De bizarre '21 Jump Street' en 'Men In Black' crossover die bijna gebeurde

Inhoudsopgave:

De bizarre '21 Jump Street' en 'Men In Black' crossover die bijna gebeurde
De bizarre '21 Jump Street' en 'Men In Black' crossover die bijna gebeurde
Anonim

Als een filmstudio denkt dat een idee geld kan opleveren aan de kassa, dan zullen ze bereid zijn om de vreemdste ideeën in de praktijk te brengen. Sommige van onze favoriete films, waaronder enkele in de MCU, zien er op papier misschien vreemd uit, maar de studio's die deze films tot leven brengen, weten voor het grootste deel hoe ze berekende risico's moeten nemen.

Na het succes van de Jump Street-franchise, onthulde een lek van Sony dat een voorgestelde cross-over met de Men in Black-franchise werd overwogen. Ja, deze grote franchises kwamen bijna in botsing, maar uiteindelijk viel alles uit elkaar.

Laten we eens kijken wat er is gebeurd met deze voorgestelde crossover-film!

De 'Jump Street'-franchise gaat van start

21 Jump Street Prom
21 Jump Street Prom

Er zijn veel filmvoorstellen die nooit in de buurt komen van enige vorm van tractie, maar als we naar deze cross-over kijken, moeten we zien waarom de interesse er überhaupt was. Jaren nadat de Men in Black-franchise het grote scherm veroverde, kwam de Jump Street-franchise op de markt en werd op zichzelf al een succes.

Nu heeft de Jump Street-franchise zijn wortels in de televisie, met de gelijknamige serie die zijn aanwezigheid deed in de jaren 80 met niemand minder dan Johnny Depp als hoofdrolspeler. Nostalgie heeft een krachtige manier om projecten en succes te beïnvloeden, en hoewel er geen garantie was dat de franchise zou standhouden voor een nieuwe generatie, was de studio verheugd om te zien dat beide Jump Street-films hits werden.

Een van de grappige dingen aan 22 Jump Street was het einde, dat een aantal fictieve vervolgen bevatte die in veel verschillende stijlfiguren in het bedrijf spelen. Het was interessant om te zien welke mogelijke veranderingen de franchise zou kunnen doormaken in een zeer metamontage, maar er moet iets hebben geklikt voor de studio bij het kijken naar de potentiële toekomst van de Jump Street-franchise.

Low en zie, een groot lek bij Sony onthulde een aantal voorgestelde projecten, waaronder een waarbij de jongens van Jump Street bedreigingen zouden aangaan met de jongens van Men in Black.

De voorgestelde crossover

23 MIB-poster
23 MIB-poster

Nu, Avengers: Infinity War werd beschouwd als de meest ambitieuze cross-over aller tijden toen het zijn debuut maakte, en het is veilig om te zeggen dat dit voorgestelde idee nergens in de buurt zou zijn gekomen. Je moet je echter afvragen hoeveel mensen zouden hebben betaald om deze film te zien als deze was gemaakt?

Nadat deze lekken naar buiten kwamen en mensen begonnen te anticiperen op dit krankzinnige project, sprak Jonah Hill over de onwaarschijnlijkheid van dit alles en zei: "Ik had het idee. Maar ik betwijfel of die film gemaakt gaat worden. Ze proberen alle deals te sluiten, maar het is een beetje onmogelijk met alle Men in Black-dingen."

“De Jump Street-films waren zo leuk om te maken en de hele grap was dat ze grappen maakten over remakes en sequels en reboots en nu is het een gigantisch vervolg geworden, reboot. Het is bijna geworden waar we grappen over maakten en het is moeilijk om die grap vol te houden als er zo veel op het spel staat, vervolgde hij.

Hill was hier zeker iets op het spoor, omdat het meta-aspect van de Jump Street-films ervoor zorgde dat ze zo geliefd werden. Het was echter misschien niet het beste idee om er te veel in te spelen met honderden miljoenen dollars op het spel. Het had natuurlijk kunnen slagen, maar het had ook slecht kunnen aflopen.

Het idee werd gesloopt

22 Jump Street
22 Jump Street

Ondanks het feit dat we in de pers veel aandacht kregen, zou het project langzaam maar zeker sudderen. Uiteindelijk werd aangekondigd dat de cross-over niet zou plaatsvinden, wat zeker een paar mensen daar teleurstelde.

Producer W alter Parkes sprak over problemen met de crossover en zei: "Nadat we erin begonnen, herinner ik me dat ik denk dat [Laurie MacDonald en ik] dit gesprek hadden: ze zijn, hun hart, tegenpolen. Met andere woorden, Men In Black komt neer op het nemen van buitengewone situaties en het spelen ervan op een komische, uitgestreken manier. Jump Street neemt zeer herkenbare genre-situaties en gaat daarmee over de top."

“En eigenlijk past dat niet. Het was een goede bedoeling, en iedereen was slim, maar als je echt een stap achteruit doet en kijkt naar wat de kern is van een van die twee series films, zijn ze niet erg compatibel., vervolgde hij.

Op dit moment zal dit crossover-project alleen voortleven in schande en potentiële fanfictie. Het laat alleen maar zien dat filmstudio's bereid zijn naar gekke ideeën te luisteren als ze denken dat het geld kan opleveren.

Aanbevolen: