Deze 'Star Wars'-legende zou in 'E.T.' zitten

Inhoudsopgave:

Deze 'Star Wars'-legende zou in 'E.T.' zitten
Deze 'Star Wars'-legende zou in 'E.T.' zitten
Anonim

Steven Spielberg is een van de beste filmmakers aller tijden, en zijn oeuvre is net zo indrukwekkend als dat van andere filmmakers in de geschiedenis. Hij heeft klassiekers aller tijden afgeleverd terwijl hij films naar ongelooflijk succes leidde aan de kassa. Serieus, het door de mens gemaakte Jurassic Park, Jaws, Indiana Jones, Saving Private Ryan en nog veel meer.

In de jaren 80 bracht Spielberg E. T., dat een van de beste films aller tijden blijft. De film zelf profiteerde enorm van de uitvoeringen van de primaire cast, en op een gegeven moment had Spielberg een beroemde Star Wars-acteur getagd om te verschijnen. Het bleek dat Spielberg al een klassieker had gemaakt met deze ster, en de jonge hoofdrol van de film was een grote fan.

Laten we eens kijken welke Star Wars-acteur een opmerkelijke scène moest hebben in E. T.

‘E. T.’ is een tijdloze klassieker

Als je door de geschiedenis van de beste films aller tijden kijkt, ziet E. T. The Extra-Terrestrial is een film die zich ongetwijfeld zal onderscheiden van de rest. De film, die in het begin van de jaren tachtig werd uitgebracht, is nog steeds een van de meest geliefde projecten ooit gemaakt, en zijn erfenis in de filmindustrie is anders dan alle andere.

Steven Spielberg had al succes voordat hij E. T., maar deze film hielp zijn toch al fantastische carrière naar een ander niveau te tillen. Het werd een succes aan de kassa en werd uiteindelijk de meest winstgevende film aller tijden, totdat het uiteindelijk werd bekroond door Jurassic Park, een ander Spielberg-project, in de jaren negentig.

Van begin tot eind zijn er gewoon te veel dingen om van te houden aan E. T., en dat is grotendeels de reden waarom mensen blijven terugkomen naar deze film en deze laten zien aan de volgende generatie filmliefhebbers. Het is een film die alle kleine dingen goed doet en een verhaal vertelt dat herkenbaar en relevant aanvoelt, ondanks dat hij bijna 40 jaar oud is.

Het bevatte ongelooflijke artiesten

E. T. dat het wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden, heeft verschillende redenen, waaronder de geweldige cast die de film tot leven heeft gebracht. Er werkten enkele echt begaafde artiesten aan dit project, waaronder namen als Henry Thomas en Drew Barrymore. Ze hadden niet veel ervaring, maar deze twee kindsterretjes maakten optimaal gebruik van hun tijd in de film.

Andere opmerkelijke artiesten zoals Dee Wallace, Peter Coyote, Robert MacNaughton en C. Thomas Howell hebben allemaal uitzonderlijk werk geleverd in de film. De kinderen stalen ongetwijfeld de show, maar de oudere artiesten speelden hun rollen de hele tijd perfect, en ze brachten de jeugd die het verhaal grotendeels domineerde in evenwicht.

Het blijkt dat de jonge Henry Thomas een enorme Harrison Ford-fan was, en hij wilde niets liever dan werken met Ford, die een geweldige werkrelatie had met Steven Spielberg.

"Toen ik Steven ontmoette, was het eerste wat uit mijn mond kwam, dat ik dacht: 'Ik hou van Raiders of the Lost Ark', en mijn held was Harrison Ford. Ik was eigenlijk gewoon opgewonden om Steven te ontmoeten in de hoop dat ik Harrison zou ontmoeten, "zei Thomas.

De jonge acteur had geluk, want hij ging zelfs aan de slag met Ford.

Harrison Ford had een cameo

Toen hij sprak op de scène die Ford neerschoot, zei Spielberg: Hij deed de scène waarin E. T. is thuis om alle spullen voor zijn communicator de trap op te laten zweven. Elliot is in het kantoor van de directeur na het kikkerincident. We zien Harrisons gezicht nooit. We horen alleen zijn stem, zien zijn lichaam.”

Spielberg ging verder in op het tafereel en zei: Henry's stoel begint te zweven. Dus als E. T. alle communicator parafernalia de trap op tilt, begint Henry van de grond in de stoel te stijgen tot zijn hoofd het plafond raakt. Net als Harrison zich omdraait, komt E. T. verliest de controle over het gewicht van alles en het v alt allemaal van de trap, en Henry stort neer op de grond en landt perfect. Vierpuntslanding. De directeur draait zich om en wat hem betreft is er nooit iets gebeurd.'

Helaas paste de scène gewoon niet goed bij de uiteindelijke versie van de film, en Spielberg nam de moeilijke beslissing om het op de vloer van de uitsnijderij te laten. Het is misschien niet in de film terechtgekomen, maar het bracht Henry Thomas wel in contact met zijn held.

“Dat was de scène die we eruit hebben geknipt. Maar dat is waar [Henry] de kans kreeg om Harrison te ontmoeten, "zei Spielberg."

Het zou cool zijn geweest om Harrison Ford in E. T. te zien verschijnen, maar de film leek het prima te doen zonder Fords verschijning.

Aanbevolen: