Hoe denkt Matt Damon over zijn 'Team America'-pop?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Matt Damon over zijn 'Team America'-pop?
Hoe denkt Matt Damon over zijn 'Team America'-pop?
Anonim

South Park is een van de meest succesvolle televisieshows aller tijden, en door de jaren heen hebben Trey Parker en Matt Stone de ene beroemdheid na de andere neergehaald. Hun soort humor is niet voor iedereen weggelegd, maar de jongens hebben er geen moeite mee om de rich and famous voor de gek te houden.

Het duo maakte Team America: World Police samen, en in de film gingen ze behoorlijk hard tegen Matt Damon. Damons pop was een gedenkwaardig deel van de film, maar niet op de manier waarop Damon had gehoopt, waardoor mensen zich afvroegen hoe Damon over de pop dacht.

Laten we eens kijken wat de acteur te zeggen had over zijn Team America-pop.

‘Team America’ bespotte Damon met een marionet

Matt Damon Team Amerika
Matt Damon Team Amerika

Trey Parker en Matt Stone hebben de dingen altijd op hun manier gedaan als het gaat om het neerhalen van beroemdheden in al hun projecten. In Team America: World Police kwam het duo voor veel figuren, waaronder Matt Damon, die de dupe werd van de dingen en er grotendeels voor werd bespot.

Nu, Damons pop in de film biedt niet veel op het gebied van intelligentie, meestal zegt hij alleen zijn eigen naam. Het lijkt bizar, maar Matt Stone bood een verklaring waarom de dingen zo gelopen zijn.

Volgens Stone: Toen we naar de plannen voor zijn hoofd keken, zag hij er goed uit, maar toen we uit de oven kwamen, zag hij er gewoon achterlijk uit. Ik denk dat er goed over nagedacht is. Eerlijk gezegd denk ik dat Matt Damon een van de betere acteurs is die er zijn. Ik vind hem een behoorlijk goede acteur. Hij is behoorlijk getalenteerd. En zonder echte reden is hij achterlijk in deze film.'

Dat klopt, het uiterlijk van de pop veranderde de dialoog van het personage volledig, wat een indruk maakte die fans al jaren maken. Natuurlijk hebben mensen zich afgevraagd hoe Matt Damon over de bizarre pop denkt.

Damon was “verbijsterd”

Matt Damon Bourne
Matt Damon Bourne

Dus, wat vond Matt Damon van zijn marionet van Team America? Welnu, tijdens een Reddit AMA was een gebruiker brutaal genoeg om te vragen, en in plaats van de vraag te vermijden, ging Damon door en beantwoordde hem.

Damon zei: "Ik was altijd een beetje verbijsterd door Team America, ik denk dat omdat het moeilijk voor ons is om te begrijpen wat onze afbeeldingen in het openbaar zijn, ik denk dat we daar niet goed over kunnen oordelen, en toen ik zag mezelf op het scherm alleen in staat om mijn eigen naam te zeggen en niet zo goed, ik vroeg me af: "Wauw, is dat hoe mensen me zien?" Op dat moment had ik zoiets van, ik ben een scenarioschrijver en een acteur, en echt? Ik kan amper mijn eigen naam zeggen?”

“Dus ik was daar altijd door verbijsterd en ik heb daar nooit met Trey en Matt over gesproken. En tussen haakjes, ik geloof dat die twee genieën zijn, en ik gebruik dat woord niet lichtvaardig. Ik denk dat ze absolute genieën zijn, en wat ze hebben gedaan is geweldig en ik ben een grote fan van hen, maar dat heb ik nooit helemaal begrepen. Maar ik zal dit zeggen. Degenen onder ons die in die video werden geparodieerd, werden geparodieerd omdat we tegen de oorlog in Irak waren, en we gingen op de plaat tegen die oorlog, en dus staat de geschiedenis aan mijn kant, niet aan die van hen, vervolgde hij.

Ondanks het jarenlang omgaan met de pop, is Damon, je weet wel, een van de grootste acteurs ter wereld. Hij heeft toevallig een aantal geweldige dingen voor de fans klaarstaan.

Wat de toekomst biedt voor Damon

Matt Damon Thor Ragnarok
Matt Damon Thor Ragnarok

Matt Damon heeft niets meer te bereiken in de wereld van acteren, maar dit weerhoudt hem er niet van om projecten te lanceren die veel potentieel hebben. Een van de meest opvallende projecten waar Damon momenteel aan werkt, is Thor: Love and Thunder. Damon's cameo in Thor: Ragnarok was briljant en fans zijn enthousiast om te zien wat hij kan doen in de komende MCU-film.

Damon heeft nog een paar andere projecten in het verschiet die ervoor moeten zorgen dat mensen binnen de kortste keren naar het theater gaan. In The Last Duel, dat in oktober zou moeten verschijnen, spelen Damon en Adam Driver de hoofdrol. De film wordt ook geregisseerd door Ridley Scott, wat betekent dat er een schat aan talent is die deze film tot leven brengt.

Het ziet er op dit moment goed uit voor Matt Damon, maar aan de andere kant gaat het goed sinds hij uitbrak met Good Will Hunting en een Oscar won. De marionet van Team America heeft Damon misschien "verbijsterd", maar we zijn er zeker van dat hij het goed vindt hoe de dingen zijn verlopen.

Aanbevolen: