Wat er echt is gebeurd tijdens de mislukte 'Matrix'-auditie van Salma Hayek

Inhoudsopgave:

Wat er echt is gebeurd tijdens de mislukte 'Matrix'-auditie van Salma Hayek
Wat er echt is gebeurd tijdens de mislukte 'Matrix'-auditie van Salma Hayek
Anonim

Salma Hayek heeft bewezen een van de beste actrices van onze tijd te zijn, en haar Oscar voor Beste Actrice uit 2003 is al het bewijs dat nodig is!

De actrice leest momenteel haar introductie in het Marvel Cinematic Universe voor als een cast van Eternals, waarin ze samen met Angelina Jolie, Kit Harrington en Richard Madden verschijnt.

Hoewel ze haar status als A-lister heeft gecementeerd, heeft Salma Hayek niet altijd het meeste geluk gehad als het op de industrie aankomt. Niet alleen verloor ze bijna een filmrol aan Madonna, maar ze verloor ook de rol van Trinity in The Matrix, die later naar Carrie-Anne Moss ging.

Dus, hoe verpestte Salma Hayek haar kans om te worden gecast in de populaire film uit 1999? Eens kijken!

Salma Hayek's mislukte 'Matrix'-auditie

Salma Hayek is zonder twijfel een actrice op de A-lijst die in zowat elke film heeft gezeten! De actrice heeft naam gemaakt door haar veelgeprezen rollen in projecten zoals Frida, waar ze in 2002 de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo portretteerde.

Deze rol ontstond nadat ze in de jaren '90 samen met George Clooney, Antonio Banderas en Matthew Perry optrad, waardoor haar status in Hollywood voorgoed werd verstevigd!

De actrice staat ook bekend om haar vele komische rollen tot nu toe, waaronder haar tijd in de film Grown Ups, waarin ze samen met Adam Sandler verschijnt.

Aangezien de actrice een van de meest veelzijdige en getalenteerde in de industrie is, kwam het als een schok toen ze onthulde dat ze de rol van Trinity in The Matrix niet kreeg.

Neo & Trinity in Matrix
Neo & Trinity in Matrix

Hoewel we allemaal weten dat de rol zou gaan naar actrice Carrie-Anne Moss, die momenteel bezig is met de voorbereiding van de vierde film met Keanu Reeves, deed Salma Hayek aanvankelijk auditie voor de rol, maar faalde jammerlijk!

Alle fans van de filmtrilogie zullen je kunnen vertellen dat het stuntwerk en het uithoudingsvermogen dat nodig is om sommige rollen te spelen van een hoger niveau is, en Salma Hayek weet dat nu ook!

Salma Hayek verscheen in de populaire Facebook-serie van Jada Pinkett, Red Table Talk, waar ze het verhaal onthulde over haar "gênante" auditie. "We waren een van de vier finalisten voor The Matrix," zei Salma.

De actrice ging verder met praten over wat er in de volgende ronde van hen werd verwacht, en dit is waar ze niet op was voorbereid.

"We waren door veel hindernissen, screentests en veel audities gesprongen. Ze haalden deze stuntcoördinatoren uit Azië. Het was de fysieke test. Ik ben flexibel en behendig, maar ik ben lui, "ze zei.

Als het op Carrie-Anne Moss aankwam, kon de actrice de fysieke tests voltooien alsof het niemand iets aanging, terwijl Salma absoluut een veel moeilijkere ervaring had, wat haar er uiteindelijk van weerhield om de rol te krijgen.

"Ze was zo fit, ze was zo gefocust, ze was zo gedisciplineerd. Ze was zo capabel," zei Salma!

Gelukkig voor de actrice maakt ze deel uit van Marvel's Eternals, en hoewel er misschien niet zoveel stunts zijn waar ze ooit in faalde, zijn fans verheugd om Salma Hayek te zien in een actievolle film, die gaat in november van dit jaar in première.

Aanbevolen: