Dwight Schrute kreeg bijna een 'Office' spin-off show

Inhoudsopgave:

Dwight Schrute kreeg bijna een 'Office' spin-off show
Dwight Schrute kreeg bijna een 'Office' spin-off show
Anonim

Als een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis heeft The Office een erfenis waar de meeste shows in de geschiedenis geen vat op hebben. The Office, een bewerking van een succesvolle Britse serie, bracht een uniek soort humor naar de Amerikaanse televisieschermen en veroverde in een oogwenk de wereld.

Op een gegeven moment kreeg Dwight Schrute, een van de meest geliefde personages uit de show, zijn eigen spin-offproject. Dingen liepen echter niet helemaal zoals het netwerk hoopte, en het project werd uiteindelijk naar de stoep geschopt ten gunste van het volledig verlaten van de franchise.

Laten we de spin-offshow van Dwight Schrute Office nader bekijken, die op het punt stond te gebeuren.

‘The Office’ was een enorme hit

Het kantoor Dwight en Jim
Het kantoor Dwight en Jim

Voordat we dieper ingaan en precies zien wat er gebeurde met de voorgestelde spin-off-show, moeten we naar The Office kijken en wat context krijgen. Om het botweg te zeggen, de serie was een moloch op het kleine scherm die kon gedijen bij fans, ondanks een merkbare dip door de jaren heen. Zelfs na het einde is de serie een van de meest populaire shows op televisie gebleven.

Aangepast uit een Britse serie, maakte The Office op briljante wijze gebruik van een getalenteerde cast van artiesten die nog geen grote namen waren. Vrienden deden dezelfde dingen vele jaren eerder, en het is een geweldige manier voor mensen om van een show te genieten zonder de afleiding van een grote ster die alle aandacht opslokt. Aanpassingen werken niet altijd even goed, maar deze serie had alles tot een wetenschap voordat ze debuteerde.

Na jaren van succes merkten fans dat de kwaliteit van de show begon af te nemen in vergelijking met wat de show deed tijdens de middenseizoenen. Ondanks de achteruitgang in kwaliteit hielpen de fans de show levend te houden. Tijdens het laatste seizoen, toen de show de zaken aan het afronden was, werd er een plan opgesteld om een hype te creëren voor een spin-off-serie, maar het ging niet zoals gepland voor het netwerk.

‘The Farm’-aflevering moest een achterdeurpiloot zijn voor de spin-off

Het kantoor De boerderij
Het kantoor De boerderij

De 17e aflevering van seizoen 9, "The Farm", was aanvankelijk bedoeld als een achterdeurpiloot om de spin-off-serie van Dwight op gang te brengen. Het is logisch dat het netwerk iemand als Dwight zou kiezen voor een spin-offshow, omdat hij een enorm populair personage was dat ook rond Scranton bleef hangen. De aflevering beviel de fans echter niet op een manier die hen zou verleiden tot een nieuw project.

Voor de onbekende: een piloot met een achterdeur zit altijd vast aan een veel groter pand en dient als iets dat op zichzelf kan staan. Dit concept is al eerder effectief gebruikt, maar zoals we keer op keer hebben gezien, is succes met het één geen garantie voor succes met het andere. De mensen van NBC dachten dat hun idee solide was, maar "The Farm" werd uiteindelijk een teleurstelling.

Momenteel heeft de aflevering 7,5 sterren op IMDb. Klinkt niet al te slecht, maar als we kijken naar waar het behoort tot de afleveringen van de show, staat "The Farm" op de 171e plaats in het algemeen. Ja, mensen waren helemaal niet geïnteresseerd in wat het netwerk ter tafel bracht, ondanks het plan dat ze hadden opgesteld.

Het idee werd gesloopt

Het kantoor Dwight
Het kantoor Dwight

Uiteindelijk zou NBC de beslissing nemen om The Farm door te laten gaan. Negatieve ontvangst van de achterdeurpiloot speelde zeker een rol in de serie die niet tot leven kwam, wat jammer was voor Rainn Wilson, die de show echt wilde doen.

Toen hij met Larry King over de show sprak, zei Wilson: Ik wilde dat het een serie was, maar ik bevond me in deze geweldige situatie omdat ik wilde dat het een serie was - ik vond het een heel leuk idee om op de gekke bietenboerderij van Dwight te zijn, maar ik ben ook net zo blij om mijn vreselijke kapsel en mijn vreselijke bril half maart op te hangen en klaar te zijn met Dwight en hem naar bed te brengen. Het was een geweldige run.”

Nadat de mensen van NBC besloten de show door te geven, bleef The Office verleden tijd, zoals het hoort. Populaire shows hebben eerder geprobeerd spin-offs te maken, en terwijl sommige werkten, waren andere verschrikkelijk. Herinnert iemand zich Joey, de spin-off van Friends? Waarschijnlijk niet, want het was een slechte show die niet had mogen gebeuren.

Het spin-offspel is moeilijk, en misschien was het het beste dat het netwerk de problemen met The Farm zag en besloot om niet verder te gaan met het idee.

Aanbevolen: