James Franco verloor van Ashton Kutcher voor deze iconische sitcom

Inhoudsopgave:

James Franco verloor van Ashton Kutcher voor deze iconische sitcom
James Franco verloor van Ashton Kutcher voor deze iconische sitcom
Anonim

Zoals zoveel anderen die grote dromen hebben, hield James Franco zijn Hollywood-plannen al vroeg op een laag pitje, uit angst dat hij te groot droomde of dat er een mislukking zou plaatsvinden.

Hij dacht aan een carrière als mariene zoöloog, maar uiteindelijk werd zijn passie voor acteren sterker.

Toen hij eenmaal naar LA verhuisde, laten we zeggen dat de rollen niet echt op zijn schoot vielen. Zijn eerste optreden was in een reclamespot van Pizza Hut, met een dansende Elvis Presley. Het was ook niet gemakkelijk om een plek in een show te bemachtigen, zoals we later zullen zien, Franco kreeg te maken met afwijzing, vooral voor een enorme sitcom die het traject van zijn carrière misschien had veranderd.

Maak je echter geen zorgen, Franco zou zijn eigen weg vinden dankzij een bepaalde show genaamd 'Freaks and Geeks', zijn carrière begon kort daarna.

We zullen het carrièrepad van Franco bekijken en hoe verschillende dingen bijna zijn verlopen.

Bovendien zullen we een unieke blik werpen op hoe de carrière van Ashton Kutcher ook veranderde door de rol te bemachtigen, zowel professioneel als persoonlijk. Kutcher viel op uit het veld en kreeg de rol om een bepaalde reden, we zullen vaststellen wat dat was.

Franco landt in plaats daarvan 'Freaks and Geeks'

Terugkijkend, gezien de cast en het leiderschap van Judd Apatow, kunnen we echt niet geloven dat het drama 'Freaks and Geeks' uit de late jaren 90 maar één seizoen en 18 afleveringen heeft geduurd.

Het was een show vol toekomstige sterren, waaronder James Franco, Jason Segel, Seth Rogen, Busy Philipps, Linda Cardellini en zoveel anderen.

Ondanks het feit dat het jaren later een cultklassieker werd, is zijn erfenis een beetje bedorven. De afgelopen jaren sprak Busy Philipps zich uit over de sfeer achter de schermen. Volgens de ster werd ze aangevallen door Franco.

"Het Franco-verhaal wordt gebruikt om een groter punt te illustreren over de manier waarop vrouwen worden behandeld in dit bedrijf en in het leven. Er zijn geen 'beschuldigingen' en geen 'beschuldigingen'. Het is een verhaal dat ik al jaren vertel jaar."

Busy zou verder toegeven dat er geen harde gevoelens zijn tussen de twee, terwijl Franco zich verontschuldigde voor zijn gedrag.

"Op een gegeven moment verontschuldigde hij zich bij mij. Ik was me altijd scherp bewust van mijn vervangbaarheid, en dus voelde ik dat ik nooit moest klagen, altijd op tijd moest komen en niet moeilijk moest zijn. Als iemand anders moeilijk was, het was mijn taak om de makkelijke te zijn of een manier te bedenken om de situatie te kalmeren."

Het had heel anders kunnen zijn voor Franco. In een interview met Mila Kunis zou de ster onthullen dat hij probeerde voor niemand minder dan ' That '70s Show '.

Mislukte auditie voor 'Die 70s Show'

Ja, dat klopt, de iconische FOX-sitcom had er heel anders uit kunnen zien, met Franco in de rol van Kelso. Volgens de acteur bleek het een mislukte auditie te zijn.

"Ik heb eigenlijk auditie gedaan voor That '70s Show. Ik denk dat Ashton [Kutcher] bij mijn auditie was. Ik zat in een trappenhuis met een stel kerels. [Kunis lacht] Ik heb het duidelijk niet begrepen, en toen werd mijn show uit de jaren 70 niet opgepakt."

Het verhaal eindigt daar niet. Franco onthulde dat nadat de pilot 'That '70s Show' was uitgezonden, een rivaliserende show het bijna op netwerktelevisie had gehaald. Hij deed auditie voor de rol in een sitcom genaamd '1973'. Terugkijkend is Franco blij dat hij nooit het daglicht heeft gezien.

"In hetzelfde jaar dat jullie de pilot maakten voor That '70s Show, deed ik een pilot voor een show genaamd 1973, die bedoeld was om te wedijveren met That '70s Show."

De makers van de sitcom zouden jaren later de redenering voor Kutchers casting bespreken en volgens hen kwam het niet eens in de buurt.

Kutcher genageld zijn auditie

Uiteindelijk bleken Kutchers knappe uiterlijk en zijn vermogen om het personage vanuit een andere hoek te bekijken de beslissende factoren.

Degenen die auditie deden voor de rol, besloten het personage als dom en traag te spelen. Wat Kutcher betreft, hij nam een meer naïeve benadering aan, een benadering waar de makers volledig in geloofden.

"Hij kreeg de rol omdat iedereen het personage als dom las, maar Ashton maakte hem naïef", zegt Bonnie, die eraan toevoegt: "Hij sloeg ons allemaal knock-out met de manier waarop hij eruitzag."

De rol diende niet alleen als een lanceerplatform voor Ashtons carrière, maar het veranderde ook zijn persoonlijke leven, omdat hij een band met Mila Kunis ontwikkelde.

Hoewel hun band destijds onschuldig was, zouden ze jaren later opnieuw contact maken en samen een gezin stichten.

Het is moeilijk voor te stellen dat dit allemaal had plaatsgevonden als Franco de rol had gekregen.

Aanbevolen: