisten van de originele show was, zal Joseph "Jojo" Mondel Jr. waarschijnlijk een van de belangrijkste castleden van de reboot zijn. Een van de grootste vragen is echter of hij al dan niet zal samenwerken met andere schurken, zijn vader Mojo Jojo, of misschien zelfs de andere kant op gaat en zich bij de goeden voegt.

Tot nu toe hebben de makers van de show nog niet aangekondigd of andere schurken uit de tekenfilm The Powerpuff Girls al dan niet deel zullen uitmaken van Powerpuff.

Beelden van de actrices die de powerpuff girls spelen
Beelden van de actrices die de powerpuff girls spelen

De eerste castaankondiging was de drie actrices die Blossom (Chloe Bennet), Bubbles (Dove Cameron) en Buttercup (Yana Perrault) zouden spelen, gevolgd door deze twee recentere castingaankondigingen. Er moeten op dit moment nog meer van showfunctionarissen zijn.

De plot zal blijven draaien rond The Powerpuff Girls en hun jeugd in de strijd tegen misdaad. Deze keer zullen ze echter in de twintig zijn en zullen ze boos worden op die kindertijd.

Aankondigingen van verdere castleden zullen in de nabije toekomst worden vrijgegeven. Voorlopig kunnen fans gaan nadenken of Mojo Jojo al dan niet in Powerpuff zal zijn, en wie hem zou kunnen spelen.

Aanbevolen: