Dave Bautista maakt fans enthousiast met trailer van 'Army Of The Dead

Inhoudsopgave:

Dave Bautista maakt fans enthousiast met trailer van 'Army Of The Dead
Dave Bautista maakt fans enthousiast met trailer van 'Army Of The Dead
Anonim

Voor Zack Snyder begon de obsessie voor zombiefilms met 'Dawn Of The Dead'. Zoals uitgelegd met ET, was hij gefascineerd door het genre, voer zijn nieuwste film, 'Army Of The Dead', in. Snyder besprak de motivatie bij het maken van de film: "Zombiefilms kunnen veel verschillende genres combineren en ook sociaal commentaar en veel geweldige dingen die we uit het genre halen, maar ik werd geïnspireerd door veel van de films zoals 'Escape From New York', 'Aliens', 'The Thing', evenals zombiefilms zelf", legt hij uit. "Ik raakte echt geobsedeerd door het idee van stijlfiguren en aanvaarde regels van de zombiewereld en begon ermee te spelen in mijn hoofd en probeerde creëer een scenario waarin je kunt spelen met de stijlfiguren van het filmische universum en veel plezier kunt hebben. Ik begon erover na te denken na [“Dawn of the Dead”] en zette het op een laag pitje.”

Dave Bautista aan het project koppelen was weer een grote sprong voorwaarts. De acteur vertelde ET, hij zag het als een enorme uitdaging: "Ik wilde mezelf bewijzen als acteur en ik vermeed destijds actierollen. Het werd voor mij beschreven als een zombiefilm … maar toen we de gesprek en ik begreep wat het was, er waren veel lagen van entertainment gaande - een zombiefilm zijn, een overval zijn, een conflictdrama zijn."

Dave is opgewonden en hij voegde toe aan de anticipatie door de trailer vrij te geven aan zijn Instagram-volgers.

Eind mei release

Niet alleen werd de releasedatum bekendgemaakt, maar Dave plaatste ook de trailer van de film, die er best goed uitziet! Fans waren niets dan positief, in afwachting van de film die op 21 mei op Netflix zal verschijnen.

Dave lijkt net zo opgewonden te zijn als de fans, "Ik ben zo opgewonden dat mensen dit zien", zegt Bautista.“Ik heb de film gezien, ik heb hem dit weekend twee keer bekeken. Het is goed gedaan. Ik denk dat mensen van deze film gaan houden. Ik vond er alles aan. Dat is waar ik naar op zoek was als artiest. Wat een sterke cast in het algemeen, iedereen kn alt gewoon.”

We kunnen niet wachten om de film te zien en alle hype die hem de komende weken zal blijven omringen.

Aanbevolen: