Fans denken dat dit het slechtste tv-programma op Netflix is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste tv-programma op Netflix is
Fans denken dat dit het slechtste tv-programma op Netflix is
Anonim

Er zijn altijd zoveel geweldige Netflix-shows, van Ginny & Georgia die fans aan Gilmore Girls deed denken tot verschillende realityshows die erg populair werden, zoals Love Is Blind en Zonsondergang verkopen. Wanneer er een nieuwe serie wordt uitgebracht op de streamingdienst, is de kans groot dat vrienden en familie er niet over uitgepraat raken.

Het blijkt dat er een Netflix-serie is die enkele dingen gemeen heeft met Lost, een show die leidde tot veel fantheorieën over de personages en verhaallijnen.

Er is één Netflix-programma waarvan mensen zeggen dat het niet zo geweldig is, en toen het uitkwam, zorgde het voor veel discussie. Laten we eens kijken.

Fan Reactie

The I-Land is een Netflix-show die in 2019 één seizoen had. Het is een gelimiteerde serie met slechts zeven afleveringen, met in de hoofdrollen Kate Bosworth, Alex Pettyfer en Natalie Martinez.

Het uitgangspunt lijkt veel op Lost, dat een seriefinale had waar fans niet van hielden: 10 vreemden openen hun ogen en realiseren zich dat ze op de een of andere manier op een strand zijn. Ze hebben geen idee waarom ze zich in deze situatie bevinden.

Het is waar dat kijkers het gevoel hadden dat ze niet alle antwoorden kregen waar ze op hoopten toen Lost eindigde, maar gedurende 6 seizoenen kregen fans geweldige personages, flashbacks en flashforwards, en een algemeen begrip van wat er aan de hand was. Het was misschien niet altijd logisch, maar er werd zeker goed geschreven en verhalen verteld.

Sommige mensen die naar The I-Land keken, postten in een Reddit-thread en één zei: "De eerste aflevering voelt alsof ze 10 acteurs op het strand hebben laten vallen met zeer eendimensionale karakterbeschrijvingen en ze het gaandeweg lieten verzinnen mee."

Een andere kijker deelde dat ze in de war waren over het uiterlijk van de personages omdat ze vastzitten op een eiland: ze schreven in dezelfde Reddit-thread: "Mijn grootste probleem met deze show is dat ze perfecte make-up en haar hebben altijd. Alsof ze nooit vuil kunnen zijn."

Iemand begon een Reddit-thread en stelde de vraag: "Is de I-Land echt zo slecht of zijn het alleen de eerste aflevering(en)?"

The I-Land kreeg een beoordeling van 8% op Rotten Tomatoes en een publieksscore van 34% en kijkers deelden hun mening op de website.

One schreef op Rotten Tomatoes: "Zo slecht. Ik kon mezelf er niet eens toe brengen om aflevering 1 af te maken. Zeer cheesy schrijven voor een ambitieus concept." Een andere kijker zei: "Een zeer slechte knock-off van Lost."

Volgens Raffinaderij 29 waren veel mensen in de war over de show en gingen ze naar Twitter om enkele reacties en gedachten te delen. Eén persoon begreep een van de plotpunten niet: "Je wordt wakker op een onbewoond eiland, geen herinneringen, geen idee hoe je daar bent gekomen. Je vindt een boek genaamd The Mysterious Island. Je gooit dat boek in de oceaan zonder het te lezen."

De rol van Kate Bosworth

Volgens The Hollywood Reporter creëerde Anthony S alter de show, en toneelschrijver Neil LaBute was de showrunner die ook afleveringen één tot vier schreef.

Kate Bosworth werd geïnterviewd op The Today Show en ze vertelde over haar rol in de show. Ze speelde K. C., die een heel donker achtergrondverhaal heeft.

Kate zei: "Ik ben zo enthousiast over de show" en zei dat ze het leuk vond om met Netflix te werken en dat ze ook als producer werkte. Ze zei: "Het is onthulling na onthulling na onthulling van wat er aan de hand is" en legde uit: "Ik hou van geaarde sci-fi met geweldige personages en mensen waaraan je je gewoon bindt. Als je van de mensen houdt en je bent gefascineerd door de verhalen en de dynamiek tussen de relaties, dan ben ik all-in." Ze zei: "Dat was het doel van de show."

De actrice vertelde de NY Post dat vragen over zielen en onderbuikgevoelens in de zeven afleveringen naar voren komen, en ze legde uit dat de show perfect is om te binge-watchen omdat "elke aflevering steeds intenser wordt."

Het Perceel

Volgens een artikel van Entertainment Weekly heeft de show niet de karakterbogen van Lost en is er ook geen bovennatuurlijk deel.

Het is absoluut een beetje vreemd dat het punt van de show meteen werd uitgelegd, omdat fans erachter kwamen dat het eiland een simulatie is. Het lijkt erop dat dat een grote onthulling zou zijn die later zou plaatsvinden, of misschien zou dit deel kunnen uitmaken van de laatste aflevering, wat zeker zou zorgen voor een sappig en tot nadenken stemmend einde.

De trailer laat zien dat er een simulatie gaande is, aangezien een clip mensen laat zien achter een stel computerschermen, kijkend naar wat er aan de hand is. De officiële verklaring van Netflix luidt: "Ze ontdekken al snel dat deze wereld niet is wat het lijkt. Geconfronteerd met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het I-Land, moeten ze opstaan naar hun betere zelf - of sterven als hun slechtste."

Aanbevolen: