Hoe Paul Rudd Adam Scott dit iconische optreden kreeg

Inhoudsopgave:

Hoe Paul Rudd Adam Scott dit iconische optreden kreeg
Hoe Paul Rudd Adam Scott dit iconische optreden kreeg
Anonim

Iedereen moet ergens beginnen, toch? Voor Adam Scott was dat ergens op MTV, te zien in een show genaamd 'Dead At 21'. Ondanks het rustige optreden, was het een grote stap vooruit van het zingen van gelukkige verjaardag voor klanten bij Johnny Rockets, "Ik werkte bij Johnny Rockets. Een dag lang. Ik moest stoppen omdat ze zeiden dat wanneer een bepaald nummer op de jukebox, alle servers moeten stoppen en deze speciale meezinger en dans doen, en ik wist gewoon dat ik niet terug zou komen. Ik werkte ook op een gegeven moment in een antiekwinkel. Ik deed zo ongeveer alles om de huur te betalen Mijn eerste optreden op het scherm was een gastrol in deze pilot voor MTV genaamd Dead at 21. Ik was een kind met een microchip in zijn hoofd en ik zou binnen 24 uur sterven, en ik moest de leider van de show waarschuwen dat hij een microchip in zijn hoofd had. Dat soort rare onzin."

Scott genoot enorm veel succes in Parks & Rec, hoewel hij in de sitcom nooit echt zijn grappigere kant liet zien. Dat is allemaal veranderd dankzij zijn goede vriend Paul Rudd, die zijn carrière misschien heeft veranderd dankzij grote lof.

Landing 'Step Brothers'

adam scott stiefbroers
adam scott stiefbroers

Directeur Adam McKay was degene die verantwoordelijk was voor de casting. Volgens Decider wist hij niet veel van Scotts eerdere werk, vooral omdat hij zich nooit echt van zijn komische kant had laten zien. Paul Rudd gaf Scott uiteindelijk de grootst mogelijke goedkeuring en noemde Scott een van de grappigste jongens die hij kent. Uiteindelijk kwam Scott op de radar en was de rol van hem.

Scott gaf toe dat de rol zijn carrière veranderde en een andere laag aan zijn cv toevoegde: "Het opende mijn ogen voor deze andere wereld en ik wilde nooit meer terug. Direct nadat de film uitkwam, ging ik naar Party Down met mijn vrienden en Parks [and Recreation]. Ik zou op geen enkele manier in staat zijn geweest om wat ik meebracht naar dat spul te brengen zonder Step Brothers als een oefenterrein voor mij."

De vriendschap tussen Scott en Rudd is heel reëel, volgens Adam waren de twee hecht voorafgaand aan hun Hollywood-faam, rondhangend in Rudd's matte appartement, "We hebben gisteravond samen met onze families gegeten - -onze vrouwen zijn vrienden, onze kinderen spelen met elkaar--maar na het eten reed ik terug langs Paul's oude appartement en lachte over hoe vaak we daar om vier uur 's nachts terug zouden gaan om muziek te spelen, " hij zei. "Het was zo'n klootzak. Maar we waren blij om zo hard naar muziek te luisteren en zo dronken op te blijven."

Een goede vriendschap in het bedrijf gaat een lange weg en dat werd bewezen toen Scott de kans kreeg om te gedijen in een rol die niemand had verwacht.

Aanbevolen: