Hier is waarom Dave Bautista ervoor koos om aan 'Army Of The Dead' te werken in plaats van 'Suicide Squad 2

Hier is waarom Dave Bautista ervoor koos om aan 'Army Of The Dead' te werken in plaats van 'Suicide Squad 2
Hier is waarom Dave Bautista ervoor koos om aan 'Army Of The Dead' te werken in plaats van 'Suicide Squad 2
Anonim

In een recent interview met Digital Spy deelde Hollywood-ster en ex-WWE-worstelaar Dave Bautista waarom hij ervoor koos om afstand te nemen van zijn Guardians of The Galaxy-regisseur en vriend, James Gunns aankomende film, The Suicide Squad, en werk in de horror-actiefilm van Netflix, Army of the Dead.

Boutista, algemeen bekend om zijn werk als Drax in Marvel's Guardians of the Galaxy, vertelde hoe hij zich verward en in de war voelde toen hij moest kiezen tussen Gunn's Suicide Squad-vervolg of werken in de nieuwe film van Zack Snyder.

Hij vertelde de publicatie: "James Gunn schreef een rol voor mij in The Suicide Squad, waar ik helemaal enthousiast over was, niet alleen omdat hij een enorme comeback maakte. Hij is teruggekomen met The Suicide Squad en werd opnieuw ingehuurd door Marvel, en is echt gerechtvaardigd voor zover dat hele ding ging."

Op het vroege hoogtepunt van de MeToo-beweging werd Gunn verwijderd als regisseur van de volgende Guardians of The Galaxy-film vanwege oude tweets die op zijn Twitter-account verschenen. Echter, na een goedkeuring van Selma Blair, overlevende van seksueel geweld, die zei dat hij "een van de goeden" was, evenals een petitie die was gestart door de cast en crew van Guardians, werd Gunn hersteld.

Dit herstel kwam echter niet voordat Gunn een baan accepteerde als regisseur van DC's volgende Suicide Squad-film, waarin Bautista oorspronkelijk zou verschijnen.

Pratend over het conflict dat werd veroorzaakt toen hem Army of the Dead werd aangeboden, legde Bautista uit hoe hij vastzat tussen het kiezen van een oude vriend (Gunn) en een regisseur met wie hij altijd al had willen werken (Snyder).

“Ik was er helemaal klaar voor (The Suicide Squad), en toen kreeg ik Army of the Dead, wat niet alleen een hoofdrol voor mij was, maar ik wilde ook heel graag met Zack Snyder werken”, legde hij uit. "Ik wil al jaren met hem samenwerken", De Dune-ster legde uit dat het onmogelijk was om aan beide films te werken, omdat ze tegenstrijdige data hadden, dus hij moest echt nadenken over zijn opties. Hij moest ook bedenken dat dit een grote kans voor hem was om Netflix te laten zien dat hij het waard was om in te investeren.

“Ik had The Suicide Squad waar ik weer met mijn jongen aan de slag mocht, ook al is het een kleinere rol”, zei hij lachend. “En toen had ik Army of the Dead waar ik aan de slag ga met Zack bouw ik een relatie op met Netflix, krijg ik een hoofdrol in een geweldige film en krijg ik veel meer geld!”

Bautista besloot uiteindelijk Gunn op te bellen en hem te vertellen dat hij uit Suicide Squad moest stappen, omdat hij zei dat hij het niet als vriend wilde doen, maar het was ook een slimme professionele beslissing voor hem om te slagen omhoog.

Gunn had op zijn beurt veel begrip voor de positie van zijn vriend, volgens Bautista.

“Hij zei: ‘Ik snap het helemaal. Ik ben trots op je dat je zelfs in deze positie zit. Ik ben er trots op dat ik iets te maken had met jou in deze positie waarin je deze moeilijke beslissingen moet nemen.'”

Als je enthousiast bent over een of beide van deze films, kun je Army of the Dead vanaf 21 mei bekijken op Netflix, en The Suicide Squad op 6 augustus in de bioscoop en op HBO Max.

Aanbevolen: