‘WandaVision’: fans maken zich zorgen over het lot van Darcy Lewis na dat schokkende einde

Inhoudsopgave:

‘WandaVision’: fans maken zich zorgen over het lot van Darcy Lewis na dat schokkende einde
‘WandaVision’: fans maken zich zorgen over het lot van Darcy Lewis na dat schokkende einde
Anonim

Zijn we al in het eindspel?

WandaVision aflevering 5 & 6 spoilers hieronder!

De waarheid is dat niemand echt weet wat er gaande is in de stad Westview. Wanda houdt een hele stad vast; honderden mensen en kinderen (de nieuwste toevoeging aan Westview) gegijzeld, en wat is erger dan dat? Ze weet dat het verkeerd is, maar ze doet het toch.

De nieuwste aflevering van WandaVision met Halloween-thema ging eerder vandaag in première op Disney+. De laatste momenten zag een woedende Wanda haar zilverharige broer uit een ander universum naar de achtergrond gooien, omdat hij een "dode echtgenoot"-grap maakte. Haar krachten hielpen haar de gevaarlijke Hex uit te breiden totdat deze de S. W. O. R. D. base en alle anderen ermee.

Darcy Lewis inbegrepen.

Wat is er met Darcy Lewis gebeurd?

De wetenschapper was geboeid aan een van de S. W. O. R. D. voertuigen, en toen de agenten erachter kwamen wat er werkelijk aan de hand was, lieten ze haar in de steek en renden voor hun eigen leven.

We zagen de Hex aanzienlijk uitbreiden, waardoor de S. W. O. R. D. baseren in een circus, zijn medewerkers in clowns, waardoor Monica Rambeau, Jimmy Woo en Hayward alleen kunnen ontsnappen. Darcy Lewis is ook in Wanda's wereld getrokken en het is niet te zeggen wat er daarna gebeurt.

Marvel-fans maken zich grote zorgen over hoe Darcy Lewis haar zal plannen om te ontsnappen aan de waanzin van dit multiversum, en hebben enkele theorieën over hoe ze het zou kunnen doen.

@strxtzwonder heeft een interessante theorie. Volgens hen zou Vision Darcy in de Hex kunnen ontmoeten en zich herinneren hoe ze hem wilde helpen. "HIJ BRENGT HAAR UIT DE MINDCONTROLE EN ZE WERKEN SAMEN", stelde de tweet voor.

"Ik ben een beetje opgewonden om Darcy in de volgende aflevering in Wanda's realiteit te zien", schreef @_folklorexile. Op dat moment bracht een andere Marvel-fan een hilarisch en onmogelijk idee aan het licht. Zelfs voor WandaVision is het onmogelijk!

Volgens @ThatBmanGuy zal acteur Kat Dennings verschijnen als haar 2 Broke Girls-personage Max Black terwijl ze vastzit in Wanda's alternatieve realiteit.

"Ik ben zo trots op Darcy omdat ze gecast is in haar favoriete show, dromen komen uit", schreef @daiseves, een hilarische verwijzing naar de liefde van het personage voor Wanda's sitcom, en acteur Kat Dennings keert terug naar het MCU nadat 8 lange jaren.

WandaVision wordt elke vrijdag uitgezonden op Disney+

Aanbevolen: