Ashton Kutcher verloor $ 3 miljoen in 'Elizabethtown' vanwege deze acteur

Inhoudsopgave:

Ashton Kutcher verloor $ 3 miljoen in 'Elizabethtown' vanwege deze acteur
Ashton Kutcher verloor $ 3 miljoen in 'Elizabethtown' vanwege deze acteur
Anonim

Het was een hele reis naar de top voor Ashton Kutcher. Hij begon in de industrie als een model en zou daarna de doorbraak van zijn carrière krijgen door gecast te worden in That '70s Show. De sitcom duurde bijna een decennium en Kutcher floreerde onder de rol van Michael Kelso. Niet lang daarna vertakt hij zich in andere rollen, zoals op 'Punk'd'. Hoewel hij in de jaren 2000 een grote ster werd, kreeg hij nog steeds af en toe te maken met afwijzing. Hij onthulde dit stukje informatie over Hot Ones, toen hem werd gevraagd wat er met zijn rol in 'Elizabethtown' was gebeurd. Kutcher werd aanvankelijk gecast om naast Kirsten Dunst te spelen, maar dat zou allemaal veranderen en plotseling werd hij van de film afgeschreven voor iemand anders.

Kutcher onthulde eindelijk de details over wat er echt achter de schermen gebeurde. In tegenstelling tot wat veel fans dachten, wat de theorie was dat Kutcher de film verliet, ontkende hij dit idee volledig en liet hij fans weten dat hij was ontslagen en vervangen door een andere beroemdheid. Laten we ingaan op de details van wat er precies achter de schermen van de film plaatsvond.

De beschikbaarheid van Orlando Bloom heeft alles veranderd

orlando bloom rode loper
orlando bloom rode loper

Het begon een beetje stroef voor Kutcher toen hij in de film werd gecast, aangezien de eerste hoofdrol Orlando Bloom was. Dat veranderde allemaal voor regisseur Cameron Crowe toen werd onthuld dat de acteur niet beschikbaar was, voer Ashton in.

Kutcher kwam er al snel achter dat hij niet geschikt was voor het project en toen Bloom weer beschikbaar kwam, werd hij aan de kant geschoven. Kutcher vertelde zijn kant van het verhaal met People, "Dus ik ging [naar] auditie, hij castte me en toen begonnen we eraan te werken. Ik denk dat hij de karakterrepetities helemaal wilde zien, en ik was waarschijnlijk niet gedisciplineerd genoeg als acteur om mezelf zover te krijgen dat ik dat kon doen en het hem kon laten zien op een manier waarop hij zich op zijn gemak voelde. Op een gegeven moment waren we het er gewoon over eens dat het niet werkte. Meer hij dan ik, 'voegde Kutcher eraan toe. "Maar ik kwam er tegelijkertijd achter dat Orlando Bloom net beschikbaar was gekomen op het moment dat hij me zou laten gaan."

Uiteindelijk weerhield het Kutchers carrière er niet van en de betaaldag was niet zo veel in vergelijking met zijn andere toekomstige projecten. Wat Bloom betreft, hij genoot van de film gezien de verschillende omgevingen: "De locaties van de films waar ik tot 'Elizabethtown in ben geweest", - Nieuw-Zeeland, Marokko, Bahama's, Spanje, Mexico, het Caribisch gebied - allemaal bleek in vergelijking met Louisville, Kentucky", grapt Bloom. "Maar serieus, je kunt die zuidelijke gastvrijheid niet verslaan. Toen we in Louisville aankwamen, waren mensen taarten voor ons aan het bakken. We vertrokken met een knipoog, een zwaai en een glimlach van iedereen. Dit is niet het Amerika dat op het scherm wordt geportretteerd dat de meeste bioscoopbezoekers kennen. En dat maakt ‘Elizabethtown’ uniek."

We kunnen gerust zeggen dat het allemaal goed is gekomen voor alle betrokkenen.

Aanbevolen: