Hoe Kaley Cuoco echt voelde over haar tijd op Charmed

Inhoudsopgave:

Hoe Kaley Cuoco echt voelde over haar tijd op Charmed
Hoe Kaley Cuoco echt voelde over haar tijd op Charmed
Anonim

De fantasiedramaserie Charmed ging in oktober 1998 in première op The WB en werd al snel populair over de hele wereld. Kijkers konden geen genoeg krijgen van de Halliwell-zussen en de magische wereld die ze aan het ontdekken waren. De show volgde de machtigste goede heksen aller tijden, bekend als The Charmed Ones, terwijl ze hun macht gebruiken om de wereld te beschermen tegen kwaadaardige bovennatuurlijke wezens. Charmed liep acht seizoenen voordat het eindigde in mei 2006.

Kaley Cuoco deed mee aan het laatste seizoen van de show, en destijds was ze vooral bekend door haar hoofdrol in de ABC-sitcom 8 Simple Rules. Sinds Charmed is Cuoco echter een bekende televisienaam geworden dankzij haar vertolking van Penny in de CBS-sitcom The Big Bang Theory - een personage dat ze speelde tussen 2007 en 2019. Vandaag bekijken we alles wat de actrice heeft gezegd over haar tijd op Charmed, van wat ze wist over de show voordat ze eraan deelnam, tot wie haar vanaf de eerste dag steunde!

8 Kaley Cuoco keek niet naar Charmed voordat hij meedeed aan de show

Toen Kaley Cuoco werd gecast als Billie Jenkins, gaf ze toe dat ze Charmed niet had gezien voordat ze werd gecast. "Ik had nog nooit een aflevering gezien", onthulde de actrice. Kaley Cuoco voegde zich bij de cast van de show voor het laatste achtste seizoen in 2005, en op dat moment was de show al zeven jaar uitgezonden.

7 Hoe vond Kaley Cuoco het om lid te worden van Charmed?

Tijdens een interview op Dax Shepard's Armchair Expert-podcast, gaf Kaley Cuoco toe dat ze ongelooflijk nerveus was om deel te nemen aan de show.

Ik heb een jaar Charmed gedaan en ik was zo doodsbang om mee te doen aan die show. Het was overweldigend als een 21-jarige om daaraan mee te doen. Ik was het nieuwe meisje en zij waren daar al een tijdje zeven jaar,” zei ze.

6 Haar co-sterren waren er veel langer

The Charmed Seizoen 8 Gegoten in een promo-afbeelding
The Charmed Seizoen 8 Gegoten in een promo-afbeelding

Een van de redenen waarom Cuoco nerveus was, was omdat haar co-sterren allemaal veteranen van de show waren. Destijds waren Holly Marie Combs die Piper Halliwell speelde en Alyssa Milano die Phoebe Halliwell speelde al zeven jaar in de show, terwijl Rose McGowan Paige Matthews sinds seizoen vier speelde.

5 Kaley Cuoco's eerste dag op Charmed was alles behalve makkelijk

In hetzelfde interview vertelde Kaley Cuoco hoe haar eerste dag op de set was verlopen. "Mijn eerste werkdag moest ik 's middags gaan voor een galerieshoot nadat ze de hele ochtend hadden geschoten", gaf Cuoco toe. "Ik kom daar aan tijdens hun lunchpauze en ik ben zo bang dat ik wil huilen."

4 De set van Charmed heeft een slechte reputatie

Alyssa Milano, Holly Marie Combs en Rose McGowan als Phoebe, Piper en Paige in een scène van Charmed
Alyssa Milano, Holly Marie Combs en Rose McGowan als Phoebe, Piper en Paige in een scène van Charmed

Zoals fans weten, stond de set van Charmed bekend als een nogal giftige omgeving. Rose McGowan, die Paige Matthews in de show portretteerde, heeft zelfs voornamelijk negatieve herinneringen aan haar tijd op Charmed.

3 Alyssa Milano hielp Kaley Cuoco zich welkom te voelen op haar eerste dag

Hoewel het lijkt alsof Kaley Cuoco ongelooflijk nerveus was om deel te nemen aan de beroemde fantasieshow, hielp een van haar co-sterren haar zich ongelooflijk welkom te voelen op haar eerste dag. "Ik loop de make-upkamer binnen en ze zitten allemaal in de hoek te lunchen. Ik kijk en zwaai. Dan staat Alyssa op, springt over de bank, slaat haar armen om me heen en zegt: "Welkom op onze laat zien, ik ben zo blij dat je hier bent, "zei Cuoco. “Ik weet dat het heel klein klinkt, maar dat heeft alles veranderd. Ik zal nooit vergeten dat ze dat deed toen ik zo bang was."

2 Het warme welkom van Alyssa Milano heeft een enorme indruk achtergelaten op Kaley Cuoco

De Big Bang Theory-ster gaf toe dat ze niet zeker weet of Milano zich het moment herinnert. Destijds was Kaley Cuoco begin twintig en steun krijgen van vrouwen die ze bewonderde was cruciaal om haar als actrice en vrouw te vormen.

"Dat was zo belangrijk… ze wist wat dat voor mij betekende," zei Cuoco. "Ze herinnert zich dat moment misschien niet eens, maar ik herinner me dat voor altijd. Ik weet hoe het is als er iemand nieuw komt. Er zijn mensen zoals [Alyssa] die echt je carrière vormgeven en je pad bepalen. Dus dat was echt een goed moment."

Hoewel Alyssa Milano en Kaley Cuoco het goed met elkaar kunnen vinden, stonden Milano en haar andere tegenspeler Rose McGowan bekend om hun vete. Zelfs nadat de show was afgelopen, bleef hun vete voortduren en het is onduidelijk of de twee actrices het tegenwoordig beter met elkaar hebben.

1 Kaley Cuoco was geen fan van vliegen door de lucht

Zoals fans van Charmed weten, had Kaley Cuoco veel veeleisende scènes in de show, en voor sommige daarvan moet ze door de lucht vliegen. "Ik dacht dat het gemakkelijk zou zijn, maar dat was het niet. Ik raakte zo vaak verstrikt in de draden tijdens mijn s alto's dat ik mezelf bijna wurgde", gaf ze toe. "Maar ik probeer, ik probeer zo hard." Cuoco's personage Billie Jenkins had de kracht om objecten met haar geest te verplaatsen met behulp van telekinese. Later ontwikkelde ze de kracht van projectie en het vermogen om de werkelijkheid te vervormen.

Aanbevolen: