Deze acteur werkt niet meer met James Franco

Inhoudsopgave:

Deze acteur werkt niet meer met James Franco
Deze acteur werkt niet meer met James Franco
Anonim

James Franco is absoluut een beroemdheid waar mensen de laatste tijd afstand van nemen. Zelfs James' voormalige beste vriend en frequente collega Seth Rogen heeft een pauze van hem genomen. Hoewel sommigen in de branche hebben gezegd dat Seth's afstand nemen niet helemaal nauwkeurig of authentiek is. Hoe dan ook, het lijkt erop dat James Franco niet langer de hot ticket in de stad is. Eigenlijk is hij regelrecht een paria geworden.

Als je je het begin van 2010 herinnert, was James een van de meest geliefde, beroemdste en hardst werkende acteurs in Hollywood. Maar zelfs toen veroorzaakte hij problemen. Toegegeven, lang niet zoveel problemen als een paar van de verontrustende beschuldigingen die de afgelopen jaren tegen hem zijn geuit. Toch slaagde James er op de set in om een andere geliefde acteur koninklijk kwaad te maken.

James heeft een slechte reputatie, maar dat geldt ook voor de acteur die hij boos maakte

James Franco, hoe begaafd hij ook is, is altijd overgekomen als iemand die zichzelf te serieus neemt. Dit was een aspect van zijn persoonlijkheid waar hij zelf de spot mee dreef tijdens zijn Comedy Central Roast uit 2013. De man was tenslotte een acteur, een regisseur, een producent, een schrijver, een kunstenaar, een fotograaf en een leraar… Maar James die zichzelf te serieus nam, heeft vele vormen aangenomen die verder gaan dan zijn wens om de beste te zijn in meerdere ambachten.

In feite is het deze persoonlijkheidseigenschap die hem in grote problemen heeft gebracht met Tyrese Gibson.

Voordat we ingaan op wat er feitelijk tussen deze twee acteurs is gebeurd, moet waarschijnlijk worden vermeld dat Tyrese ook een gecompliceerde reputatie heeft. De Transformers-acteur heeft een aantal opmerkingen gemaakt die variëren van vreemd tot ronduit lastig. Hij is ook tussenbeide gekomen in een aantal vetes van beroemdheden, waaronder die tussen Vin Diesel en The Rock. Dan waren er opmerkingen die hij maakte in een interview in 2017 met BET over vrouwen waarvoor hij zich later verontschuldigde.

Het meest lastige van alles was het feit dat hij volgens TMZ werd onderzocht op kindermishandeling. Tijdens dit onderzoek kregen Tyrese's ex-vrouw en dochter tijdelijke huisverboden tegen hem. Dit bracht Tyrese ertoe een vliegtuig te huren om berichten naar zijn dochter in de lucht te schrijven. Hij ging ook op Instagram en viel passief-agressief zijn ex-vrouw aan, insinuerend dat ze alle claims van fysiek misbruik had verzonnen om hem terug te pakken omdat hij verder was gegaan.

Eerlijk gezegd werd het allemaal extreem rommelig en geen enkele beschuldiging van kindermisbruik mag lichtvaardig worden opgevat.

Tussen deze incidenten en zijn grillige gedrag zowel online als achter de schermen, is Tyrese eigenlijk geannuleerd door Hollywood (afgezien van geruchten over zijn eigen Fast and Furious spin-off). Maar voor dit alles leken fans hem te steunen toen hij in conflict kwam met James Franco op de set van Annapolis.

James Franco's vete met Tyrese Gibson

Hoewel beide acteurs tegenwoordig een minder dan geweldige reputatie hebben, kreeg James in 2007 het scherpe uiteinde van de stok.

Na de release van Annapolis uit 2006, een film over de U. S. Naval Academy, onthulde Tyrese Gibson dat James Franco hem volledig aanviel op de set. In plaats van te doen alsof hij voor de camera vocht, sloeg James herhaaldelijk Tyrese, volgens zijn interview met Elle. Ondanks het feit dat Tyrese hem uitriep voor zijn gedrag, veranderde James naar verluidt zijn gedrag niet.

Waarom?

Nou, omdat hij zichzelf veel te serieus nam.

"James Franco is een Method-acteur", zei Tyrese Gibson in het interview van 2007 tegen Elle. "Ik heb respect voor Method-acteurs, maar hij raakte nooit uit zijn karakter. Telkens als we in de ring moesten komen voor boksscènes, en zelfs tijdens de training, was de kerel vol op me aan het slaan. Ik had altijd zoiets van, 'James, verlicht, kerel. We zijn gewoon aan het oefenen.' Hij werd nooit lichter."

Hoewel veel acteurs dit soort acties zouden verdubbelen omwille van de kunst of gewoon de beschuldigingen betwistten, deed James dat niet. In een interview met GQ in 2008 accepteerde James zijn gedrag en verontschuldigde hij zich publiekelijk voor de fysieke of emotionele pijn die hij Tyrese of een van zijn andere cast-mates had veroorzaakt.

"Ik was waarschijnlijk een eikel", zei James Franco in 2008 tegen GQ. "Ik was niet opzettelijk wreed tegen hem, maar ik was waarschijnlijk zo in beslag genomen door mijn optreden dat ik niet zo vriendelijk was als ik had kunnen zijn Dit is zo'n stomme kwestie… als ik er in de pers naar vraag, lijkt het alsof het nog steeds een probleem is. Ik vind Tyrese een lieve jongen."

Ondanks een verontschuldiging kwam Tyrese meteen naar buiten en vertelde Playboy dat hij niet meer met James zou samenwerken.

"Ik wil nooit meer met hem samenwerken… Het voelde heel persoonlijk. Het was verkloot."

Trouw aan zijn woord, heeft Tyrese sindsdien nooit een baan naast James aangenomen.

Aanbevolen: