Fans denken dat deze Marvel-actrice is ontslagen uit Mission: Impossible

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze Marvel-actrice is ontslagen uit Mission: Impossible
Fans denken dat deze Marvel-actrice is ontslagen uit Mission: Impossible
Anonim

The Mission: Impossible-films en het Marvel Cinematic Universe (MCU) vertegenwoordigen twee van de grootste Hollywood-franchises tot nu toe. En voor zover fans weten, is Jeremy Renner de enige acteur die het genoegen heeft gehad om in beide te spelen.

Wat velen zich echter niet realiseren, is dat een van zijn mede-Marvel-sterren bijna ook speelde in ten minste een van de actievolle Mission: Impossible-films. En interessant genoeg is deze acteur toevallig ook Renners mede-Avenger.

Het gebeurde allemaal tijdens de ontwikkeling van Mission: Impossible 3

The Mission: Impossible-franchise heeft een van de grootste kassa's in de filmgeschiedenis, met zes films die meer dan $ 3 verdienen.5 miljard tot nu toe. Dat gezegd hebbende, is het ook vermeldenswaard dat de film met de laagste winst de Mission: Impossible III is, die in 2006 werd uitgebracht. Tom Cruise was vast van plan om de derde aflevering beter te laten presteren dan de eerste twee Mission: Impossible-films. De film kwam echter in de problemen voordat ze hem konden filmen.

Al vroeg schakelden Cruise en Paramount Pictures David Fincher in om het derde deel van de franchise te regisseren. Fincher was echter ook gehecht aan de film The Lords of Dogtown (hij liet deze film later vallen ten gunste van Zodiac). En dus verliet hij uiteindelijk Mission: Impossible. Met Fincher uit, wendde Cruise zich tot Joe Carnahan die geïnteresseerd was in het maken van een "punkrock" -versie van Mission: Impossible. Daarna schreef hij samen met Dan Gilroy het script van de film. Toen de producers het echter eenmaal zagen, brachten ze het Robert Towne om het te herschrijven en Carnahan was niet blij met wat Towne had gedaan. "Ik vond het slecht en niet inspirerend", vertelde Carnahan aan Grantland."We begonnen er deze vocale meningsverschillen over te krijgen." Op een gegeven moment had Carnahan er genoeg van en liep weg van de film.

Nadat twee regisseurs het project verlieten, zou je kunnen zeggen dat Cruise geen tijd verspilde aan het zoeken naar een nieuwe. Toevallig keek hij uiteindelijk naar de serie Alias van JJ Abrams en op het moment dat hij de show zag, wist Cruise dat hij de perfecte regisseur voor Mission: Impossible 3 had gevonden. En terwijl de hoofdster (en producer) van de franchise erin slaagde een regisseur te bemachtigen, leek al het andere in het ongewisse te zijn. Dit omvatte een groot deel van de cast.

Dus, welke Marvel-actrice zou de hoofdrol spelen bij Tom Cruise?

Op het moment dat Cruise Abrams inhuurde om Mission: Impossible 3 te regisseren, was er een afspraak dat elk aspect van de film door Abrams zou worden beoordeeld. Toen hem werd gevraagd of de film in 2004 een revisie onderging, vertelde Cruise aan Entertainment Weekly: "We weten het nog niet. We hebben het nu pas over het verhaal. Maar het is J. J. De missie van Abrams: Onmogelijk waar ik in geïnteresseerd ben.” De acteur voegde er ook aan toe: "Je wilt dat de regisseur binnenkomt en het bezit. Dus als we scriptbijeenkomsten hebben, is een van de eerste vragen: Wat boeit je? Waar denk je dat de personages zijn? Wat zou je graag willen zien?”

Wat de personages betreft, de acteurs die ze zouden moeten vertolken, waren rond deze tijd al gecast. En dat omvatte Marvel-ster en Oscar-genomineerde actrice Scarlett Johansson die al begon met fysieke training voor de Mission: Impossible die Carnahan wilde maken. Ze zou ook de film samen met Carie-Ann Moss en Kenneth Branagh doen. Maar ineens was het niet eens duidelijk of zij (en haar vermeende co-sterren) nog een rol te spelen hadden. Zelfs Cruise merkte zelf op: "Ik wil met Carrie en Scarlett werken, en Kenneth is iemand met wie ik al jaren wil werken, maar je moet beginnen met de regisseur en kijken waar hij ons heen gaat brengen."

Rond deze tijd gaf Abram ook toe dat het zinloos was om Johansson en de rest van de toegevoegde cast in de buurt te houden.“Het script is herschreven. Ik ben een grote fan van elke acteur die ze oorspronkelijk casten, maar om de acteurs te behouden terwijl we het verhaal opnieuw uitvinden, zou een vreemd proces zijn geweest', legde Abrams uit in een interview. "Om te zeggen: 'Schrijf een script met deze mensen in gedachten voor personages die nog niet zijn geschreven', voelde gewoon alsof we opnieuw moesten beginnen met een schone lei."

Op dit moment kwamen er geruchten dat Johansson uit de franchise was ontslagen. Later werd echter duidelijk dat Johansson, samen met Moss, besloten de film te stoppen vanwege de scriptwijzigingen en de vertragingen in het schema.

Dit verhaal krijgt ook een bizarre draai

Vóór de release van Mission: Impossible III begonnen geruchten dat er misschien een andere reden was waarom Johansson de film niet meer maakte. Volgens Today verscheen er een rapport dat Cruise had geprobeerd Johansson uit te nodigen om lid te worden van zijn Scientology kerk. De actrice was echter niet geïnteresseerd. Als een rapport van RadarMagazine.com beweerde: "Cruise opende een deur om een tweede kamer te onthullen vol met scientologen van het hoogste niveau die hadden gewacht om met het paar te dineren, waarop de koelbloedige ingénue zich beleefd verontschuldigde."

Ondertussen beweerde een ander rapport: "Tom Cruise en Scientology lijken erop uit om een hete jonge ster te rekruteren. Blijkbaar zakte Scarlett Johansson voor haar test, maar Katie Holmes slaagde (Holmes verliet later Scientology na de scheiding van Cruise).” Later beweerde een voormalig beveiligingspersoneel dat Johansson ooit auditie deed om de vriendin van Cruise te zijn. Johansson ontkende dit met een verklaring waarin stond: "Het idee dat iemand auditie doet voor een relatie is zo vernederend."

Vandaag moet Johansson nog aan een film werken met Cruise. Dat gezegd hebbende, sloot Cruise zich onlangs aan bij de actrice om de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) te boycotten nadat de organisatie werd beschuldigd van bepaalde discriminerende praktijken. In een verklaring aan The Hollywood Reporter onthulde Johansson dat ze weigerde HFPA-conferenties bij te wonen omdat dat “vaak betekende dat bepaalde HFPA-leden seksistische vragen en opmerkingen moesten stellen die grensden aan seksuele intimidatie. Cruise heeft sindsdien zijn drie Golden Globe-trofeeën teruggegeven.

Aanbevolen: