Dit is hoe het echt is om met Tom Holland te werken

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het echt is om met Tom Holland te werken
Dit is hoe het echt is om met Tom Holland te werken
Anonim

De MCU heeft een manier om van zijn grootste sterren bekende namen te maken, en zelfs secundaire artiesten vinden uiteindelijk hun weg naar de mainstream dankzij de kracht van de franchise. Nu het in de vierde fase is, is het niet te zeggen hoe ver de franchise zal gaan terwijl het een nieuw tijdperk ingaat.

Tom Holland werd een mainstream-ster dankzij zijn werk als Spider-Man, en hij heeft ook buiten de franchise succes gehad. Het v alt niet te ontkennen dat Nederland een begaafd artiest is, en mensen vragen zich af hoe het is om met een acteur van zijn kaliber te werken.

Laten we eens kijken hoe het is om met Tom Holland te werken.

Holland heeft zich ontwikkeld tot een grote filmster

Tom Holland Spider-Man
Tom Holland Spider-Man

Er zijn niet veel jonge sterren die zo succesvol zijn geweest als Tom Holland tijdens zijn tijd in Hollywood, en de jonge ster weet echt hoe hij zijn tijd in een project of franchise kan maximaliseren. Dankzij zijn vaardigheden op het scherm heeft Nederland zich ontwikkeld tot een grote ster.

Natuurlijk zullen miljoenen over de hele wereld hem het beste kennen als Spider-Man van de MCU, en het is veilig om te zeggen dat Nederland zeker heeft geprofiteerd van zijn tijd als Peter Parker. Hij heeft twee solo MCU-films gehad, met een derde op komst later dit jaar, en hij verscheen ook in de grootste hits van de franchise, waaronder Avengers: Endgame, de op één na meest winstgevende film ooit gemaakt.

Hoewel de MCU alleen al meer dan genoeg is om van Nederland een grote ster te maken, heeft hij ook uitzonderlijk werk verricht buiten de juggernaut-franchise. In het hart van de zee, hoewel geen groot succes, was nog steeds een film met een groot budget die de jonge Nederland voor een rol opgaf voordat hij zijn MCU-debuut maakte. Holland heeft ook films gemaakt zoals The Lost City of Z, Spies in Disguise, Onward en The Devil All the Time.

Onlangs leverde Holland een memorabel optreden in de film, Cherry.

Hij speelde onlangs in 'Cherry'

Tom Holland Cherry
Tom Holland Cherry

Eerder uitgebracht in 2021, Cherry was een film met de getalenteerde Tom Holland naast Ciara Bravo en Jack Reynor. Bovendien werd de film geregisseerd en geproduceerd door Joe en Anthony Russo, beter bekend als het duo achter MCU-films als Avengers: Endgame, Captain America: Civil War en meer. Dat is heel veel talent, dat de publieke belangstelling voor het zien van de film heeft gewekt.

Hoewel de film geen lovende kritieken kreeg, was een ding dat mensen opvielen het optreden van Tom Holland. Holland was zelfs in staat om een optreden af te leveren waar Joe Russo van gonsde.

“Ik vind het een Oscarwaardige uitvoering. Ik vind hem er helemaal geweldig in. Hij geeft een hartverscheurend optreden. Wat hij zichzelf emotioneel en fysiek aandoet, is ongelooflijk. We hebben al een tijdje geen acteur in een rol als deze gezien. De film beslaat een decennium, aangevuld met een epische uitvoering. En ik hoop zeker dat het in het Oscar-gesprek zal zijn, zei Russo.

Dat is veel lof van de regisseur, en het is duidelijk dat Holland alles wat hij had in de voorstelling stopte terwijl de opnames aan de gang waren.

Hoe het is om met hem te werken

Tom Holland Cherry
Tom Holland Cherry

Dus, hoe was het om met Tom Holland te werken tijdens het maken van Cherry? Nou, kijk niet verder dan de opmerkingen van de scenarioschrijver van de film, Angela Russo-Otstot, die ongelooflijk veel lof had voor het werk dat Holland kon doen, terwijl ze de moeilijkheden die met de rol gepaard gingen, in evenwicht hield.

Volgens Russo-Otstot: “Ik denk, we hebben dit keer op keer gezegd, ik weet niet of deze film ooit zou hebben gewerkt zonder Tom Holland. Het is een heel moeilijke rol. Er is een ernst en een zoetheid, en hij wil heel graag het juiste doen, ook al wordt hij een beetje overschaduwd door deze duistere gebeurtenissen in de wereld om hem heen, en Tom heeft het allemaal voor elkaar gekregen."

“Hij verraste ons elke dag. Ik vertelde hem [dat] toen we klaar waren met fotograferen. Vaak als je zit te schrijven - en ik had het geluk te weten dat Tom de rol zou spelen toen ik aan het schrijven was - stel je je de acteur voor. Ik had nooit in mijn stoutste dromen de voorstelling kunnen bedenken die Tom uiteindelijk afleverde. Het was prachtig', vervolgde de scenarioschrijver.

Met het optreden dat hij in de film leverde, is het duidelijk te zien dat de lof van Russo-Otstot voor de acteur terecht is. Zijn optreden was gemakkelijk een van de beste aspecten van de hele film, en fans zijn enthousiast om te zien wat hij in andere rollen buiten de MCU zal kunnen doen. Met het talent dat hij heeft, is het gewoon niet te zeggen hoe ver Nederland kan gaan terwijl zijn carrière voortduurt.

Aanbevolen: