Dit is waarom tv-fans zo geobsedeerd zijn door 'Manifest

Inhoudsopgave:

Dit is waarom tv-fans zo geobsedeerd zijn door 'Manifest
Dit is waarom tv-fans zo geobsedeerd zijn door 'Manifest
Anonim

Het uitgangspunt van Manifest zet mensen zeker aan het denken: wanneer mensen aan boord gaan van Montego Air Flight 828, ervaren ze een vreselijke turbulentie. Maar wanneer ze landen, realiseren ze zich dat het meer dan vijf jaar geleden is en dat iedereen van wie ze houden zonder hen verder is gegaan.

In het begin herinnert de show mensen aan Lost, en aangezien Lost een finale had die controversieel was, rijst de vraag: zou Manifest het mysterie kunnen afronden op een manier die kijkers tevreden zou stellen? Er zijn tenslotte veel vragen die beantwoord moeten worden.

Iedereen lijkt het nu over Manifest te hebben, en net als dat ze de geheimen achter de schermen van Lost willen leren kennen, willen mensen het hele verhaal weten. Laten we eens kijken waar de buzz rond deze show over gaat.

De 'manifeste' obsessie

Er zijn zoveel Netflix-shows die mensen aan het praten krijgen, waaronder Stranger Things die binnenkort terugkomt voor seizoen 4. Hoewel Manifest geen originele Netflix-serie is, staat het sinds vrij recent op de streamingdienst.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen op dit moment zo dol zijn op Manifest: de show is toegevoegd aan Netflix, waardoor tv-fans de kans kregen om bij te praten en te bingewatchen, en de show werd net geannuleerd na het derde seizoen.

Manifest was nummer één op Netflix en volgens Forbes hebben fans van de show gehoopt en gehoopt dat het een seizoen 4 zou krijgen. Netflix zei dat ze niet nog een seizoen zouden produceren.

Er is een hashtag SaveManifest op Twitter en veel fans hebben getweet over hun liefde voor de serie en hoe ze echt meer afleveringen willen.

Een fan heeft getweet, ik kan het niet geloven! Al bijna een hele maand staat Manifest in de top 10 op @netflix, en toch KOMT NIEMAND OM HET TE REDDEN?! HOE IS DAT IN DE WERELD ERIN?! HOE WIL NIEMAND, ZELFS NETFLIX, SaveManifest?! HOE?! KOM OP NETWERKEN, OPEN JE OGEN!"

Het is absoluut moeilijk om te horen dat een favoriete show is geannuleerd voordat een echte seriefinale kan worden uitgezonden, en er is ook een petitie op Change.org met tot nu toe 43.000 handtekeningen. Het lijkt alsof er elke dag meer en meer mensen praten over waarom ze dol zijn op de show en waarom het nog een seizoen nodig heeft. Hoewel NBC Manifest heeft geannuleerd, staat het ook op de Peacock-streamingservice.

Een einde?

De maker van Manifest Jeff Rake heeft gedeeld dat hij vastbesloten is om een einde te maken. Volgens Entertainment Weekly twitterde hij dat hij weet dat kijkers moeten weten hoe het verhaal afloopt: "Het kan een week, een maand per jaar duren. Maar we geven niet op. Je verdient een einde aan het verhaal. gesprek levend. Als het lukt, komt dat door JOU."

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de maker over de annulering van de show terwijl deze het zo goed deed op Netflix. Hij zei: "Wat vreemd voor een show om schijnbaar aan het einde van het touw te zijn en dan is het plotseling de nr.1 serie op Netflix voor, ik denk dat het 20 dagen achter elkaar is. Ik was goed op weg door de stadia van rouw om het voortijdige einde van het verhaal te verwerken. Nu geniet ik van de wedergeboorte van de show."

Rake zei dat hij weet dat "harde beslissingen moeten worden genomen", maar het is absoluut moeilijk voor de cast en crew om hun show geannuleerd te zien. Hij had het er ook over om ervoor te zorgen dat de show een goed einde krijgt.

Manifest maken

Jeff Rake vertelde Collider.com dat hij zes seizoenen van Manifest had bedacht. Hij sprak over het feit dat er acht schrijvers in de show waren en dat door samen te werken, ze "alle gaten ertussenin konden opvullen".

Over de toon van de show zei Rake: "Het zal een langzame verbranding zijn. Elke aflevering zal een redelijk gelijkmatige balans zijn tussen relatiedrama dat de bal naar voren beweegt in de belangrijkste relaties die we volgen in de episode, en het voortzetten van de mythologie terwijl het ook een procedureel verhaal van de week bevat."

Fans voelen zich aangetrokken tot het hoofdmysterie en de personages, en zoals Melissa Roxburgh in een interview aan Showbiz Junkees vertelde, zei ze dat ze haar personage, Michaela Stone, leuk vindt, omdat "ze een tragisch personage is, maar ze is ook erg sterk. " Ze vertelde dat hoewel ze nog nooit Lost heeft gezien, ze mensen de twee shows heeft horen vergelijken, en ze zei dat Manifest op zijn eigen manier opv alt.

Hoewel Jeff Rake zijn zesseizoenenplan voor Manifest niet kan voortzetten en het niet waarschijnlijk is dat er een seizoen 4 komt, is hij gepassioneerd om ervoor te zorgen dat fans een einde krijgen, en iedereen is opgewonden om te zien wat er gaat gebeuren.

Aanbevolen: