Jennifer Lopez heeft een strikte regel die ze wil dat haar kinderen volgen

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez heeft een strikte regel die ze wil dat haar kinderen volgen
Jennifer Lopez heeft een strikte regel die ze wil dat haar kinderen volgen
Anonim

Er is echt geen andere artiest in de wereld die vergelijkbaar is met Jennifer Lopez Ze is een tijdloos wonder dat met de jaren beter lijkt te worden. Bovendien is ze weer op tournee, en gezien de eisen van haar tourrijder, lijkt het alsof ze weer 'diva-achtig' is, althans in de ogen van de fans.

Gezien zo'n gek schema, samen met het feit dat ze onlangs is gescheiden van A-Rod, vragen fans zich altijd af hoe Lopez erin slaagt om dingen thuis voor elkaar te krijgen met haar kinderen.

We zullen enkele van haar tactieken en de relatie die ze onderhoudt met haar kinderen bespreken. Daarnaast zullen we ook een bepaalde regel onderzoeken die ze thuis gebruikt, een regel die absoluut noodzakelijk is, vooral gezien het gebrek aan tijd die ze heeft met de kinderen in het algemeen.

J-Lo heeft een hectisch schema

Gezien J-Lo's hectische levensstijl, moet het beheren van het leven van haar kinderen geen gemakkelijke taak zijn. Op de een of andere manier slaagt ze erin om het voor elkaar te krijgen, maar naar eigen zeggen realiseert ze zich dat ze soms moet vertragen en wat meer aandacht aan de kinderen moet besteden.

Haar kinderen zijn ook heel open over hun relatie, wat betreft wat er moet verbeteren en wat goed gaat. Volgens de woorden van Lopez met Pop Sugar heeft dit de relatie met haar kinderen gemakkelijk gemaakt, met een open communicatielijn.

''En de kinderen vertelden me een beetje over de delen waar ze goed in waren over ons leven en de delen waar ze niet goed in waren. Het was gewoon een echte eye-opener en een herwaardering, om echt te kijken naar wat werkte en wat niet werkte. Je dacht dat het goed met je ging, maar je haast je en je werkt en zij gaan naar school. We moeten vertragen en we moeten meer verbinden."

Samen quality time doorbrengen is daar een groot deel van voor Jennifer. Daarom heeft ze een nieuwe regel in het huishouden ingevoerd die ervoor zorgt dat er geen afleiding is wanneer het eindelijk tijd is om samen te zijn.

Lopez wil dat alle elektronica alleen 's ochtends en in het weekend wordt gebruikt

Aangezien we in het tijdperk van technologie leven, kan het gemakkelijk zijn om afgeleid te worden door apparaten. Dit was een groot probleem voor Lopez, want tussen haar werk en hun schoolleven was quality time al moeilijk te vinden.

Toen het gezin eindelijk bij elkaar was, werd de meerderheid, waaronder J-Lo, begraven in hun apparaten, in plaats van quality time naast elkaar door te brengen.

J-Lo heeft dit probleem kunnen verhelpen door een limiet te stellen aan het gebruik van apparaten in huis, ze beperkt ze meestal tot ochtenden en weekenden.

"De tweeling is nu 12. Het is gek," zei ze. "Ik moet ze de rest van de dag van die elektronica halen. In het weekend laat ik ze 's ochtends hebben, maar dan moet ik ze pakken."

Natuurlijk, gezien haar schema, kunnen de tijden zwaar zijn. Lopez zorgt er echter wel voor dat wanneer iedereen bij elkaar is, ze er het beste van maken.

"Mijn dochter heeft het woord fantastisch soms gebruikt. Ik zeg het gewoon. Ik weet het niet. Ik denk dat ze me zouden omschrijven als liefdevol, geduldig, maar ik denk ook dat ze zouden willen dat ik niet werkte Maar ik denk ook dat ze daardoor alles waarderen wat ze hebben. Net als ieders leven is het niet perfect, maar we maken er het beste van."

Nu de pandemie iedereen op verschillende manieren treft, maakte Lopez van de gelegenheid gebruik om meer quality time met haar familie door te brengen.

J-Lo's kinderen groeiden veel op tijdens de pandemie

De pandemie was een grote verandering voor iedereen, vooral voor Lopez, die zo gewend was de wereld rond te reizen en constant bezig te zijn.

Plots kon ze weer regelmatig samen met haar kinderen eten: "Ik vond het heerlijk om thuis te zijn en elke avond met de kinderen te eten, wat ik waarschijnlijk nooit had gedaan."

Bovendien onthulde Lopez dat haar kinderen zijn opgegroeid en volwassen zijn geworden tijdens de pandemie.

"Ik heb het gevoel dat iedereen drie jaar ouder is geworden tijdens deze pandemie. Ik heb ze nu van jong en naïef naar echt volwassen naar mij zien gaan. Wanneer is dit gebeurd? niet meer onze baby's. Ze hebben een dosis van de echte wereld gekregen, met de wetenschap dat dingen je kunnen worden afgenomen en dat het leven hoe dan ook gaat gebeuren. Ze moesten opgroeien. Wij ook."

Ondanks haar hectische schema, is het geweldig om te zien dat Lopez er nog steeds in slaagt een geweldige moeder te zijn.

Aanbevolen: