Wat is er gebeurd met de mislukte 'Pretty Little Liars'-spin-off 'The Perfectionists

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de mislukte 'Pretty Little Liars'-spin-off 'The Perfectionists
Wat is er gebeurd met de mislukte 'Pretty Little Liars'-spin-off 'The Perfectionists
Anonim

Pretty Little Liars was een enorm verslavende show die miljoenen fans verslonden. De show had een unieke oorsprong en toen het eenmaal van de grond kwam, werd het voor velen een volledige verslaving. Fans hadden misschien een hekel aan de finale, maar over het algemeen was de show een kolossaal succes dat aanleiding gaf tot een aantal vervolgprojecten.

The Perfectionists was een van de vele spin-offs van Pretty Little Liars, maar deze serie, in plaats van een schat aan succes te vinden, werd beëindigd door zijn netwerk.

Laten we terugkijken op deze spin-offshow en ontdekken waarom het jaren geleden niet meer was dan een mislukt spin-offproject.

'Pretty Little Liars' was een enorme hit

Pretty Little Liars blijft een van de grootste hits van zijn tijd, en deze show was niets minder dan een fenomeen toen hij in première ging op het kleine scherm. De steun van de boekenreeks was een enorme hulp, maar aan het eind van de dag bracht deze show elke week de goederen, en de fans bleven rondhangen en veranderden het in een juggernaut.

7 seizoenen en 160 afleveringen domineerde Pretty Little Liars de tienerdramasfeer. Hoewel er tal van andere geweldige opties waren voor mensen om op af te stemmen, is deze show degene die elke week door miljoenen wordt gekozen. Dit is een bewijs van het schrijven en acteren die het verhaal tot leven hebben gebracht.

Ongelooflijk, het succes van Pretty Little Liars maakte plaats voor meerdere spin-offshows, waardoor de merknaam in feite een volwaardige franchise voor klein scherm werd. Velen dachten dat al deze spin-offs zouden toeslaan, maar één strompelde de poort uit en was eenvoudigweg niet in staat om veel invloed uit te oefenen op het grotere geheel.

'The Perfectionists' was een spin-off

Maart 2019 markeerde het debuut van Pretty Little Liars: The Perfectionists, en fans van de originele show en de boekenreeks waren benieuwd of deze spin-off daadwerkelijk kon voldoen aan de hoge verwachtingen die ze erop stelden.

Met in de hoofdrol Sasha Pieterse, Janel Parrish en meer, hadden The Perfectionists veel potentieel, en gezien het feit dat het een spin-off was van de hitshow en hitboekenreeks, dachten velen dat het een goede kans had om een succes.

Op Rotten Tomatoes heeft de show een 100% met critici en een 85% met fans, wat betekent dat de serie legitiem goed was. Dit, in combinatie met het succes van zijn voorganger, was een geweldig teken voor The Perfectionists.

Hoewel deze serie geweldige dingen leek te hebben, werd deze in een mum van tijd geannuleerd, waardoor de weinige fans overstuur waren.

De perfectionisten hebben het publiek nooit betrapt

Helaas is de show nooit in staat geweest om dezelfde soort beoordelingen te krijgen als zijn voorganger, die ongetwijfeld een rol heeft gespeeld bij de annulering ervan.

"De serie vond nooit het publiek dat Pretty Little Liars tot een doorbraak maakte. Het gemiddeld minder dan 600.000 kijkers na een week uitgesteld kijken (en een schamele 260.000 op de avond dat het werd uitgezonden); laatste seizoen van Pretty Little Liars verzamelde ongeveer 2 miljoen kijkers per aflevering binnen zeven dagen na uitzending, " merkte The Hollywood Reporter op.

Om het nog erger te maken, eindigden The Perfectionists met een legitieme cliffhanger, wat betekent dat de kijkers nooit de kans zullen krijgen om te weten hoe de dingen zouden eindigen.

In een bericht op sociale media schreef showrunner I. Marlene King een dankbetuiging aan het kleine, maar loyale publiek van de show.

"PLL zal altijd een groot deel van mij, mijn familie en velen van jullie zijn. We zullen onze reis met ons meedragen terwijl we nieuwe avonturen tegemoet gaan, groot en klein, altijd met trots, liefde voor onze ambacht, en deze geweldige familie die we hebben opgebouwd. Mijn oprechte dank aan onze cast en crew voor hun geweldige inzet. En aan onze gepassioneerde fans die ons al die jaren hebben gegeven om samen te spelen. Je zult voor altijd gewaardeerd en geliefd worden. En, last but not least, bedankt @sashapieterse en @janelparrish voor het nemen van deze laatste sprong met mij. Voorwaarts en omhoog zullen we stijgen. Ik hou van je!, " schreef King.

Deze show is een goed voorbeeld van het wispelturige karakter van spin-offshows. Als ze werken, kunnen ze op zichzelf een reus worden en jarenlang meegaan. Maar als ze dat niet doen, zijn ze in een oogwenk uitgeschakeld en worden ze snel vergeten door de weinige mensen die echt de tijd hebben genomen om ernaar te kijken.

Aanbevolen: