Wilde Armie Hammer zelfs het vervolg op 'Call Me By Your Name' maken?

Inhoudsopgave:

Wilde Armie Hammer zelfs het vervolg op 'Call Me By Your Name' maken?
Wilde Armie Hammer zelfs het vervolg op 'Call Me By Your Name' maken?
Anonim

Er lijkt echt geen kans te zijn dat er ooit een vervolg komt op Call Me By Your Name uit 2017. Toen die-hard fans van de originele Academy Award-winnende film erachter kwamen dat zowel Timothee Chalamet als Armie Hammer zouden terugkeren voor een vervolg, konden ze zichzelf niet inhouden. Maar afschuwelijke onthullingen over het persoonlijke leven van Armie Hammer, waardoor hij naar een afkickkliniek ging, maakten de kans op een vervolg op de film van Luca Guadagnino absoluut ongedaan.

Een tijdlang leken beide acteurs niet in staat om terug te keren naar hun rol in het homoseksuele liefdesverhaal met leeftijdsverschillen. Toen had Timothee wat twijfels en waren er wat berichten dat hij was afgehaakt. Hierna ging Vulture zitten met Armie Hammer (voor zijn schandaal) en vroeg hem wat hij dacht. Tijdens het interview in 2019 onthulde Armie enkele opmerkingen waardoor fans zich afvroegen of hij echt wilde terugkeren naar Luca's wereld of niet…

Wilde Armie Hammer eigenlijk een vervolg om me bij jouw naam te noemen?

Hoewel Armie Hammer werd geïnterviewd door Vulture voor de film Hotel Mumbai, voelde de journalist zich verplicht hem te vragen naar het mogelijke vervolg op Call My By Your Name. Regisseur Luca Guadagnino beweerde destijds dat hij klaar was om terug te keren naar die wereld. De originele film is geschreven door James Ivory en was gebaseerd op een boek van Andre Aciman, die ook een vervolgboek schreef genaamd "Find Me". Vermoedelijk zou de tweede film een directe bewerking van de tweede film zijn geweest.

Volgens Deadline legde Luca uit dat hij klaar was om in 2019 een tweede film te maken, ondanks het filmen van nog een Timothee Chalamet-film naast rijzende ster en Lost in Space-ster Taylor Russell."De waarheid is dat mijn hart er nog steeds is, maar ik werk nu aan deze film en hopelijk ga ik binnenkort Scarface doen, en ik heb veel projecten en zal me daarom op deze kant van de Atlantische Oceaan concentreren. en de films die ik wil maken."

Gezien de opwinding van de regisseur, was het logisch dat de pers de cast ernaar zou vragen…

"De waarheid is dat er heel losse gesprekken over zijn geweest, maar uiteindelijk kom ik op het idee dat de eerste zo speciaal was voor iedereen die het heeft gehaald, en zoveel mensen die ernaar keken, hadden het gevoel dat het hen echt raakte, of sprak met hen, "zei Armie Hammer tegen Vulture toen ze hem vroegen of hij een tweede wilde maken. "En het voelde als een echt perfecte storm van zoveel dingen, dat als we een tweede maken, ik denk dat we onszelf teleurstellen. Ik weet niet of er iets zal overeenkomen met de eerste, weet je ?"

Hoewel Armie enige bedenkingen had over de terugkeer naar de wereld en fans teleurstelde met de follow-up, beweerde hij dat hij zou meedoen als alle anderen dat deden.

"Ik heb dat gesprek niet expliciet met [Timothee en Luca] gehad. Maar ik bedoel, kijk. Als we eindigen met een ongelooflijk script, en Timmy doet mee, en Luca doet mee, dan zou ik eenole om nee te zeggen. Maar tegelijkertijd heb ik zoiets van, dat was zo speciaal, waarom laten we dat niet gewoon met rust?' Armie legde uit: "Ik weet niet zeker of het ooit echt zeker zal gebeuren. Mensen leken er gewoon zo enthousiast over dat we dachten: 'Oh, ja, f it! We gaan het zeker doen!"

Armie gaf toen toe dat hij had gesproken over het idee om een vervolg te maken, maar ergens voordat de geruchten echt oppikten.

Waarom werd het vervolg op Call Me By Your Name geannuleerd?

Volgens talloze rapporten maakten de beschuldigingen van Armie Hammer een einde aan de mogelijkheid van het vervolg op Call me By Your Name. Hoewel de eerste film genoeg terugslag kreeg voor het leeftijdsverschil en de machtsongelijkheid tussen de twee personages, is het onmogelijk dat Hollywood Armie binnenkort in zo'n rol zou casten.

Het lijkt erop dat Armie Hammer nu regelrecht wordt geannuleerd in Hollywood. Hij had wel een rol in het onlangs uitgebrachte Death On The Nile, maar dat werd gefilmd voordat de gruwelijke details van zijn schandaal aan het licht kwamen. Op dit moment heeft Armie geen projecten meer op stapel staan. Althans wat het publiek betreft. Het lijkt erop dat hij doet wat hij kan om persoonlijk te herstellen voordat hij een comeback probeert te maken in het bedrijf.

Naast Armie's publieke controverse, is de andere ster van Call Me By Your Name nu een A-lister. Dankzij zijn rol als Elio in de film is Timothee Chalamet een echte ster geworden en een van de drukste acteurs die er zijn. Hem boeken voor elk project, vooral een vervolg, lijkt buitengewoon uitdagend.

Aanbevolen: