Heather Morris deelt eindelijk haar ervaring met 'Pesten' van Lea Michele

Inhoudsopgave:

Heather Morris deelt eindelijk haar ervaring met 'Pesten' van Lea Michele
Heather Morris deelt eindelijk haar ervaring met 'Pesten' van Lea Michele
Anonim

De Lea Michele-saga gaat verder. Al bijna een jaar zijn 'Glee'-fans teleurgesteld toen ze hoorden dat de actrice die Rachel Berry speelde zich veel gedroeg als Rachel Berry IRL.

Haar dominante diva-momenten en driftbuien op de set werden algemeen bekend in juni 2020 toen een voormalige 'Glee'-kostster haar beschuldigde van het maken van een aantal echt verontrustende racistische opmerkingen. Veel 'Glee' castmates spraken meteen, en kregen uiteindelijk een verontschuldiging van Lea in schriftelijke vorm.

Nu heeft een castmate meer te zeggen, inclusief een uitleg waarom het zo lang duurde om het te zeggen.

Heather Morris sprak net uit

Lea Michele en Heather Morris over 'Glee&39
Lea Michele en Heather Morris over 'Glee&39

In de popcultuurpodcast 'Everything Iconic with Danny Pellegrino' deelt Heather nieuwe details over haar ervaring met het samenwerken met Lea. Tot nu toe had ze er alleen maar subtiele uitspraken over gedaan, en ze realiseerde zich dat fans het volledige verhaal wilden.

"Ik herinner me dat ik zoveel schaduw kreeg omdat mensen zeiden 'dit is zo fg cryptisch!' Ik had zoiets van 'jongens, ze is zwanger, en al deze dingen gaan rond, en het is waar.'" vertelde Heather aan Danny.

"Het was de olifant in de kamer", geeft Heather toe. "We waren allemaal op bepaalde momenten close met Lea en toen waren we niet zo close met haar."

Nu zegt Heather dat zij en Lea niet meer met elkaar praten.

"Maar ik wens haar altijd veel geluk en ik weet dat ze die kleine thuis heeft, die alleen voor haar zorgt."

Ze had een 'slachtoffer'-mentaliteit

De actrice zei dat zij en haar medespelers "erg bang" waren om zich uit te spreken.

"Misschien waren we het slachtoffer van pesten, en dat is typisch iets wat een slachtoffer doet, is jezelf de schuld geven", legde Heather uit in de podcast.

"Eigenlijk had ik niet het gevoel dat het mijn plaats was," voegt ze er later aan toe, "en ik weet niet waarom, want ik was een castlid net als iedereen en we verdienden het allemaal om ons op ons gemak te voelen op een ingesteld."

Ze heeft er spijt van dat ze niet meer op Naya Rivera lijkt

Naya Rivera en Heather Morris
Naya Rivera en Heather Morris

Naya's beladen relatie met Lea was geen geheim. Ze schreef zelfs over Lea's diva-gedrag in haar boek 'Sorry Not Sorry':

"Ik denk dat Rachel -- eh, ik bedoel Lea -- het niet leuk vond om in de schijnwerpers te staan", schreef Naya. "Soms leek het alsof ze me de schuld gaf van alles en nog wat dat fout ging."

Terugkijkend gelooft Heather nu dat Naya echt de enige persoon was die ooit het juiste deed door op te staan tegen mevrouw Michele.

"De enige persoon die er eerlijk over was, was Naya, en het was iets dat heel stil was op de set", legde ze uit. "Mensen lieten het gebeuren. We hadden absoluut kunnen opvoeren en naar de FOX-executives kunnen gaan en zeggen hoe we ons voelen over de situatie, en niemand deed dat echt. Nu leven we in een cultuur waarin het acceptabel is om dat soort dingen te gaan doen."

Voor meer info van Heather, kun je de volledige podcast van Danny Pelligrino hier bekijken:

Aanbevolen: