Volgens Sandra Bullock is dit hoe werken met Daniel Radcliffe echt is

Inhoudsopgave:

Volgens Sandra Bullock is dit hoe werken met Daniel Radcliffe echt is
Volgens Sandra Bullock is dit hoe werken met Daniel Radcliffe echt is
Anonim

Gedurende haar lange en succesvolle filmcarrière speelde Sandra Bullock in verschillende kaskrakers. In haar nieuwste project, The Lost City, speelt ze samen met Channing Tatum en Daniel Radcliffe een romanschrijver die wordt ontvoerd door een excentrieke schurk.

Bullock portretteert Loretta Sage in de film, romanschrijver van een succesvolle reeks avonturenromantische boeken. Tijdens een boekentour wordt ze ontvoerd door Abigail Fairfax van Radcliffe, die denkt dat ze hem kan helpen bij het vinden van een verloren schat in een oude stad. Ondertussen besluit Alan (gespeeld door Tatum), het beroemde covermodel van haar boek, haar te redden om te bewijzen dat hij meer is dan alleen een covermodel.

Daniel Radcliffe greep de kans aan om de bizarre schurk van de film te spelen en sprak ook positief over zijn ervaring op de set, waarbij hij lof zond voor Bullock als acteur en co-ster. Maar hoe vond ze het om met hem samen te werken? Lees verder om erachter te komen!

Sandra Bullocks verwachting van Daniel Radcliffe

Aangezien Daniel Radcliffe een van de beroemdste mensen ter wereld is en roem, rijkdom en succes verwierf toen hij nog een kind was, verwachtte Sandra Bullock dat hij een bepaald soort manier zou zijn toen ze hem ontmoette.

In een interview in 2022 met de Zoe Ball Breakfast Show, via Express, bekende de actrice dat ze verwachtte dat Radcliffe "het recht" zou hebben toen ze erachter kwam dat ze met hem zou werken aan The Lost City.

“Ik weet niet waarom ik zo lichtjes geobsedeerd ben door Daniel,” legde Bullock uit. "Ik denk dat het komt omdat we, net als wij allemaal, denken te weten wie hij is, gebaseerd op de enorme hoeveelheid succes die hij op zeer jonge leeftijd vergaarde in een enorme franchise."

Bullock bevestigde later echter dat de Harry Potter-acteur iemand bleek te zijn die totaal anders was dan ze had verwacht.

Wat is werken met Daniel Radcliffe echt leuk?

In haar interview had Bullock niets dan lof voor Radcliffe.

"Ik dacht dat hij een narcistische, gerechtigde kindacteur zou zijn die is uitgegroeid tot een volwassene die gewoon met allerlei soorten drama zou komen en hij kwam daar niet eens in de buurt van." Ze voegde eraan toe dat ze "hem echt ging bewonderen en zo leuk vond, omdat hij helemaal niet was wat ik van hem verwachtte."

Bullock ging verder: "Zoals, hij is een volwassen man met zoveel charme en charisma en toen hij aan boord kwam, was het zo leuk om na te denken over hoe hij eruit zou zien."

Ze begon hem zo leuk te vinden dat ze zich zelfs op haar gemak voelde om hem om een handtekening te vragen, en legde in een interview op The Late Show With Stephen Colbert, via CinemaBlend, uit dat ze het deed omdat haar zus een enorme Harry is Potter-fan.

"Ja, Daniel Radcliffe," antwoordde ze, toen haar werd gevraagd of ze ooit eerder om een handtekening had gevraagd. “Voor mijn zus en voor de kinderen. Maar het was de verjaardag van mijn zus en ze is een grote fan van Harry Potter, dus ik heb haar een handtekening gegeven.”

Interessant is dat de publicatie meldt dat het Radcliffe eerder werd verbannen om Harry Potter-memorabilia te ondertekenen bij het werken aan andere projecten. Toen hij de hoofdrol speelde in het toneelstuk Equus, werd hem gevraagd zijn naam alleen op programma's voor het toneelstuk te zetten, in plaats van Harry Potter-posters en ander materiaal.

Fans vragen zich dus af of Radcliffe Harry Potter-merchandise heeft getekend voor Bullock of The Lost City-parafernalia.

Hoe vond Daniel Radcliffe het werken met Sandra Bullock?

Het bleek dat Sandra Bullock niet de enige was die genoot van haar tijd op de set van The Lost City. Daniel Radcliffe vertelde ook over zijn ervaring met de film en bevestigde dat hij het heerlijk vond om met Bullock te werken nadat hij haar als actrice had bewonderd toen hij jonger was.

"Werken met Sandy was een echt 'knijp jezelf'-moment, want ik ben opgegroeid met naar haar te kijken en ben al zo lang een fan van haar", legde Radcliffe uit in een interview met Empire. "Dus om echt met haar in een film te spelen, vind ik nog steeds verbijsterend."

Hij was opgegroeid met het kijken naar verschillende iconische Sandra Bullock-films, waaronder Miss Congeniality, While You Were Sleeping, Infamous en later in zijn leven Speed.

Radcliffe onthulde ook dat ze benaderbaar en vriendelijk was op de set, en moedigde hem zelfs aan om haar Sandy te noemen: "Ze moedigt je aan om haar Sandy te noemen, en ik zou dat doen, en als ik dan met een van mijn vrienden thuis en zeiden 'Sandy', ze zeiden: "Oh! Sandy, is het?!" En ik zei: "Ja, ik weet het, het klinkt raar, maar ze heeft me dat gevraagd."

Het lijkt erop dat de liefde wederzijds is. Fans hopen dat Bullock en Radcliffe in de toekomst samen in meer projecten zullen schitteren!

Aanbevolen: