Sarah Marshall vergeten' is eigenlijk gebaseerd op het uiteenvallen van deze acteur

Sarah Marshall vergeten' is eigenlijk gebaseerd op het uiteenvallen van deze acteur
Sarah Marshall vergeten' is eigenlijk gebaseerd op het uiteenvallen van deze acteur
Anonim

In 2008 speelde Jason Segel de hoofdrol in 'Sarah Marshall vergeten', waar hij een breuk met Sarah (Kristen Bell) probeerde te boven te komen door verder te gaan met Rachel (Mila Kunis). En hoewel de gelukkige Peter op het scherm tegen het einde van de film met beide dames kon praten, was de echte inspiratie voor de film niet zo geweldig.

In feite is het gebaseerd op het uiteenvallen van de hoofdrolspeler met één specifieke persoon.

Jason Segel gebruikte zijn eigen relatiegeschiedenis om het idee voor 'Vergeet Sarah Marshall' te schetsen, zegt IMDb, hoewel het geen enkele ex was die de plot inspireerde.

Segels relatiegeschiedenis is op zich best interessant, dus het is niet verwonderlijk dat hij er een film van heeft gemaakt. Maar een film baseren op een persoonlijke break-up-ervaring is een beetje ongemakkelijk, vooral omdat een van de scènes een 'naakt' Jason betreft die door Kristen wordt gedumpt.

Het feit is, zegt IMDb, dat de naaktscène van het uiteenvallen niet werd geïnspireerd door het uiteenvallen van Segel van een opmerkelijke ster. Maar zijn ex Linda Cardellini inspireerde wel delen van de film, noteert de site en Jason heeft delen van zijn ervaringen in het script verwerkt.

Als scenarioschrijver voor het project had Jason volledige creatieve controle over het verloop van het verhaal, inclusief hoe zijn romantische scènes plaatsvonden. Grappig dat hij zichzelf in relaties schreef met zowel Kristen Bell als Mila Kunis, toch!?

Maar hoewel hij wel met Linda Cardellini uitging (fans leren de hele tijd iets nieuws over de actrice!), was de breuk niet zo erg als die van Peter met Sarah Marshall.

Jason Segel als Peter in 'Sarah Marshall vergeten&39
Jason Segel als Peter in 'Sarah Marshall vergeten&39

Jason zei zelfs dat Linda "een geweldige vriendin" was, volgens IMDb. Wat dan de vraag oproept, waarom schreef hij een romantische komedie met een harteloze ex-vriendin, en zei dan dat Linda delen van het script inspireerde?

Natuurlijk zegt IMDb ook dat Jason gebruik maakte van andere exen om zijn plot en script uit te werken. Alles bij elkaar droegen drie andere breuken met "niet-gespecificeerde vrouwen" ook bij aan het verhaal. Hoewel Jason in de loop der jaren een paar vriendinnen heeft gehad, is de enige die officieel genoeg is voor Wikipedia bevestigd, zijn eenjarige samenwerking met Michelle Williams.

Tegenwoordig is Michelle natuurlijk getrouwd met Thomas Hail. Maar gelukkig voor de actrice ging ze met Jason uit nadat de film 'Forgetting Sarah Marshall' uitkwam -- dus fans kunnen onmogelijk verkeerd interpreteren dat ze achter een van de giftige ex-thema's zat.

En hoe zit het met het feit dat Russell Brand de nieuwe vriend van Jasons ex speelde? Hij voegde wel wat extra komische waarde toe aan de plot, maar het lijkt erop dat zijn relatiegeschiedenis waarschijnlijk helemaal geen rol speelde in de verhaallijn.

Aanbevolen: