Wat is er nu met 'Viva La Bam'-ster Brandon Novak gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er nu met 'Viva La Bam'-ster Brandon Novak gebeurd?
Wat is er nu met 'Viva La Bam'-ster Brandon Novak gebeurd?
Anonim

De Jackass-franchise floreert al 20 jaar en de oorsprong van de franchise is terug te voeren op tijdschriften en solovideo's. Toen de zaken eenmaal op gang kwamen, begonnen de jongens geld te verdienen en fans leerden ze allemaal kennen op hun weg naar het sterrendom.

Brandon Novak werkte aanvankelijk met Bam Margera's CKY voordat hij de sprong naar Jackass maakte, en hij maakte jarenlang deel uit van de franchise. Novak is door het vuur en de vlammen gegaan, zelfs ruzie met Bam Margera.

Het is alweer een tijdje geleden dat velen zich bij Novak hebben ingecheckt, dus laten we een licht schijnen op de voormalige Jackass-ster en kijken hoe het nu met hem gaat.

Brandon Novak verwierf bekendheid met 'Viva La Bam'

Voor de meeste mensen is Brandon Novak een figuur die ze op Viva la Bam hebben leren kennen. Novak maakte zijn aanwezigheid voelbaar in die show, en hij zou ook optredens van CKY en Jackass maken.

Wat sommige mensen misschien niet weten, is dat Novak al lang voor zijn MTV-dagen furore maakte als pro-skater.

"Brandon Novak werd voor het eerst beroemd als een wereldberoemde professionele skateboarder. Zijn vaardigheden werden ontdekt door skatelegendes Tony Hawk en Bucky Lasek toen hij nog maar een tiener was. Hij toerde al snel door het land met het Powell-Per alta-team, sloot goedkeuringsovereenkomsten af met Gatorade en speelde zelfs op 15-jarige leeftijd in commercials met Michael Jordan ", luidt zijn website-bio.

Al met al zou hij verschijnen in CKY3, CKY4: The Latest & Greatest, Jackass Number Two, Jackass 2.5, Jackass 3D en Jackass 3.5. Hij verscheen zelfs en Steve-O: Gnarly, die in 2020 werd uitgebracht

De opkomst naar de top was een gedenkwaardige gebeurtenis voor Novak, maar in plaats van alleen maar te genieten van zijn succes, kreeg hij te maken met enkele demonen die een grote invloed op zijn leven hadden.

Hij heeft ijverig gewerkt aan het overwinnen van zijn verslaving

Voor de onbekende: Brandon Novak is iemand die al sinds zijn tienerjaren met verslaving worstelt. Hij is heel open geweest met wat hij heeft meegemaakt, en hij heeft zelfs bijna 15 jaar geleden een boek met de titel Dreamseller gepubliceerd.

"Hoewel hij alles leek te hebben, viel het leven van Brandon Novak achter de schermen uiteen door een heroïneverslaving. Na meer dan 25 jaar verslaving was Brandon eindelijk in staat om clean te worden ", staat in zijn bio.

Novak heeft niet alleen te maken met een verslaving, maar hij had enige tijd geleden ook ruzie met een oude vriend, Bam Margera. Helaas werd hun ruzie aan de wereld getoond, en Margera nam een paar gemene schoten op zijn voormalige vriend op een zeer openbare manier.

Tijdens hun publieke ruzie steunde Novak nog steeds zijn oude vriend.

Op Steve-O's podcast in 2021 zei Novak: "Als hij er niet was geweest, zou ik begraven worden in dat perceel dat mijn moeder voor me kocht in B altimore. Hij was degene die stopte met wat hij aan het doen was en stak zijn hand uit naar mij, en zei: 'Yo, kom naar Westchester, woon bij mij en skate weer.'"

Dit alles overwinnen is iets waar een paar mensen voor gebouwd zijn, maar gelukkig heeft Brandon Novak kunnen bereiken wat velen dachten dat onmogelijk was.

Brandon Novak geeft tegenwoordig terug

Dus, wat doet de beruchte Brandon Novak vandaag? Gelukkig is hij al een tijdje clean en nuchter, en hij werkt eraan om zijn verhaal te verspreiden in de hoop levens te veranderen en anderen te inspireren om behandeling te zoeken.

Volgens zijn website: "Sinds hij nuchter is, deelt Brandon Novak zijn verhaal om anderen te helpen hetzelfde te doen. interventionist die privébijeenkomsten organiseert. U kunt ook meer lezen over Brandons reis naar nuchterheid in zijn boeken. De getuigenis van Brandon is een krachtige missie voor zijn inzet voor de herstelgemeenschap."

Novak werkt niet alleen aan het verspreiden van zijn goede nieuws, maar hij herstelt ook relaties. Degenen die hem volgen op sociale media hebben gezien dat hij en Margera weer close zijn. Voor fans is het een verfrissende aanblik, aangezien de twee een vriendschap hadden verbroken die al jaren aan de gang was.

Brandon Novak heeft veel tijd en energie gestoken in zijn herstel, en het heeft een dag en nacht verschil gemaakt met de persoon die hij vroeger was. Hopelijk kan hij anderen blijven inspireren om hun leven ten goede te veranderen door zijn verhaal te verspreiden.

Aanbevolen: