Elon Musk's voormalige vriendin "kan zijn Twitter-gedrag niet steunen"

Inhoudsopgave:

Elon Musk's voormalige vriendin "kan zijn Twitter-gedrag niet steunen"
Elon Musk's voormalige vriendin "kan zijn Twitter-gedrag niet steunen"
Anonim

Hoewel de mensen die de topbedrijven ter wereld runnen een ongelooflijke hoeveelheid rijkdom en macht bezitten, weet het grote publiek heel weinig over de meeste van hen. Als het echter om Elon Musk gaat, is hij erin geslaagd een begrip te worden door een combinatie van zijn zakelijk succes en compromisloze persoonlijkheid.

Een man die een fascinerend leven heeft geleid, de meeste mensen weten om te beginnen weinig over het gevaarlijke verleden van Elon Musk of hoe hij aan de macht kwam in de zakenwereld. In plaats daarvan staat Musk bekend om het runnen van Tesla, het omarmen van Bitcoin, het lanceren van SpaceX en zijn betrokkenheid bij Twitter. Als het om Musk en Twitter gaat, is zijn betrokkenheid bij de sociale-mediawebsite altijd controversieel geweest. Het gedrag van Musk op Twitter was soms zo schandalig dat zelfs zijn knipperlicht-vriendin van vele jaren eens schreef dat ze zijn acties op de website niet kon steunen.

Elon Musk's controversiële Twitter-verleden

Op het moment van schrijven domineert het besluit van Elon Musk om Twitter te kopen de nieuwscyclus wereldwijd. Lang voordat hij die enorme zakelijke beslissing nam, verzamelde Musk echter al veel krantenkoppen vanwege zijn eerdere Twitter-gedrag.

In het verleden had Elon Musk's tijd op Twitter veel hoogtepunten en dieptepunten, afhankelijk van je standpunt. Een van Musks tweets kostte hem bijvoorbeeld miljoenen. De reden daarvoor is dat Musk tweette over het mogelijk privé nemen van Tesla voor $ 420 per aandeel en de aandelenkoers van het bedrijf daalde als gevolg daarvan. Nadat de Securities and Exchange Commission de situatie had onderzocht, waren ze van mening dat de tweet van Musk investeerders geld kostte en gaven ze Elon twee boetes van $ 20 miljoen.

Bij een andere gelegenheid ging het mis nadat Elon Musk aanvankelijk probeerde hulp te bieden in een benarde situatie. Toen een groep van 12 jongens vastzat in een Thaise grot, stuurde Musk Tesla-ingenieurs en een kleine onderzeeër ter plaatse in een poging de kinderen te redden. Hoewel de actie van Musk voor de meeste waarnemers oprecht leek, noemde een van de mensen die bij de redding betrokken waren zijn acties een 'PR-stunt'. Verontwaardigd over die opmerking noemde Musk die man een "pedo-man" als reactie en belandde voor de rechtbank nadat hij was aangeklaagd wegens laster. Uiteindelijk won Musk in dat proces, maar hij werd schuldig bevonden in de rechtbank van de publieke opinie.

Bovenop die twee uiterst opmerkelijke situaties heeft het Twitter-gedrag van Elon Musk in het algemeen veel controverses veroorzaakt. Musk heeft bijvoorbeeld een aantal extreem sterke standpunten ingenomen tijdens de COVID-19-pandemie door het virus te bagatelliseren en zich uit te spreken tegen lockdowns. Terwijl sommige mensen het geweldig vinden dat Musk die posities heeft ingenomen, zijn anderen verontwaardigd over wat hij heeft getweet over de pandemie.

Waarom Grimes het Twittergedrag van Elon Musk niet ondersteunt

Sinds Elon Musk voor het eerst beroemd werd, heeft hij zich voornamelijk geassocieerd met buitengewone mensen. Elon's broer Kimbal Musk is bijvoorbeeld bestempeld als een 'superschurk' omdat hij zo'n schandalig persoon is. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Elon een romantische band heeft gehad met verschillende opmerkelijke mensen.

Tijdens Elon Musk's tijd in de publieke belangstelling, heeft hij met verschillende vrouwelijke beroemdheden gedatet, waaronder Talulah Riley, Cameron Diaz en Amber Heard. Bovendien gingen er geruchten dat Musk op een gegeven moment betrokken was bij Cara Delevingne. Ondanks al die relaties, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat de meest opvallende vriendin van Musk Grimes is. Samen tussen 2018 en 2022 leken Grimes en Musk lange tijd voor elkaar gemaakt te zijn. Tijdens hun tijd samen hadden Musk en Grimes twee kinderen en sinds hun splitsing noemt ze de bedrijfsleider haar "beste vriend" en de "liefde van [haar] leven".

Gezien de manieren waarop Grimes haar relatie met Elon Musk heeft beschreven, lijkt het duidelijk dat ze heel veel om hem geeft. Met dat in gedachten is het behoorlijk schokkend dat Grimes in juli 2020 naar Twitter ging om Musk heel publiekelijk op te roepen voor iets dat hij op de sociale-mediawebsite plaatste.

Op 24 juli 2020 tweette Elon Musk 'Twitter sucks' in de vroege namiddag en daarna volgde hij dat op door net voor middernacht 'Pronouns suck' te tweeten. Duidelijk diep overstuur door Musks tweet over voornaamwoorden, reageerde Grimes met een eigen post. 'Ik hou van je, maar zet alsjeblieft je telefoon uit of bel me. Ik kan haat niet steunen. Stop hier alsjeblieft mee. Ik weet dat dit niet jouw hart is”

In een verrassende wending, na ondubbelzinnig kritiek te hebben geleverd op de voornaamwoorden van Elon Musk op een zeer openbare manier, eindigde Grimes met het verwijderen van haar bericht. Aan de andere kant blijft Musks tweet over voornaamwoorden tot op de dag van vandaag bestaan.

Aanbevolen: