Hoe Kristen Bell haar nettowaarde van $ 40 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Kristen Bell haar nettowaarde van $ 40 miljoen vergaarde
Hoe Kristen Bell haar nettowaarde van $ 40 miljoen vergaarde
Anonim

Een succesvolle carrière maken op televisie of in de film is een zware taak, en meestal zal een artiest roem vinden bij de een of de ander en het goed noemen. Populaire shows en films kunnen de aantrekkingskracht van elke artiest vergroten, en af en toe zal iemand met succes oversteken en gedijen op het grote en kleine scherm.

Kristen Bell is al jaren een vaste waarde in de amusementswereld, en ze onderscheidt zich van groot werk in film en op televisie, net als haar man. In de loop der jaren heeft ze met haar projecten geld verdiend en een indrukwekkend vermogen vergaard.

Laten we eens kijken hoe Kristen Bell haar een fortuin van $40 miljoen verdiende.

‘Veronica Mars’ maakte van haar een televisiester

Kristen Bell Veronica Mars
Kristen Bell Veronica Mars

Elke artiest heeft een unieke weg naar de top, en Kristen Bell is geen uitzondering. Dankzij jarenlang werk heeft ze momenteel een nettowaarde van $ 40 miljoen, maar eerder was ze nog steeds op zoek naar een rol die haar in de mainstream zou kunnen breken. Die rol kwam op Veronica Mars, wat de bal aan het rollen bracht in haar carrière.

Debuteerde in 2004, Veronica Mars was een integraal onderdeel van Bell's aanhoudende succes. Ze paste perfect in de rol en de serie had een behoorlijke impact op fans. De serie liep meer dan 70 afleveringen en werd zelfs jaren nadat de show was afgelopen in de bioscoop uitgebracht. Dit laat maar weer eens zien hoe belangrijk de show was voor zijn fans en hoe belangrijk deze was voor Bells carrière.

Alsof Veronica Mars niet succesvol genoeg was, diende Bell ook als verteller voor de hitserie Gossip Girl. Haar periode in de show duurde meer dan 100 afleveringen en markeerde nog een andere televisiehit voor de artiest. Dit was een grote boost voor haar carrière en het opende de deur voor andere kansen. Bell was bijvoorbeeld te zien in 12 afleveringen van Heroes, en ze speelde zelfs in House of Lies en in The Good Place.

Zo goed als televisie is geweest voor het vergroten van haar vermogen, Bells werk op het grote scherm is ook een enorme hulp geweest.

‘Sarah Marshall vergeten’ gaf een boost aan haar filmcarrière

Kristen Bell vergeet Sarah Marshall
Kristen Bell vergeet Sarah Marshall

Na het gebruik van Veronica Mars om door te breken in de mainstream, kon Kristen Bell een mooie overstap maken naar filmwerk. Van het ene medium naar het andere gaan kan moeilijk zijn, maar de getalenteerde Bell heeft het met gemak voor elkaar gekregen. De film die haar aantrekkingskracht op het grote scherm echt heeft vergroot, was Sarah Marshall vergeten.

Vergeten Sarah Marshall, uitgebracht in het jaar na het einde van Veronica Mars, was een enorme komediehit die een getalenteerde cast en een geweldig script gebruikte om een groot publiek te vinden. Bell was geweldig in de film en liet zien dat ze echt in elke rol kan gedijen. Natuurlijk was ze niet het personage waar de meeste mensen van hielden, maar er is niemand die het personage beter had kunnen spelen.

Na het succes van Sarah Marshall vergeten, zou Bell rollen krijgen in films als When in Rome, Get Him to the Greek, You Again en Burlesque. Plotseling stapelden de filmcredits zich op en floreerde Bell echt op zowel het grote als het kleine scherm.

In 2013 leende de artiest haar stem aan een Disney-film, en de dingen zouden snel veranderen zodra de film een klassieker werd.

‘Frozen’ is een enorme boost geweest

Kristen Bell Frozen
Kristen Bell Frozen

Tenzij iemand de afgelopen 8 jaar onder een steen heeft geleefd, is hij zich waarschijnlijk bewust van het wereldwijde fenomeen Frozen. Die film was het begin van een van de meest populaire Disney-franchises die er zijn, en voor beide films sprak Bell het personage Anna uit.

Hoewel dit werd gedaan met stemacteren en zingen, v alt niet te ontkennen wat deze franchise heeft gedaan voor haar carrière en haar bankrekening. Anna is niet zo populair als Elsa, maar dit betekent niet dat Bell niet de vruchten heeft geplukt van haar briljante werk als personage. Ondanks dat ze niet zo populair zijn, zijn er nog steeds miljoenen mensen die heel veel van Anna houden.

Tot nu toe zijn er twee Frozen-films geweest, evenals een paar korte films. Als Disney besluit de franchise terug te brengen voor een echte trilogiefilm, verwacht dan dat Bell opnieuw geld zal verdienen. Op dit moment is het maken van iets dat met Frozen te maken heeft hetzelfde als geld drukken, dus het zou niet zo verwonderlijk zijn om dit te zien gebeuren.

Kristen Bell is al jaren een ster en haar vermogen van $ 40 miljoen is een bewijs van het werk dat ze heeft gedaan.

Aanbevolen: