Fans zijn niet blij met de nieuwe merchandising van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet blij met de nieuwe merchandising van Taylor Swift
Fans zijn niet blij met de nieuwe merchandising van Taylor Swift
Anonim

Taylor Swift staat bij fans bekend als altijd verrassend. Of het nu gaat om een volledig album, een opnieuw opgenomen album of gewoon een nieuwe single. Het lijkt erop dat Swift altijd iets in petto heeft. Ze is ook uiterst nauwgezet wanneer ze inhoud vrijgeeft.

Dus toen Swift hintte op iets dat op 13 mei zou komen (13 is haar favoriete nummer), dachten fans echt dat ze een nieuw opnieuw opgenomen album zouden krijgen, maar het was iets anders.

Taylor Swift heeft een nieuw opnieuw opgenomen nummer uitgebracht

Swift heeft muzikaal veel uitgespookt. Ze heeft een nieuw nummer genaamd Carolina in de aankomende film, Where The Crawdads Sing, gebaseerd op een roman met dezelfde titel. Dit nummer is alleen geplaagd in trailers van de film, maar zal deze zomer worden uitgebracht wanneer de film uitkomt.

Dus toen Swift een bericht op Instagram plaatste over weer een ander nummer van haar in een filmtrailer, waren fans enthousiast. Ze waren nog enthousiaster toen ze erachter kwamen dat het een nummer van Swift was, This Love genaamd, dat op haar 2014 Grammy Award-winnende album, 1989, stond.

Swift plaatste de trailer voor een Amazon-televisieserie genaamd The Summer I Turned Pretty, ook gebaseerd op een roman met dezelfde titel. De serie komt deze zomer uit en de trailer bevat de opnieuw opgenomen versie van Swift's nummer This Love. In tegenstelling tot Swift's Carolina-nummer bracht ze de volledige versie van This Love uit op alle streamingplatforms.

De albumhoes voor het nummer was erg 1989-achtig en toonde Taylor op een Polaroid-fotofilter, die vergelijkbaar is met de opnieuw opgenomen hoeskunst van Wildest Dreams en de originele uit 1989. De reden dat dit zo'n groot probleem was voor Taylor Swift-fans, is dat het voor hen leek te betekenen dat 1989 het volgende album zou worden dat opnieuw zou worden opgenomen. Swift-fans vragen zich altijd af welk album het volgende zal zijn.

Het leek vrij duidelijk dat Swift misschien de hele 1989 (Taylor's Version) zou uitbrengen in dezelfde week dat ze This Love uitbracht. Dus toen Swift en haar team zeiden dat er op 13 mei een aankondiging zou zijn, verwachtten fans vol verwachting het nieuwe opnieuw opgenomen album te hebben.

Fans zijn teleurgesteld na nieuwe Taylor Swift-aankondiging

Naast het uitbrengen van This Love, bracht Swift ook merch uit om bij het nummer te passen. Deze merch bevatte niet alleen items uit 1989, maar ook Speak Now, haar album uit 2010. Het uitbrengen van deze merch was om de aankondiging van de release van This Love te vieren. Maar fans hoopten nog steeds dat het betekende dat 1989 of Speak Now binnenkort zouden worden uitgebracht, sommige fans dachten zelfs dat ze beide heropnames tegelijkertijd zou uitbrengen.

Helaas hadden fans niet gelijk en op 13 mei (de dag dat fans een nieuw 'Taylor's Version'-album verwachtten) brachten Swift en haar team in plaats daarvan gewoon meer merch uit. Deze keer was het een zomercollectie met de titel Swiftie Summer Collection.

Hoewel fans teleurgesteld waren over het hebben van merch in plaats van nieuwe muziek, zijn ze natuurlijk nog steeds op zoek naar nieuwe aankondigingen van opnieuw opgenomen singles of volledige albums! Omdat fans weten hoe Taylor Swift werkt, brengt ze misschien nieuwe 'Taylor's Version'-muziek uit wanneer ze het het minst verwachten. Voorlopig kunnen fans wat 1989-, Speak Now- en zomerse Taylor Swift-merchandise kopen terwijl ze wachten op die aankondigingen.

Taylor Swift-fans vergeven snel hun favoriete artiest

Naast muziek beleefde Taylor Swift vorige week een enorme mijlpaal. Niet lang nadat het Clive Davis Institute van de New York University een Taylor Swift-cursus lanceerde die studenten konden volgen, ontving ze een diploma van hen. Ze woonde het begin van de New York University 2022 bij in het Yankee Stadium om een eredoctoraat in de schone kunsten te ontvangen. Ze plaatste een TikTok van zichzelf terwijl ze zich klaarmaakte voor de ceremonie en haar pet en toga aantrok.

Ze gaf een geweldig inspirerende toespraak en kreeg zoveel lof en liefde van het publiek. Ze voegde zelfs een beetje humor toe aan haar toespraak en zei: "Geannuleerd worden op internet en bijna mijn carrière kwijtraken, gaf me een uitstekende kennis van alle soorten wijn."

Hoewel fans boos waren dat Swift geen 'Taylor's Version'-albums uitbracht, waren ze er nog steeds om hun favoriete artiest 100% te steunen. Ze noemde haar zelfs "Doctor Taylor Swift". Een enorme prestatie voor Taylor Swift naast al haar andere grote successen in haar carrière. Voorlopig kunnen fans van Swift This Love (Taylor's Version) herhalen totdat Swift zelf haar volgende opnieuw opgenomen album aankondigt!

Aanbevolen: