Hoe voelt Simu Liu echt over Kim's gemak co-ster Nicole Power?

Inhoudsopgave:

Hoe voelt Simu Liu echt over Kim's gemak co-ster Nicole Power?
Hoe voelt Simu Liu echt over Kim's gemak co-ster Nicole Power?
Anonim

Simu Liu maakt later dit jaar zijn debuut in Marvel Cinematic Universe (MCU). Op dit moment wekt deze Aziatische acteur echter om verschillende redenen buzz op.

Zoals fans misschien weten, is Kim's Convenience, de Canadese sitcom die Liu in wezen naar het sterrendom bracht, geannuleerd. Sindsdien is de show verstrikt geraakt in enige controverse, waarbij Liu zelfs de producenten riep en zei dat Kim's Convenience "niet op een traditionele manier werd geannuleerd". Tegelijkertijd aarzelde de acteur ook niet om in te gaan op het feit dat Nicole Power (naast Andrew Phung) in de aanstaande spin-off van de show zal spelen. Liu maakte zelfs duidelijk dat hij niet bepaald blij was met deze ontwikkeling. Dit leidde ertoe dat fans zich afvroegen of Liu en Power achter de schermen met elkaar konden opschieten.

Wat Simu Liu heeft gezegd sinds de annulering van Kim's Convenience

Kim's Convenience kreeg de bijl nadat de mede-makers van de show, Ins Choi en Kevin White, besloten dat ze geen deel meer wilden uitmaken van de show. Sindsdien is de familie sitcom bekritiseerd door zijn eigen cast. In een lange Facebook-post onthulde Liu dat hij "steeds meer gefrustreerd raakte door de manier waarop mijn personage werd geportretteerd". De acteur wees er ook op dat er achter de schermen zowel Oost-Aziatische als vrouwelijke vertegenwoordiging ontbrak (op dezelfde manier beschuldigde zijn co-ster en sitcom-moeder, Jean Yoon, de show van het maken van "openlijk racistische" verhaallijnen).

Tegelijkertijd maakte Liu ook van de gelegenheid gebruik om verdere ontwikkelingen rond de show te erkennen, met name de aanstaande spin-off Strays die draait om de personages van Power en Phung. In zijn post gaf Liu toe dat het idee dat Strays vooruit gaat "moeilijk voor me is geweest. De acteur legde ook uit dat hij nog steeds "verontwaardigd is over alle omstandigheden die ertoe hebben geleid dat het enige niet-Aziatische personage haar eigen show kreeg". Daarnaast verklaarde Liu ook dat hij nooit iets met de spin-off te maken zou willen hebben, en stond erop dat hij "onvermurwbaar zou weigeren mijn rol in welke hoedanigheid dan ook opnieuw op te nemen."

Hoe denkt hij over (voormalige) co-ster Nicole Power?

Tijdens de run van Kim's Convenience zien fans Liu's Jung en Power's Shannon dansen rond een wil-zij-of-niet-zij-relatie tijdens de eerdere seizoenen. En terwijl de twee uiteindelijk een koppel werden (spoiler alert), gaan Jung en Shannon helaas uit elkaar tijdens de finale van de show. Dat gezegd hebbende, ze eindigen de zaken redelijk in der minne en het leek er bijna op dat Jung en Shannon nog steeds samen zouden rondhangen als de show voor een zesde seizoen was doorgegaan.

Achter de schermen lijkt de relatie (of het gebrek daaraan) tussen Liu en Power onduidelijk. Aan de ene kant schreef Liu: "Ik hou van en ben trots op Nicole, en ik wil dat de show voor haar slaagt …" Toen hij echter in zijn post uitlegde over zijn relatie met castleden, leek Liu te impliceren dat dingen achter de schermen ging het niet bepaald goed.

“We konden niet altijd met elkaar opschieten”, onthulde de acteur in zijn post. “Dit deel breekt me echt omdat ik denk dat we allemaal individueel ZO toegewijd waren aan het succes van de show en ZO bewust waren van hoe gelukkig we allemaal waren. We hadden allemaal verschillende ideeën over hoe we daar moesten komen.” Liu onthulde ook dat de cast er niet in slaagde om samen te onderhandelen voor betere salarissen, ondanks het feit dat ze "absoluut paardenpoeppercentage" kregen omdat ze "te druk waren met onderlinge strijd om te begrijpen dat we opzettelijk tegen elkaar werden opgezet."

Interessant was dat Liu had gezegd dat het goed ging met hem en de rest van de cast tijdens de eerdere jaren van de show. In 2017 vertelde de acteur aan Ricepaper dat de show "alles is geweest waar ik ooit van heb gedroomd en meer - het heeft mijn carrière gemaakt, me een platform gegeven en me in staat gesteld om deel uit te maken van een zeer positieve beweging in de industrie.” "Maar in het dagelijks leven is het ook gewoon een leuke plek om te werken", voegde Liu eraan toe. "Als je collega's Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, Andrea Bang, Andrew Phung en Nicole Power zijn, zul je nooit een slechte dag hebben op de set. Datzelfde jaar schreef Power ook over haar leven als actrice voor een blog en Soulpepper en schreef ze: "We hebben veel meegemaakt en zijn als ensemble zo hecht geworden." Het is echter onduidelijk op welk ensemble ze doelde, aangezien Power destijds bij meerdere projecten betrokken was. Een paar jaar later plaatste Power ook een foto van de cast achter de schermen, en ze leken gelukkig.

Terug naar Liu's recente bekentenis, maakte de acteur duidelijk dat hij zichzelf alleen maar beschouwde als het "probleemkind" onder de castleden. “Deze is moeilijk omdat ik erken dat veel ervan mijn eigen onzekerheden in die tijd weerspiegelde, maar het werd gesteund door dingen die in het echte leven gebeurden; nominatie snubs, het verminderen van de schermtijd en het mislopen van kansen die aan andere castleden werden gegeven, "legde Liu uit. "Dit is de realiteit van de showbusiness, er is maar zo veel om rond te gaan." De aankomende Marvel-ster zei ook dat hij een carrière in Los Angeles nastreefde "met zoveel drive en kracht, gedeeltelijk omdat ik wist dat ik niet op Kim's kon vertrouwen om mijn carrière te brengen waar het moest gaan, noch kon de cast het type zijn van familie die ik me had voorgesteld.”

Ondertussen heeft Power niet gereageerd op Liu's Facebook-onthullingen over de show. In maart ging de actrice echter naar Twitter om de cast en crew van Kim's Convenience te bedanken. "Zoveel liefde voor mijn Kim's Convenience-familie (en mijn Handy Car Rental-baby's)!" Power schreef.

Het is zeker mogelijk dat alles goed is tussen Liu en Power. Dat gezegd hebbende, het ziet er niet naar uit dat de twee voormalige co-sterren het scherm binnenkort weer zullen delen. Het goede nieuws is dat fans afleveringen van Kim's Convenience op Netflix kunnen blijven streamen. Hier zien Liu en Power er in ieder geval nog steeds gelukkig uit samen.

Aanbevolen: