Hoe denkt de partner van Vin Diesel, Paloma Jiménez, over zijn roem?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt de partner van Vin Diesel, Paloma Jiménez, over zijn roem?
Hoe denkt de partner van Vin Diesel, Paloma Jiménez, over zijn roem?
Anonim

Al meer dan twee decennia blijft Mark Sinclair, ook wel bekend als Vin Diesel, schermen over de hele wereld sieren met zijn onberispelijke acteervaardigheden. De acteur brak voor het eerst uit in de vroege jaren 2000 en verscheen in verschillende populaire films. Hij is echter vooral bekend om zijn rollen als Dominic Torretto in de Fast & Furious-franchise, Riddick in de Chronicles of Riddick-franchise en Groot in de Marvel Cinematic Universe Guardians of the Galaxy-films. Met elk van deze rollen heeft Diesel zijn plaats verdiend als een van de best betaalde actiesterren in Hollywood. Maar terwijl zijn carrière en prestaties zich in de ogen van het publiek hebben ontvouwd, volgt zijn persoonlijke leven een andere dynamiek - een meer persoonlijke benadering.

In de jaren sinds hij in de schijnwerpers werd geschoten, is Diesel in verband gebracht met verschillende vrouwen, variërend van actrices tot auteurs tot modellen. Helaas waren de meeste van die relaties van korte duur en eindigden ze vaak net zo snel als ze begonnen. Dit toen hij met model Paloma Jiménez begon te daten. Nu, 14 jaar na hun romance, zijn Diesel en Paloma de trotse ouders van drie prachtige kinderen en zijn ze er nog steeds voor elkaar. Maar met de bekendheid van Diesel en Jiménez die een nogal onopvallend profiel behoudt, wat vindt ze dan van de carrière van de acteur? En nog belangrijker, wat vindt ze van zijn opkomst tot roem? Je staat op het punt om erachter te komen!

6 Ze begonnen te daten in 2007

Diesel en Jiménez begonnen in 2007 te daten en sindsdien zijn ze samen. Hoewel ze duidelijk partners voor het leven zijn, zijn ze technisch gezien niet getrouwd geweest - althans voor zover we weten. Hun eerste kind, Hania, werd geboren in 2008. Hun tweede kind, een zoon genaamd Vincent, werd geboren in 2010. Hun jongste dochter, een meisje genaamd Pauline, werd geboren in 2015.

5 Paloma ondersteunt de carrière van Diesel erg goed

Jiménez heeft Vin Diesel in zijn carrière gesteund, zowel in goede als in slechte tijden. Het voormalige model is ongetwijfeld Diesel's nummer één cheerleader en heeft hem door de jaren heen aan zijn zijde gestaan, gejuicht en ondersteund. Toen de acteur in 2013 zijn ster op de Hollywood Walk of Fame ontving, had hij Jiménez en veel van zijn dierbaren bij zich om de speciale gelegenheid met hem te vieren. Diesel heeft Jiménez in het verleden ook beschreven als zijn rots in de branding. Het paar lijkt, na meer dan tien jaar samen zijn, nog steeds erg verliefd op elkaar te zijn. Een ondersteunend en liefdevol stel, grondig en grondig!

4 Ze begrijpt de eisen van zijn baan

Jiménez is zonder twijfel een geweldige partner voor Diesel en een nog betere moeder voor hun drie kinderen. Met een goed begrip van de eisen van het werk van de acteur, is Jiménez meer dan blij om er zoveel mogelijk voor het gezin te zijn. Het model nam een lange pauze van haar carrière om zich te concentreren op het zorgen voor haar gezin. Wanneer Diesel weg is om te filmen, neemt Jiménez haar rol als ouder op zich en vervangt ze haar man van wie hij zo duidelijk houdt.

3 Jiménez is trots op de prestaties van Diesel

De beeldschone moeder van drie is trots op de opmerkelijke prestaties van haar man in Hollywood en laat het de wereld nooit weten. Jiménez heeft dit keer op keer bewezen door te verschijnen bij veel van Diesel's filmpremières en prijsuitreikingen.

2 Jiménez volgt het privépad van Diesel

Een van de meest gewilde beroemdheden in Hollywood zijn, heeft zijn voordelen en ook zijn nadelen. Terwijl sommige beroemdheden zich laten meeslepen door de glitter en glamour en genieten van alle aandacht die ze krijgen, hebben Diesel en Paloma hun weg erin gevonden met de acteur die eens zei: "Ik ga het niet op een tijdschriftomslag plaatsen zoals sommige andere acteurs. Ik kom uit de Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino-code van stilte."

Diesel en Jiménez zijn erin geslaagd om hun relatie en een groot deel van hun leven privé en buiten sociale media te houden. Als filmpremières en interviews niet zouden bestaan, zouden we waarschijnlijk niets weten over hun relatie. De Instagram-pagina van de beroemde acteur staat vol met foto's van Fast and Furious-castleden en slechts een paar foto's van zijn familie. In navolging van zijn voorbeeld heeft zijn partner, Paloma Jiménez, geen openbare Instagram-pagina - vandaar dat er heel weinig over hun privéleven te vinden is.

1 Geruchten hebben heel weinig effect op haar

Als een van de meest succesvolle en best betaalde acteurs in Hollywood kom je zeker een paar keer in de krantenkoppen. Jiménez reageert echter, net als haar man, schijnbaar niet op geruchten over de acteur. Er zijn in het verleden geruchten geweest dat het paar uit elkaar zou gaan als gevolg van Diesel's ontrouw, maar in plaats van de speculatie aan te pakken, is de liefde van Jiménez en de acteur in de loop der jaren alleen maar sterker geworden.

Aanbevolen: