Zijn David Boreanaz en Sarah Michelle Gellar nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn David Boreanaz en Sarah Michelle Gellar nog steeds vrienden?
Zijn David Boreanaz en Sarah Michelle Gellar nog steeds vrienden?
Anonim

Sinds Buffy Angel voor het eerst ontmoette, nadat ze hem tegen zijn achterhoofd had geschopt omdat hij haar in een vochtig steegje had gestalkt, waren we schippers van Bangel. Als je net zo hard verzendt als wij, kun je getuigen van de onsterfelijke liefde van het personage voor elkaar.

Maar helaas, hoeveel we ook bidden tot D'Hoffryn, de Powers That Be, of zelfs proberen een Vengence Demon op te roepen die ervoor zorgt dat fans hun wens om hun favoriete shows nieuw leven in te blazen, de geliefden zullen niet keer snel terug naar onze schermen.

Het is niet zo dat we Willow kunnen oproepen om een opstandingsspreuk uit te voeren en ons ook een Buffy-reboot te geven. Fans hebben er alles aan gedaan om te proberen het te laten gebeuren, maar David Boreanaz denkt dat hij te oud is om Angel weer te spelen, en Sarah Michelle Gellar heeft ook haar onwil geuit om The Chosen One opnieuw te spelen.

Dat schip is helaas vertrokken, maar dat betekent niet dat ze geen reboot willen omdat ze een vreselijke tijd hebben gehad met het spelen van hun personages. Het spelen van Buffy heeft Gellar misschien getypecast, maar ze vindt het nog steeds geweldig dat ze een van de meest badass vrouwelijke personages op televisie mocht spelen. En Boreanaz zou Angel zeker niet opnieuw hebben willen spelen in de titulaire spin-off als hij het niet leuk vond om hem te spelen.

Natuurlijk mogen ze niet vergeten dat de show hun eigen relatie heeft gesmeed. Ze zijn dicht bij elkaar gebleven sinds we zeiden: "God, het is niet genoeg tijd", tijdens de laatste minuten van de finale van de Angel-serie. Maar Gellar en Boreanaz zullen elkaar altijd herinneren.

Ze hebben contact gehouden nadat 'Angel' eindigde

Fans rook snel iets raars toen Gellar niet verscheen in een van de laatste afleveringen van Angel, "The Girl in Question", hoewel Boreanaz zijn cameo had om de laatste twee afleveringen van Buffy te zien.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, was het niet echt aan Gellar om te beslissen of hij wel of niet in de aflevering "Not Fade Away" zou verschijnen. Veel geruchten zeiden dat het aan haar was geweest en dat haar beslissing om geen ruzie tussen haar en Boreanaz te veroorzaken, maar het was volledig buiten haar handen.

Ze zou eigenlijk in de aflevering "Your Welcome" verschijnen, maar vanwege de dood van haar tante moest ze zich terugtrekken. Ze had zelfs nooit in 'The Girl in Question' mogen spelen. Om zich te verontschuldigen voor het weglopen van "Your Welcome", bood Gellar aan om in Angel's finale te verschijnen, maar het was Joss Whedon die dat ontkende. Hij had het gevoel dat Buffy's aanwezigheid Angel zou overschaduwen, maar wie weet met Whedon soms.

Ondanks alle geruchten over rundvlees, bleef de relatie tussen Gellar en Boreanaz intact. Ze vertelde HuffPost Live dat zij en Boreanaz " altijd een connectie zullen hebben".

"We zullen altijd vrienden blijven en niet te vergeten het feit dat zijn show veel betere catering had voor de mijne, dus elke kans die ik zou krijgen om daarheen te glippen en hem te bezoeken, Emily te bezoeken en ook wat te eten te krijgen. Ik word heel vaak gemotiveerd door eten, "zei Gellar, verwijzend naar de keer dat ze Boreanaz bezocht op de set van Bones.

Ze bleef uitleggen dat de cast en crew van Bones uitstekend eten kregen omdat ze in hun tiende seizoen waren, en omdat ze op dat moment allemaal samen op hetzelfde perceel werkten, zou hij haar sms'en om wat te komen halen.

"Vaak sms't David me als er lekker eten is en dan kom ik op bezoek. Vooral om eten te halen." Dat is echte vriendschap daar.

De vrienden hebben ook de traditie in stand gehouden om elk jaar verjaardagswensen naar elkaar te sturen op sociale media. In 2015 tweette Boreanaz een lief verjaardagsbericht naar Gellar met de tekst: "Happy Bday @SarahMGellar. Ik hoop dat de dag vol gelach en liefde is."

Ze beweren dat ze een broer of zus-achtige relatie hebben

Hoe hard fans ook probeerden geruchten te verspreiden dat Gellar en Boreanaz aan het daten waren op de set, de twee co-sterren beantwoordden die geruchten met even sterke ontkenningen. Ze hebben gezegd dat ze meer op broers en zussen lijken dan op iets anders.

"Ik voelde me altijd beschermd door David. Hij en ik zijn altijd de beste vrienden ter wereld geweest", zei Gellar ooit. Boreanaz is het daarmee eens. Hij zei dat hij graag tijd met haar doorbrengt. Het hielp hun zaak echter niet toen Boreanaz op SNL verscheen toen Gellar in 1999 presenteerde. Evenmin deden hun opmerkingen over hoe graag ze elkaar kusten tijdens make-outscènes. Die dingen hebben de geruchten alleen maar verder aangewakkerd.

Gellar droeg naar verluidt ook haar Teen Choice Award op aan Boreanaz in 2000 door te zeggen: "Het is voor mijn engel, ik mis je al David", verwijzend naar Boreanaz die Buffy verliet. We zullen nooit echt weten wat er tussen hen is gebeurd tijdens die vroege Buffy-dagen, maar er gebeurde in ieder geval niets dat hun vriendschap veranderde.

In feite leken ze erg op vrienden tijdens het filmen. Gellar was als een van de jongens, die Boreanaz waarschijnlijk intrigeerde en hen voor het leven verbond… en hen ook bang maakte. Het paar zou elkaar constant manen en zou wedstrijden houden over wie het grofste voedsel kon eten om de ander te laten kokhalzen als het tijd was voor hun make-outscènes.

De oude vrienden zijn het er niet alleen mee eens om Buffy in het verleden te houden, maar ze zijn het er ook over eens dat Angel en Buffy voor elkaar bestemd waren. Toen Stacey Abrams het lange debat opnieuw oplaaide over wie perfect is voor Buffy, Angel of Spike, waren ze het er beiden over eens dat je eerste liefde je ware liefde is. Bangel helemaal naar Hellmouth en terug!

Aanbevolen: