De 'Friends'-reünie brengt de cast terug naar Monica's appartement

Inhoudsopgave:

De 'Friends'-reünie brengt de cast terug naar Monica's appartement
De 'Friends'-reünie brengt de cast terug naar Monica's appartement
Anonim

Voormalige castgenoten Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zijn voor het eerst in 17 jaar weer herenigd om te praten over hun iconische show uit de jaren 90, Friends.

Terwijl ze terugliepen naar Stage 24 in de studio's van Warner Bros., ontdekten de acteurs de iconische sets van Monica en Rachel's appartement, Joey en Chandler's Bachelor Pad, en zelfs Central Perk, allemaal speciaal opnieuw gemaakt voor de reünie-aflevering.

Ze zijn er weer

De acteurs waren overmand door emotie, meldt People Magazine, dat een eerste blik heeft geworpen op het verwachte Friends-reünie-evenement.

Op de eerste foto zien de acteurs een bezoek aan de nagebouwde set van Monica's appartement in New York City, ongetwijfeld de beroemdste set in de show. Ross, Rachel, Phoebe, Joey en Chandler waren vaak te zien bij Monica's, tijdens de feestdagen en dagelijks, en alle zes de personages hebben ooit in het appartement gewoond.

Bij de reüniespecial zullen de acteurs herinneringen ophalen aan de show en een tafellezing van een aflevering uitvoeren, evenals het epische trivia-spel van seizoen 4 dat Joey en Chandler ertoe bracht Monica's appartement te winnen. De line-up voor de show omvat onder meer Reese Witherspoon die Rachels zus Amy speelde, en ook Justin Bieber en de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

De acteurs hadden geweldige dingen te zeggen over de reüniespecial en de vriendschap die ze door de jaren heen hebben gedeeld, in een speciale video die door het tijdschrift is geplaatst.

"Het is voor mij nog steeds een van de beste banen die ik ooit heb gehad", zei Jennifer Aniston.

"We gingen nooit onze eigen weg. We wilden altijd ophangen en dat maakte 10 jaar ongelooflijk", zei Courteney Cox.

"Het heeft mijn leven in alle opzichten veranderd. Ik kreeg de show toen ik een 24-jarige man was. De show eindigde toen ik 34 was. Het vormde mijn leven en was de tijd van mijn leven, " gutste Matthew Perry.

"Ik denk dat we het ons allemaal al heel vroeg realiseerden… we dachten… niet alleen is de casting gewoon perfect, we kunnen allemaal met elkaar overweg…" voegde David Schwimmer toe.

"We zijn verbonden, wat er ook gebeurt!" kondigde Lisa Kudrow aan.

Ze waren al negen jaar niet meer samen in dezelfde kamer!

"Als we bij elkaar komen, is het alsof er geen tijd is verstreken" deelde Matt LeBlanc.

Friends: The Reunion gaat in première op 27 mei 2021 op HBO Max!

Aanbevolen: