Johnny Depp speelde bijna deze iconische Marvel-held

Inhoudsopgave:

Johnny Depp speelde bijna deze iconische Marvel-held
Johnny Depp speelde bijna deze iconische Marvel-held
Anonim

Met de MCU lijkt het superheldengenre tegenwoordig een fluitje van een cent, maar jaren geleden hadden superheldenfilms veel werk te doen. Vroege hits zoals Spider-Man en X-Men zorgden ervoor dat de bal aan het rollen ging, maar er waren genoeg misbaksels die veel fans ervoor hebben gekozen om alles te vergeten.

Tijdens deze tijd kregen een aantal Marvel-personages de kans om voor eens en voor altijd te schitteren, en studio's probeerden een aantal grote namen te gebruiken om deze belangrijke rollen te vervullen. Natuurlijk, een paar artiesten zonder naam kregen grote rollen, maar een paar superhelden hadden een ster als Johnny Depp nodig.

Laten we eens kijken welke held Johnny Depp bijna speelde.

Johnny Depp werd beschouwd als de Hulk

Hulk 2003
Hulk 2003

In het begin van de jaren 2000 vonden superheldenfilms nog steeds hun weg naar Hollywood, met wisselend succes. Studio's brachten personages naar links en rechts om een homerun te slaan met een filmproject, en Universal was in staat om de Hulk naar het grote scherm te brengen. Voordat de productie van de film van start ging, kwam Johnny Depp in aanmerking voor de hoofdrol in de film.

Voordat hij in aanmerking kwam voor de rol, had Depp zich al gevestigd als een grote ster in Hollywood. Nadat hij in de jaren 80 uitbrak, zou Depp in de jaren 90 grote rollen op zich nemen, die hem allemaal tot een begrip maakten. Films zoals Edward Scissorhands, Blow, Choclat en meer hielpen Depp allemaal om de wereld te laten zien dat hij een bankabele ster was.

The Hulk is ondertussen een van Marvel's beroemdste personages die al een trackrecord van succes in entertainment had. Behalve dat het een gigantische figuur in de strips was, had de Hulk decennia eerder al een populaire televisieshow. Dit betekende dat de aankomende film het potentieel had om enorme zaken te doen aan de kassa met een moderne kijk op het personage.

Ondanks de kans die op zijn pad kwam, wees Johnny Depp de kans om in de film te spelen af. Dit opende de deur voor een andere artiest om zijn kans te krijgen om de iconische held op het grote scherm te spelen.

Eric Bana krijgt de rol

Hulk 2003
Hulk 2003

Voorafgaand aan de rol van de Hulk, was Eric Bana lang niet zo bekend in de Verenigde Staten als Johnny Depp. Bana kreeg bekendheid in zijn geboorteland Australië voordat hij naar Noord-Amerika kwam om zijn aantrekkingskracht te vergroten. Na succes op het kleine scherm in Australië en een rol in Black Hawk Down, kreeg Bana de kans om de Hulk op het grote scherm te spelen voor Universal.

Holk, uitgebracht in 2003, ontving goede recensies van critici en wist $ 245 miljoen op te halen aan de wereldwijde kassa. Hoewel de film tot op zekere hoogte een succes was, kwam het bij lange na niet in de buurt van enkele andere enorme Marvel-eigenschappen in die tijd, namelijk Spider-Man en X-Men. Op een gegeven moment werd een vervolg overwogen, maar dit ging uiteindelijk niet door, wat de deur opende voor enkele veranderingen aan het personage.

Uiteindelijk zou de Hulk zijn weg vinden naar de MCU, waar zijn enige solofilm wordt beschouwd als een van de slechtste MCU-films tot nu toe. Het was niet eenvoudig om een solo Hulk-film te maken, en op dit moment moeten we ons afvragen of het weer zal gebeuren. Misschien kan de MCU in plaats daarvan een miniserie maken op Disney+.

Over de MCU gesproken, er zijn veel veelgeprezen acteurs in de franchise verschenen, waardoor sommigen zich afvragen of Johnny Depp ooit zal verschijnen.

Depp zou naar de MCU komen

Johnny Depp Awards
Johnny Depp Awards

Hoewel het alleen maar geruchten waren, zijn er geruchten geweest dat Johnny Depp ooit in de MCU zou verschijnen. Er zijn zoveel personages die op elk moment in de plooi kunnen komen, en fans speculeren met wie ze denken dat Depp zou kunnen spelen en wie ze hem zouden willen zien spelen als hij de franchise betreedt.

Een van de geruchten over Depp suggereert dat hij Bounty Hunter zou kunnen spelen, een primaire schurk van Ghost Rider. Hierdoor zou Depp een vilein personage kunnen spelen, en fans zouden eindelijk een fatsoenlijke Ghost Rider-solofilm kunnen krijgen. Herinner je je die twee Nicolas Cage Ghost Rider-films nog? Ja, ook niemand anders.

Tot er een officiële bevestiging is, zullen we allemaal achterover moeten leunen en wachten. Depp is al een keer geslaagd voor het spelen van een Marvel-personage, maar hij zou deze keer een heel andere beslissing kunnen nemen en de MCU binnengaan om de boel op te schudden. Mensen zouden theaters inpakken om de acteur naast de grootste sterren van de MCU te zien.

Aanbevolen: