‘American Idol’: tot in de top 10, maar fans zijn dol op de Tinkerbell-outfit van Katy Perry

Inhoudsopgave:

‘American Idol’: tot in de top 10, maar fans zijn dol op de Tinkerbell-outfit van Katy Perry
‘American Idol’: tot in de top 10, maar fans zijn dol op de Tinkerbell-outfit van Katy Perry
Anonim

De show krijgt nog meer grip nu ze hun top 10 hebben bereikt.

De competitie wordt nu serieus en deelnemers halen alles uit de kast, vechten het hardst en zorgen ervoor dat ze volledig op de hoogte blijven van hun spel.

Er is nu geen ruimte voor fouten, maar er lijkt wel ruimte te zijn voor verrassende optredens van Feeën.

Katy Perry besloot het ijs een beetje te breken door zich te verkleden als Tinker Bell voor haar grootse optreden in de show.

Ze was zeker in het thema, want de finalisten namen deel aan Disney-night, met daar een echte fee die veel aandacht en enorm positieve recensies van fans opleverde.

De mensen hebben gesproken en ze houden van Katy Perry als een fee.

Katy Perry is een fee

Katy Perry is nu aan het winnen. Haar Tinker Bell-kostuum is alles waarvan fans niet eens wisten dat ze het nodig hadden.

Het is bekend dat ze eerder verschillende andere kostuums sierde en verscheen zelfs als een fles handdesinfecterend middel tijdens het filmen thuis tijdens het begin van de pandemie.

Dit is echter verreweg een van de beste outfits die ze ooit heeft gedragen. Fans zijn er dol op en ze trekt zeker veel aandacht. Het lijdt geen twijfel dat er veel tijd en moeite is gestoken in het creëren van deze look, en het was duidelijk de moeite waard.

Het lijkt erop dat Perry's Tinker Bell-outfit de hype van de deelnemers die naar de top 10 worden gebeiteld, inha alt! Katy Perry's expressieve, creatieve en directe weergave van Tinker Bell is veel leuker voor fans, en het lijkt erop dat ze onbewust de schijnwerpers heeft gestolen van de deelnemers aan de show!

Fans houden van Fairy-Perry

Katy Perry's directe weergave van Tinker Bell was absoluut het beste deel van Disney-avond op American Idol. Deze outfit was een duidelijke winnaar, en fans overspoelden haar sociale media-account om Perry te laten weten dat ze het met deze had genageld!

Inclusief commentaar van fans; "Jullie laten ons allemaal meer in ons geloven", "FAIRY PERRY KAN NOOIT DIENEN", en "Tinker Perry. Ik wil dat je weet dat ik vanavond in het konijnenhol viel in de wereld van Disney terwijl ik naar americanidol disneynight keek."

Anderen stemden in met; "Mijn toekomstige kinderen vertellen dat dit de echte tinkerbell is", evenals; "je hebt me net in magie laten geloven. Katy Perry is een sprookjesdroom die uitkomt."

Aanbevolen: