Deze A-lijstacteur stal bijna Iron Man van Robert Downey Jr

Inhoudsopgave:

Deze A-lijstacteur stal bijna Iron Man van Robert Downey Jr
Deze A-lijstacteur stal bijna Iron Man van Robert Downey Jr
Anonim

Castveranderingen vinden voortdurend plaats in Hollywood, maar wat als deze casting echt was blijven hangen?

Er is geen discussie dat de goedbetaalde acteur, Robert Downey Jr., altijd het gezicht zal zijn van de iconische Marvel superheld: Iron Man. Onze favoriete geniale rol van playboy-miljardair werd echter bijna vervuld door acteur Tom Cruise, die ook een rijk inkomen heeft verdiend dankzij de Mission Impossible-franchise.

De Hollywood-legende

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders de schoenen van Tony Stark zou vullen, maar in het begin tot het midden van de jaren 2000 werd gezegd dat Cruise de eerste plaats was bij het bepalen van de casting voor de held.

Deze periode was moeilijk voor het Iron Man-script, omdat het meerdere wijzigingen, herschrijvingen en schemawijzigingen doormaakte. Omdat het proces steeds langer duurde om de productie te zien, liet het Cruise's schema zich vullen met andere conflicten en projecten.

Omdat Cruise's prioriteiten op andere films waren gericht, moest de rol worden ingevuld. Het duurde niet lang of Robert Downey Jr. werd gecast als de rijke held, en de rest is geschiedenis.

Fans van stripfilms vragen zich altijd af wat er had kunnen zijn als deze casting was blijven hangen, maar misschien zou het niet zo moeilijk zijn om je voor te stellen hoe dit eruit zou hebben gezien.

Wat had kunnen zijn

Een technisch proces dat bekend staat als 'deepfaking' is een trend geworden in de special effects-wereld. Het proces omvat het pleisteren van een gezicht op iemand anders, het nabootsen van hun gezichtsuitdrukkingen en zo.

Deze techniek werd gebruikt om de multi-getalenteerde Star Wars-acteur Mark Hamill in The Mandalorian te verouderen. Hetzelfde proces werd door Collider gebruikt om te laten zien hoe Tom Cruise eruit had kunnen zien als Tony Stark.

Het is een beetje moeilijk om voorbij het onnatuurlijke aspect van het effect te komen, maar het is nog steeds interessant om te zien hoe deze scènes zich hebben afgespeeld met iemand anders in de rol.

Nu er nieuwe geruchten de ronde doen over de volgende reeks Marvel-films, bestaat de kans dat we Cruise in actie zien.

The Doctor Strange Invloed

Er gaan geruchten dat deze casting uiteindelijk zal plaatsvinden. Toegegeven, deze geruchten moeten met een korreltje zout worden genomen, maar met de herschikking van Alfred Molina om zijn rol van Doc Ock opnieuw te spelen in de volgende Spider-Man-aflevering, doen bizarre geruchten de fans alleen maar meer speculeren.

De reden voor deze vreemde speculatie houdt verband met de theorie dat de Marvel-tovenaar, Doctor Strange, in zijn volgende avontuur meerdere dimensies en alternatieve realiteiten zal doorkruisen.

Dit zal verklaren waarom Alfred Molina, samen met andere herkenbare gezichten, terug zal komen naar het Marvel Cinematic Universe.

Dus het idee dat Tom Cruise het iconische rood-gele pak zal aantrekken, is misschien meer dan wishful thinking.

Uit de reacties blijkt dat sommige fans waarschijnlijk niet zo enthousiast zijn over dit gerucht, maar het zou leuk zijn om te zien dat het waar wordt. Het zou een nette manier zijn om terug te bellen naar de Hollywood-legende eromheen.

Ongeacht de geruchten en ongeacht de casting, het idee dat Tom Cruise bijna Iron Man werd, is een klassiek Hollywood-verhaal. Cruise moet zich nog aanmelden voor een superheldenfilm, maar dat betekent niet dat hij op een bepaald moment in zijn carrière geen held zal spelen.

Aanbevolen: