Casting voor de MCU's Wolverine kan al aan de gang zijn

Inhoudsopgave:

Casting voor de MCU's Wolverine kan al aan de gang zijn
Casting voor de MCU's Wolverine kan al aan de gang zijn
Anonim

Dit zijn misschien alleen geruchten, maar de hype rond een Wolverine-bloemlezing trekt enorme aandacht. Volgens bronnen bij That Hashtag Show heeft Disney een anthologiereeks voor hun exclusieve streamingdienst in de maak. Deze beweringen moeten nog worden onderbouwd, hoewel het vaststellen van een oorsprong voor de beruchte klauwmutant Disney in staat zou stellen de MCU-versie te onderscheiden van Hugh Jackman's iteratie in het Fox-universum. Dus het is volkomen logisch.

Wat meer is, is dat de vermeende Disney+ show het leven van James Howlett zou onderzoeken voordat wetenschappers hem onderwerpen aan Weapon X-experimenten. Dat biedt veel verschillende mogelijkheden, afhankelijk van hoe oud ze Logan maken. Als hij zo'n 60 of 70 is, zullen we waarschijnlijk getuige zijn van het leven van hem door de decennia heen, kijkend naar het voorbijgaan, terwijl hij tegelijkertijd dezelfde leeftijd blijft. Als Disney hun versie van James Howlett echter een meer legendarische geschiedenis geeft, is hij misschien wel 300 jaar oud. Houd er rekening mee dat een seizoen dat zo ver teruggaat waarschijnlijk in Canada zou plaatsvinden. Wolverine is vooral bekend als superheld in de Verenigde Staten, maar zijn oorsprong ligt in Canada. Hij is daar geboren, en als de voorgestelde prequel hem 300 jaar terugstuurt, zal hij in Canada zijn omdat Amerika zich iets minder dan 250 jaar geleden vestigde.

Of het nu 300 jaar of 60 jaar geleden is, een Wolverine-serie kan elk decennium verkennen. Het titulaire personage veroudert niet als een mens, dus welke acteur Disney ook kiest voor de rol kan in elk decennium verschijnen, er hetzelfde uitzien en geen plotgat of inconsistentie zijn.

Werkt Disney aan een lijst van potentiële veelvraat?

Nog interessanter is het vooruitzicht dat Disney al een lijst aan het samenstellen is van potentiële kandidaten om een paar bottenklauwen aan te trekken. Oh ja, voordat Weapon X Howletts botten bedekte met Adamantium, droeg hij een paar bottenklauwen.

Wat betreft wie de beste kans maakt om Wolverine in de MCU te spelen, denk ik aan een paar acteurs, en een van hen speelt momenteel een ander Marvel-personage. Tom Hardy.

Voordat iedereen de mogelijkheid negeert, laten we niet vergeten dat Josh Brolin zowel Thanos als Cable speelde. Evan Peters, meer recentelijk, portretteerde een willekeurig personage op WandaVision en speelde Fox's aanpassing van Quicksilver. Hij imiteerde ook de MCU-versie, dus dat betekent technisch gezien dat Peters meerdere Marvel-personages heeft gespeeld. Wetende dat Brolin en Peters credits hebben als verschillende Marvel-personages, is het niet vergezocht om te denken dat Tom Hardy tegelijkertijd Venom en Wolverine kan spelen.

Tom Hardy, een favoriet?

Afbeelding
Afbeelding

De andere reden waarom Hardy een levensvatbare kandidaat is, is dat hij favoriet is voor de rol. Verschillende publicaties, waaronder CBR en ScreenRant, plaatsten lijsten met hun favoriete acteurs om Wolverine te spelen, en Hardy scoorde hoog op beide.

Het is het vermelden waard dat Hardy een mannelijke uitstraling heeft, en daarom is hij zo geliefd. Kijk naar de statistieken. Hardy is robuust, lijkt geloofwaardig in actiescènes en kan natuurlijk handelen in een superheld-gecentreerde omgeving. Hij bewees dat en nog wat in de Venom-film van 2018.

Wat anderen betreft, de lijst gaat maar door. Afhankelijk van de look waar Disney voor gaat, kunnen ze Hardy selecteren voor de rol. Maar in de kans dat Logan er veel jonger uitziet, hebben acteurs met de gelijkenis van Taron Egerton waarschijnlijk een betere kans. Een dergelijk scenario zou namen als Scott Eastwood toevoegen aan lopende gesprekken. Voorlopig kunnen fans natuurlijk alleen maar speculeren naar wie Disney/Marvel op zoek is naar het immens populaire mutante personage.

Aanbevolen: