De film van $ 218 miljoen die Dwayne Johnson heeft gemist vanwege Tom Cruise

Inhoudsopgave:

De film van $ 218 miljoen die Dwayne Johnson heeft gemist vanwege Tom Cruise
De film van $ 218 miljoen die Dwayne Johnson heeft gemist vanwege Tom Cruise
Anonim

Met een huidige nettowaarde ten noorden van $320 miljoen, voelen we ons echt niet zo slecht voor Dwayne Johnson en de rol die hij heeft gemist vanwege Tom Cruise.

Het is duidelijk dat zijn carrière niet te lijden had onder de snub en als er iets was, het jaar nadat de Cruise-film werd uitgebracht, had Dwayne zijn beste jaar als acteur en verscheen hij in vier grote films in 2013.

Bovendien had hij in 2012 een enorm jaar, en de film waaraan hij uiteindelijk dat jaar werkte, was beter dan Tom's film en verdiende meer dan $ 335 miljoen aan de kassa… niet te armoedig.

Toch gaf DJ destijds toe dat hij een beetje verbluft was door de afwijzing, vooral omdat de mensen om hem heen hem hadden verzekerd dat de rol van hem was. De acteur was down vanwege de beslissing, maar terugkijkend noemt hij het een zegen en toont hij niets dan dankbaarheid voor de beslissing.

Wat Cruise betreft, hij gedijde op de plek en het was alleen maar logisch dat hij in de film werd gecast.

Laten we eens kijken hoe het niet krijgen van de rol de carrière van Johnson veranderde, samen met welke film Cruise werd overgenomen van DJ.

Terug naar 'WrestleMania' &'Journey 2: The Mysterious Island'

Natuurlijk, het zou enorm zijn geweest om de rol te krijgen, maar optreden voor meer dan 78.000 fans zou misschien nog beter zijn, afhankelijk van wie je het vraagt.

Dat klopt, Dwayne kwam terug in de ring voor een droomwedstrijd tegen John Cena. Om het nog specialer te maken, vond het evenement plaats in Miami Gardens, het huis van DJ.

Filmtechnisch waren de zaken net zo winstgevend, The Rock ging aan de slag met 'Journey 2; Het mysterieuze eiland'. De film maakte een enorme vlucht aan de kassa en bracht $ 335 miljoen op.

DJ waardeerde ook de ervaring van de film en hoeveel creatieve vrijheid hij uiteindelijk kreeg.

"Ik had zin om een episch 3D-avontuur te maken, want 3D was iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik had bijna twee jaar intense rollen gespeeld, dus ik wilde een grote, leuke film maken. Reis 2: Het Mysterieuze Eiland was het antwoord."

"Ik had veel inbreng in de film en het personage, daarom werd ik een producer van het project. Het zingen in de film en de 'pec pop'-scènes waren allemaal mijn ideeën."

Het was een grote verandering van tempo, aangezien hij samen met een jonge cast aan de slag ging. Snel vooruit naar 2013 en DJ vestigde zich duidelijk als een grote ster, met niet één, maar vier grote hits.

Onder de lijst bevinden zich 'Snitch', 'Pain &Gain', G. I. Joe Retaliation' en misschien wel de grootste, 'Fast & Furious 6' (die bijna $ 800 miljoen verdiende aan de kassa).

Het is allemaal gelukt, hoewel het interessant is om te bedenken hoe DJ het zou hebben gedaan in deze Tom Cruise-film.

Hij werd gepasseerd voor 'Jack Reacher'

Het was een ruw ontwaken, aangezien DJ aannam dat hij een slot was voor 'Jack Reacher' vanwege zijn uiterlijk.

jack reacher poster
jack reacher poster

“In Hollywood zijn acteurs een soort in-a-box. Er zijn acteurs die kunnen wedijveren om een bepaalde rol omdat ze daardoor een bepaald uiterlijk, huidskleur, maat, enz. kunnen hebben."

"Gelukkig zijn er voor mij niet veel jongens die op mij lijken. Dus al mijn rollen, vanaf het begin van mijn carrière, ben ik een gelukkige klootzak geweest dat ze voor mij zijn gemaakt en ontworpen - behalve Jack Reacher."

Wat het meeste pijn deed, was het feit dat de mensen van DJ ervan overtuigd waren dat de rol van hem was, ook al was hij er in het begin niet zo zeker van.

Ik kreeg het telefoontje met de tekst 'Hé, je hebt de rol niet gekregen' Kijk, ik wist niet eens of ik kans maakte, maar de mensen om me heen deden me op dat moment denken dat Ik voelde me alsof ik deed, ik voelde me als 'Waarom ik niet?'”

Tegenwoordig heeft DJ een geweldige kijk op het feit dat hij de rol heeft gemist. Naar zijn mening was hij er niet klaar voor en was Cruise in staat om het veel beter te doen met de rol.

"Ik ben er zeker van dat de rol van Jack Reacher, omdat het een gevestigd personage was, een IP die bekend en geliefd was over de hele wereld, dat ik niet de creatieve ruimte zou hebben gehad om te doen wat ik wilde met het personage. Ik kijk terug in dankbaarheid dat ik Jack Reacher niet heb gekregen."

De film scoorde aan de kassa en bracht $ 218 miljoen op. Uiteindelijk is het gelukt voor alle betrokkenen.

Aanbevolen: