Dit zijn de mogelijke alternatieve eindes voor 'Scream 5

Inhoudsopgave:

Dit zijn de mogelijke alternatieve eindes voor 'Scream 5
Dit zijn de mogelijke alternatieve eindes voor 'Scream 5
Anonim

De vijfde inzending in de Scream-franchise bouwt een enorme hype op en wekt veel belangstelling, zozeer zelfs dat de productie extra stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat de conclusie van de film niet lekt. Ja, fans die hopen de einddagen of weken voorafgaand aan het debuut van Scream 5 te verpesten, zullen het moeilijk hebben om dit nauwkeurig te doen. De reden hiervoor is dat de productieploeg van de film meerdere eindes heeft geschoten, en in termen van klaagzang betekent dat iedereen die de climax probeert te lekken, het helemaal mis kan hebben als de eigenlijke film eenmaal uit is. Het is vermeldenswaard dat producenten/regisseurs die deze route volgen niet ongewoon zijn. In het digitale tijdperk, waar lekken alledaags zijn, is het soms nodig om meerdere eindes te hebben om luidruchtige bewoners af te schrikken.

The Walking Dead voerde dezelfde manoeuvre uit toen spoilerhonden probeerden de dood van een hoofdpersonage in de show in seizoen 7 te onthullen. Het werkte niet in hun voordeel omdat de gelekte clip die online werd aangeprezen met een ander personage bleek te een rode haring zijn. Het werkelijke resultaat was een shot-voor-shot uit een van de graphic novels.

Alternatieve eindes

Wat Scream 5 betreft, er kunnen veel mogelijke eindes zijn. Regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett zeiden tegen Bloody Disgusting dat ze dat bevestigden. Ze gooiden ook het interessante punt weg dat er ook meerdere delen van de film bestaan. Dat verpest iemands kansen om het echte einde vroeg te krijgen. Maar we hebben misschien een paar ideeën.

Afbeelding
Afbeelding

Met Neve Campbell en de rest van de Scream-crew allemaal terug, meer dan waarschijnlijk, wordt aan één kant Sidney Prescott (Campbell) vermoord. Prescott is meerdere keren aan de dood ontsnapt, natuurlijk, met de mogelijkheid dat Scream 5 het laatste hoofdstuk is, Sidney bezwijkt voor haar lot is niet zo vergezocht. Zelfs als dat niet het eigenlijke einde is, zou het schieten van een paar scènes waarin het personage van Campbell op brute wijze wordt doodgestoken of op een andere gruwelijke manier sterft, mensen afschrikken. Zo'n verhaallijn klinkt als geweldig nieuws en daarom is het perfect als rode haring voor deze film. Natuurlijk moeten we de theorie niet helemaal negeren. Misschien wordt het tijd dat Sidney in het stof bijt.

Een ander lek dat luidruchtige nellies zou verleiden, is een geheim verraad dat al lang in de maak is. We weten allemaal dat het nichtje van Sidney jaloers was op de schijnwerpers van haar tante en het van haar wilde afnemen, maar wat als een vriend die al hun avonturen heeft overleefd een geheime wrok koesterde? Er zijn slechts twee verdachten in die categorie, Dewey (David Arquette) en Gale (Courtney Cox). Dewey is een kanshebber omdat hij eerder zijn nek op het spel heeft gezet voor Sidney, maar Gale, ze heeft een motief.

Onthoud dat Cox' personage na de eerste film moeite had om haar sterrenstatus te behouden. Gale probeerde de verschillende moordrondes te voorkomen, en het werkte een tijdje, hoewel Scream 4 bewees dat haar tijd als verslaggever ten einde loopt. Als dat besef doordringt, kan Gale toegeven dat ze wil dat Ghostface Sidney vermoordt omdat het verhaal haar kan motiveren om alleen te handelen. Ze weet dat Prescott vrijwel ongevoelig is voor de dood, en de enige manier om de primeur te krijgen die ze nodig heeft, is door zelf de bal aan het rollen te krijgen.

Een verrassing van die omvang zou idealiter een van de alternatieve eindes zijn die Olpin en Gillett schoten om mensen af te schrikken. Ze zijn misschien nog een stap verder gegaan en zijn weggegaan met Dewey die de moordenaar werd, maar er zou een belangrijk subplot moeten zijn om het uit te leggen om die transformatie logisch te maken. Anders zou het verraad uit het niets komen.

Over verrassingen gesproken, misschien dachten de regisseurs erover om de status-quo te doorbreken met een ander einde. In plaats van zich simpelweg te concentreren op Sidney's overlevingsstrijd, bestaat de mogelijkheid dat ze een conclusie schoten waarin alle hoofdpersonages te maken krijgen met situaties van leven of dood, en ze komen er niet uit. Het is riskant om drie of meer sterren in één keer te doden, maar aangezien de regisseurs extra voorzorgsmaatregelen nemen met Scream 5, zou het ons niet verbazen dat er een einde komt waarbij een nieuwe moordenaar Dewey, Gale en Sidney allemaal doodsteekt. Nogmaals, qua plot een riskante zet, maar het zou kunnen uitmonden in een nieuwe reeks films waarin de originele personages centraal staan.

Wat Bettinelli-Olpin en Gillett ook met deze alternatieve eindes hebben gedaan, hopelijk brengen ze ze later uit. Het zou fans intrigeren om precies te weten hoe ze van plan waren om spoilerverslaafden op afstand te houden, omdat ze misschien zijn zoals we ze hadden voorgesteld, of ze zouden kunnen grenzen aan het meest onvoorspelbare. Hoe dan ook, we willen deze Scream 5 eindes zien.

Aanbevolen: