Marilyn Manson weigerde dit personage uit te spreken in 'The Batman

Inhoudsopgave:

Marilyn Manson weigerde dit personage uit te spreken in 'The Batman
Marilyn Manson weigerde dit personage uit te spreken in 'The Batman
Anonim

In meer dan drie decennia in de showbusiness heeft Marilyn Manson verschillende gebieden buiten zijn gothicwereld verkend. Acteren is er daar één van. We hebben hem gezien zonder zijn cakey make-up als Ron Tully in Sons of Anarchy en in tal van cameo's, waaronder een humoristische één-op-één-scène met John Malkovich in The New Pope. Fans kijken zelfs uit naar meer acteerwerk van de rocker. In tegenstelling tot wat de meesten zouden denken, heeft Manson echt een talent voor acteren. Het kan worden gedreven door zijn verlangen om aan de realiteit te ontsnappen en een ander personage aan te nemen, wat ook de reden is waarom hij altijd make-up draagt.

Manson, die momenteel wordt geconfronteerd met een aantal beschuldigingen van aanranding, is altijd bezig geweest met visuele transformatie. Het begon ermee dat hij als peuter de pruik van zijn moeder droeg en als tiener zijn slechte teint verborg met make-up. Later ontwikkelde hij er gewoon plezier in om mensen te choqueren of ongemakkelijk te maken. Ondanks de typische negatieve reacties op zijn uiterlijk, heeft Manson zelfs artistieke keuzes geïnspireerd, zoals het uiterlijk van een iconisch personage uit de animatieserie The Batman uit 2004.

Deze 'The Batman'-schurk was gebaseerd op Marilyn Manson

De Batman staat bekend om zijn avant-garde herontwerpen van Batmans schurken. Goth Riddler was absoluut een showstopper - een minder vrolijke versie die slanker is met dat rechte lange haar en androgyne lichaamsbouw. De makers van de serie gaven toe dat deze Riddler gebaseerd was op niemand minder dan Marilyn Manson zelf. Je kunt het zien aan de veel koudere persoonlijkheid van het geanimeerde personage en de donkere kleuren die in zijn kostuum zijn gebruikt.

Dit is niet de eerste keer dat een geanimeerd personage is gebaseerd op de Sweet Dreams-zanger. Ook Gordon Agrippa uit de animeserie Black Clover liet zich inspireren door Manson. Agrippa is een vreemde Magic Knight die ook Halloween-achtige make-up draagt. Hij is een bleke, slanke man met overdreven zwarte oogschaduw rond zijn rode ogen die zwarte nagellak en lippenstift draagt. Het personage lijkt op Marilyn Manson in de videoclip van The Fight Song, minus het lange haar.

Marilyn Manson zei nee tegen het uiten van Goth Riddler

De goth Riddler wordt ingesproken door Robert Englund, de acteur die Freddy Krueger van A Nightmare on Elm Street speelde, de groteske seriemoordenaar. Het werd oorspronkelijk aan Manson zelf aangeboden. Hij was tenslotte de inspiratie voor het personage. Toch had de zangeres van The Beautiful People er geen zin in. Fans vinden het vreemd omdat ze denken dat het geweldige publiciteit voor de rocker zou zijn geweest. Manson weigerde ook het aanbod om zichzelf te uiten in Family Guy.

Een Reddit-gebruiker postte op de Marilyn Manson-subreddit en vroeg: "Wat had Clone High dat Batman en Family Guy niet hadden?" Manson was te zien in de animatieserie voor volwassenen, Clone High en hij stemde ermee in om de stem voor zichzelf te doen. Andere Redditors beantwoordden de vraag door te zeggen: "Ik denk dat de Family Guy een geval was waarin hij het script niet leuk vond" en dat "hij ook werd gevraagd om Scarecrow te spelen in een van de Batman-films, maar ik denk dat zijn tourschema in strijd was met wanneer ze zouden gaan filmen."

Inderdaad, de We Are Chaos-zanger staat erom bekend rollen af te wijzen vanwege zijn drukke schema. Zo zou hij in de miniserie-adaptatie van Stephen King's roman The Stand spelen. Hij zou een cameo maken als The Kid, een psychopaat die geobsedeerd is door Coors-bier en in een mooie klassieke hot rod rijdt. Josh Boone, regisseur van première en finale van de show, onthulde dat het schema van Manson niet overeenkwam met hun filmschema. Hij onthulde ook dat de cover van de rocker van The End van The Doors de show niet haalde zoals gepland, omdat het "te duur om te gebruiken" was.

Een andere Reddit-gebruiker merkte ook op: "Tiffany's minnaar in de [Bruid van Chucky] was ook op hem gebaseerd, ze vroegen hem of hij de rol wilde spelen, maar hij wees ze af. Ik denk dat dat ook voor hem geweldig zou zijn geweest." Damien Baylock, de sukkelige aanbidder van Tiffany, was oorspronkelijk gemaakt voor Marilyn Manson. Hij toonde interesse in de rol, maar weigerde uiteindelijk. Alexis Arquette kreeg uiteindelijk de rol.

Marilyn Manson heeft andere op stripboeken gebaseerde projecten gedaan

Marilyn Manson heeft geen probleem met Batman of andere op stripboeken gebaseerde optredens, of dat nu DC of Marvel is. Hij uitte de Lachende Man in de Marvel-film The New Mutants 2020 en liet zijn liedjes SAY10 en The Mephistopheles of Los Angeles gebruiken in The Punisher. De rockster zei zelfs in zijn autobiografie dat hij actiefiguren van Spawn en Venom verzamelde. Hij werd ook een paar keer gefotografeerd met wijlen de creatieve leider van Marvel Comics, Stan Lee. Wat DC Comics betreft, Mansons nummer Warship My Wreck uit 2015 maakte deel uit van de officiële soundtrack voor Dark Nights: Death Metal, een zevendelige stripreeks.

Aanbevolen: