Wat is er gebeurd met de kinderen die Phoebe's drieling speelden op 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de kinderen die Phoebe's drieling speelden op 'Friends'?
Wat is er gebeurd met de kinderen die Phoebe's drieling speelden op 'Friends'?
Anonim

Als het gaat om de klassieke sitcom uit de jaren 90, Friends, zal Phoebe altijd een opvallend personage zijn waar we allemaal om moesten lachen.

Of het nu haar donkere en droge gevoel voor humor was, verontrustende verhalen uit haar verleden of wonderbaarlijk rare manieren, Phoebe Buffay is en zal altijd een topvriendin blijven.

In het vijfde seizoen van de serie beviel Phoebe, die de draagmoeder van haar broer was, van een drieling, Frank Jr. Jr., Leslie Jr. en Chandler, die een aantal keer optrad als baby's en kleine kinderen. Nu de show terugkomt voor een reünie, zijn fans benieuwd wie de drieling speelde en waar ze nu zijn.

Phoebe's Triplets IRL: waar zijn ze nu?

Phoebe's geboorte van de drieling van haar broer was zeker een moment om te onthouden als het ging om de verhaallijn van Pheebs op Friends.

Hoewel Phoebe de kinderen niet opvoedde, zag ze ze toch vaak! Van hun geboorte-aflevering tot schijnbabysitten, helemaal tot aan een bezoek aan Central Perk, Phoebe en kijkers zagen de drieling terugkeren in een paar stadia van hun leven.

Tijdens de scène van seizoen 5 waarin de drieling voor het eerst wordt verwelkomd, werden ze gespeeld door de Cimoch-vierlingen! Alexandria Cimoch, een van de baby's, deelde het scherm met twee van haar broers, die ze op haar Instagram plaatste.

Alex is sindsdien een behoorlijk grote deal geworden op TikTok, waar ze een paar geheimen onthulde over de show en de tijd van haar en haar broers en zussen erop.

Alex en haar broers, Cole, Justin en Paul zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Wisconsin en zijn eigenlijk allemaal gecast voor de rollen van de drie baby's, zegt Marie Claire.

Hoewel de drieling tijdens hun babytijdperk te schattig was om te hanteren, keerden de kinderen terug als peuters toen Frank Jr. en het trio Phoebe in Central Perk kwamen bezoeken. Een van de opvallende castleden was niemand minder dan Allisyn Ashley Arm, die Leslie Jr. speelde.

Allisyn heeft sindsdien een behoorlijk succesvolle carrière op het scherm gehad na haar tijd bij Friends. Ze kreeg een hoofdrol in Disney's Sonny With A Chance, waarin ze naast Demi Lovato verscheen.

De actrice verscheen ook in de horrorfilm Ozark Sharks en heeft nu een terugkerende rol in de webserie Astric Clover.

Phoebe's drieling peuters centrale perk scene Vrienden
Phoebe's drieling peuters centrale perk scene Vrienden

Wat betreft Chandler en Frank Jr. Jr., het duo werd gespeeld door acteurs, Dante Pastula en Sierra Marcoux.

Pastula, die de rol van Frank Jr. Jr. op zich nam, is sindsdien gestopt met acteren nadat hij een kind had ingesproken in The Polar Express en later herenigd met Sierra Marcoux in Ablution in 2007.

Wat Sierra betreft, ze hield zich ook erg onopvallend! In 2006 vertolkt ze Sally Brown in He's A Bully, Charlie Brown voordat ze praktisch helemaal uit de acteerscène verdwijnt.

Aanbevolen: