Hier is waarom Paris Hilton niet hoefde terug te keren naar reality-tv

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Paris Hilton niet hoefde terug te keren naar reality-tv
Hier is waarom Paris Hilton niet hoefde terug te keren naar reality-tv
Anonim

Paris Hilton keert terug naar reality-tv, zowel als ster als als producer. De erfgename van het hotel heeft zich sinds het einde van haar show The Simple Life overgegeven aan verschillende ondernemingen. Ze speelde in een aantal horrorfilms, bleef modellenwerk en begon zelfs een carrière als DJ. Maar nu keert Paris Hilton terug naar het format dat haar het meest beroemd maakte met de serie Paris In Love, die de romance van de erfgename met durfkapitalist Carter Reum zal volgen. De twee trouwden in 2021 en de nieuwe show zal draaien om hun verkering, verloving, huwelijk en huwelijksleven.

Hoewel Paris Hilton de afgelopen jaren een aantal wijzigingen heeft aangebracht in haar publieke imago, een serieuze activist en zakenman is geworden en afstand heeft genomen van haar oude feestlevensstijl, zijn velen nog steeds op hun hoede voor het idee om haar terug te zien komen naar televisie. Moet Paris Hilton echt terug naar reality-tv?

8 'The Simple Life' zet de standaard voor moderne reality-televisie

Hoewel het leidde tot wat drama tussen haarzelf en haar voormalige vriendin Nicole Richie, zette The Simple Life de standaard voor de meeste moderne reality-tv-shows. De show was een van de eerste 'fish out of water' reality-tv-shows om de lotgevallen van de rijken te volgen die in arbeidersmilieus werden geplaatst. Sinds The Simple Life hebben allerlei soorten vis uit het water-shows de ether opgeluisterd, Breaking Amish, Shahs of Sunset en de nieuwe Relively Famous: Ranch Rules en talloze andere. Ze had al een grote invloed op reality-tv, dus de kans dat haar show daar in de buurt komt, is vrij klein.

7 Paris Hilton's parfumlijn geharkt in miljarden

Onder de vele nieuwe ondernemingen van Paris Hilton is er één haar titelloze parfumlijn. Het merk is een fenomenaal succes en heeft sinds de oprichting in 2019 $ 2 miljard opgebracht. Met zo'n succesvolle onderneming en met verschillende andere succesvolle inspanningen op haar naam, moet je je afvragen waarom Paris Hilton zou willen terugkeren naar reality-tv.

6 Paris Hilton produceert nu reality-tv

Een andere reden waarom haar terugkeer naar de hoofdrol in reality-televisie onnodig is, is dat Paris Hilton nu reality-televisie produceert. In 2021 tekende ze een deal met de niet-gescripte divisie van Warner Brothers voor een onbekend bedrag en zal ze produceren en optreden in shows voor de verschillende distributiediensten van het bedrijf.

5 Paris Hilton draait sinds 2008

Hoewel Paris het wat rustiger aan heeft gedaan en een stap terug heeft gedaan van haar 'feestmeisje'-imago, heeft ze er van 2008 tot 2019 een behoorlijke winst mee gemaakt. Paris begon te dj'en voor clubs en hoewel ze minder baldadig was, had ze er geen probleem mee om te helpen anderen om winterhard te feesten. Maar, nu 40 jaar oud, lijkt het erop dat ze weer weg wil van het feestgedruis en zich wil concentreren op haar leven en huwelijk.

4 Paris Hilton is een activist geworden

Paris Hilton schokte haar meest gewelddadige tegenstanders toen ze naar voren kwam als slachtoffer van kindermishandeling. Toen ze opgroeide, werd Hilton naar kostscholen en slaapprogramma's gestuurd waar ze werd onderworpen aan intense emotionele en fysieke mishandeling. Deze kampen en scholen, die gespecialiseerd zijn in het 'helpen' van tieners met problemen, zijn in sommige staten sterk ondergereguleerd, vooral in Utah, waar Hilton voor de wetgevende macht van de staat getuigde over een wetsvoorstel dat deze kwestie zou aanpakken. Ze pleit ook voor LQBTQ-rechten, de Make-A-Wish Foundation en doneert aan verschillende kinderziekenhuizen.

3 Paris Hilton was het onderwerp van de documentaire ‘This Is Paris’

Paris Hilton was verder geliefd bij het publiek dankzij de YouTube Original-documentaire This Is Paris, die het verhaal van haar leven volgde en onthulde waar het sterretje nu is. De documentaire ging ook in detail over het misbruik dat ze overleefde en de emotionele schade die ze opliep toen haar sekstape zonder haar toestemming werd uitgelekt. Dankzij de documentaire werden de noties dat Paris Hilton dit verwende brutale monster zou zijn, geminimaliseerd. Dus een nieuwe reality-tv-show kan het nieuwe, innemende beeld dat ze voor zichzelf heeft gecreëerd, schaden.

2 Paris Hilton verzilvert NFT's

Paris Hilton heeft momenteel verschillende ondernemingen op haar naam staan, allemaal die een nieuwe realityshow overbodig maken. Een van haar nieuwe ondernemingen is NFT's. Terwijl NFT's voor de meeste mensen super ingewikkeld zijn om te begrijpen, en sommige economen beweren dat ze onhoudbaar zijn en zichzelf uiteindelijk waardeloos zullen maken, heeft Hilton verzilverd en heeft ze al $ 1,5 miljoen verdiend aan haar NFT-investeringen. Bij een bezoek aan The Tonight Show With Jimmy Fallon verraste Paris het publiek door iedereen zijn eigen NFT te geven.

1 Paris Hilton is al $300 miljoen waard

Ten slotte heeft Hilton, hoewel de erfgename van een groot fortuin, een gezond vermogen voor zichzelf gecreëerd met haar eigen ondernemingen, en zit nu op $ 300 miljoen. Met $ 300 miljoen, meerdere bedrijven, een scherp oog voor het grijpen van kansen (zoals ze deed met NFT's) en haar hervonden gezonde activistische identiteit, moet je je afvragen waarom ze denkt dat het de moeite waard is om terug te keren naar reality-tv. Paris Hilton werd niet langer beschouwd als een van de meest overschatte beroemdheden, maar werd een innemende activiste en zakenvrouw, en haar nieuwe show zou dat imago kunnen aantasten of ten goede komen.

Aanbevolen: