Wat is er gebeurd om Star, Adam Sevani, op te voeren?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd om Star, Adam Sevani, op te voeren?
Wat is er gebeurd om Star, Adam Sevani, op te voeren?
Anonim

Adam Sevani is een drievoudige bedreiging - een ervaren acteur, zanger en danser, misschien wel het meest bekend door het spelen van Robert "Moose" Alexander III in de Step Up-serie. Moose is een nerdy student lichtontwerp die zijn onconventionele talent voor dans ontdekt. The New York Times prees Sevani's optreden als Moose voor het uitbeelden van een personage dat "misschien wel de slechtste nerd in de filmgeschiedenis is." Ondanks gemengde recensies bracht de film wereldwijd meer dan $ 150 miljoen op.

De eerste Step Up-film kwam 14 jaar geleden uit. Het was aanleiding tot vier vervolgen: Step Up 2: The Streets (2008), Step Up 3D (2010), Step Up Revolution (2012) en Step Up: All In (2014). Tot op heden heeft de serie in totaal $ 651 miljoen aan inkomsten gegenereerd.

Hoewel sommige castleden een succesvolle carrière hebben gehad, zoals Channing Tatum die speelde in GI Joe en Magic Mike, heeft Sevani niet hetzelfde soort succes gehad. Fans hebben zich afgevraagd wat er met dit megatalent is gebeurd.

8 Wie is Adam Sevani?

Adam Sevani is een Amerikaanse acteur en danser die bekend staat om het spelen van Moose in de Step Up-filmserie. Naast The Emperor's Club speelde hij ook in The First Time. Naast zijn filmrollen heeft Sevani opgetreden in muziekvideo's voor artiesten als Mase, T-Pain, NLT en Will Smith. Daarnaast choreografeerde hij NLT's muziekvideo voor "Karma" en was een back-updanseres voor Kevin Federline bij de Teen Choice Awards 2006. Zijn oudere broer, Vahe Sevani, is ook een danser.

7 Moose was een favoriet bij de fans tijdens de hele Step Up-franchise

Adam Sevani's personage, Moose, was misschien wel het populairst onder fans. Fans lijken te denken dat Moose, gespeeld door Adam Sevani, het beste personage uit de hele franchise is. Dit zou kunnen verklaren waarom de studio hem steeds terugbracht. In 2008 won hij voor deze rol de Young Hollywood Award voor 'Best Scene Stealer'. Tieners en jongvolwassenen stemden elk jaar op de Young Hollywood Awards om de grootste prestaties van het jaar op het gebied van popmuziek, films, sport, televisie, mode en meer te eren.

6 Hoe begon Adam Sevani met dansen?

Hij begon op driejarige leeftijd te dansen dankzij zijn vader, die choreograaf was. Later verbeterde hij zijn dansvaardigheden in de dansstudio van zijn ouders, het Synthesis Dance Center. Sevani zat ook in een groep genaamd FlyKidz, een zang-/dansgroep en kindertelevisieprogramma op het CBS-netwerk. Adam verscheen al snel in commercials, waaronder een voor J. C Penny Children's Apparel, samen met mede-kinderacteur/danser, Alyson Stoner, die ook speelde in de Step Up-franchise.

5 Adam Sevani speelde in alle behalve één van de step-up-films

Moose-Step-Up-Alles-In-Step-Up-5
Moose-Step-Up-Alles-In-Step-Up-5

Moose was een vaste waarde in de hele serie. Het personage van Adam Sevani verscheen in elke film in de franchise, behalve in de eerste. Een groot deel van de populariteit van het personage als een steunpilaar van het Step Up-universum is te danken aan zijn unieke uitbundige dansvaardigheden en zijn goofy maar zelfverzekerde persoonlijkheid.

4 Wat heeft Adam Sevani gedaan sinds Step Up?

Adam Sevani is ook verschenen in LOL, Lucifer en Art Prison. Buiten traditionele acteerrollen verschijnt hij vaak in muziekvideo's, zoals Chris Brown's video uit 2017 voor "Hope You Do". Sevani is nog steeds een actieve publieke figuur en danser. Op zijn persoonlijke Instagram-account plaatst hij regelmatig samenwerkingen met merken en andere beroemdheden.

3 Is Adam Sevani met iemand aan het daten?

Hoewel Adam Sevani de neiging heeft om zijn romantische leven privé te houden, heeft hij in het verleden ook het nieuws gehaald omdat hij naar verluidt uitging met zijn collega Step Up-alumnus Alyson Stoner, evenals met Montanna Tucker. Het gerucht ging ook dat hij met Miley Cyrus uitging een jaar voordat ze met Liam Hemsworth begon te daten. Op dit moment lijkt Adam Sevani single te zijn.

2 Adam Sevani's netto waarde

Volgens CelebrityNetWorth heeft Adam Sevani een nettowaarde van $ 1,5 miljoen. Dus hoe kwam hij aan zijn fortuin? Hij is sinds 2002 actief in de entertainmentindustrie. Hij verdient het grootste deel van zijn inkomen als Hollywood-acteur en danser. Daarnaast neemt Adam Sevani deel aan betaalde partnerschappen op Instagram en TikTok met grote merken en andere beroemdheden.

1 Adam Sevani is niet zijn oorspronkelijke naam

Hoewel hij door Adam Sevani gaat, is zijn voornaam Adam Manucharian. Hij is de zoon van Gagik Sevani-Manucharian en Edita Manucharian en is van Armeense en Italiaanse afkomst. Zijn oudere broer, Vahe Sevani, was lid van de Boy Band NLT, waarvoor Adam choreografeerde.

Aanbevolen: