Chris Evans speelde bijna naast Sean Penn in deze film

Chris Evans speelde bijna naast Sean Penn in deze film
Chris Evans speelde bijna naast Sean Penn in deze film
Anonim

Niemand kan zeggen dat Chris Evans de roemboot heeft gemist, maar het is waar dat hij niet altijd elke rol heeft gekregen waarvoor hij auditie heeft gedaan. Elke acteur moet tenslotte ergens beginnen, en voor Evans was dat met een vroege educatieve film en daarna een paar afleveringen van een sitcom uit het begin van de jaren 2000.

Hij heeft een paar bijna-ongevallen gehad, bijna ook in een Martin Scorsese-film. Maar één specifieke film zou een kans kunnen zijn waar Chris spijt van heeft en die hij heeft gemist. Hij liet de kans immers niet voorbijgaan; hij verloor de rol ronduit aan James Franco.

Hoewel Sean Penn beroemd werd vanwege talloze andere rollen, waren enkele van zijn meest memorabele samen met andere spraakmakende sterren. Zijn gastrol in 'Friends' was bijvoorbeeld een meevaller.

Dus toen het aankwam op de keuze van James Franco versus Chris Evans voor een optreden in 'Milk', maakte het waarschijnlijk niet veel uit voor Penn wie er werd gecast. Hoe dan ook, Sean speelde een homo-activist, dus hij wist dat hij een aantal potentieel ongemakkelijke scènes zou hebben met andere acteurs die de liefdesbelangen van Harvey Milk zouden spelen.

Tegen die tijd, in 2008, was Penn zo'n ster dat hij in zijn eentje een film kon leiden (helemaal tot aan de Oscars). Penn speelde Harvey Milk, wiens belangrijkste liefdesbelang in de film (die was gebaseerd op Milks echte activisme, liefdesleven en moord) Scott Smith was.

Scott Smith werd gespeeld door niemand minder dan James Franco; de rol van Milk's "veel jongere" minnaar was een perfect optreden voor de toen 30-jarige Franco. Penn van zijn kant was ongeveer 48.

Chris Evans deed natuurlijk auditie voor de rol, maar het is niet gelukt, merkt IMDb op. De toen 27-jarige was op dat moment al te zien in 'Fantastic Four', maar hij was nog geen Captain America.

En bronnen suggereren dat Sean Penn ook niet per se de eerste keuze was voor het vertolken van Milk; andere acteurs die werden overwogen, zijn onder meer Richard Gere, Al Pacino, James Woods en zelfs Richard Gere.

Sean blonk echter uit in de rol, ook al kreeg hij niet persoonlijk contact met de toekomstige Captain America.

Wat Chris Evans betreft, het is duidelijk dat zijn pad leidde tot actiefilms versus politiek activisme, maar hij is ook niet vies van zijn teen in andere genres zoals mysterie, komedie en misdaad.

En het feit dat hij openstond om auditie te doen voor een rol als Scott Smith suggereert dat Chris in de toekomst mogelijk geïnteresseerd zal zijn in meer biografische projecten -- en fans zouden graag zien dat zijn acteerbereik nog groter wordt.

Aanbevolen: