Fans zijn nog steeds boos op David Letterman over dit Paris Hilton-interview

Inhoudsopgave:

Fans zijn nog steeds boos op David Letterman over dit Paris Hilton-interview
Fans zijn nog steeds boos op David Letterman over dit Paris Hilton-interview
Anonim

Paris Hilton is misschien haar beste leven aan het "verscheuren", maar de dingen waren niet altijd zo gemakkelijk, luchtig en mooi voor de socialite die zakenmagnaat werd.

Tijdens een interview in 2007 op The David Letterman Show, had Paris Hilton een nogal ongemakkelijke ervaring, zo erg dat het veilig is om te zeggen dat het niet "heet" was.

Hoewel ze ooit bekend stond om haar achternaam en verschijning op The Simple Life, is Paris doorgegaan met het creëren van een imperium, waaronder haar meest recente podcast. Tijdens een aflevering van This Is Paris sprak de ster met haar zus, Nicky Hilton, over het gênante interview.

The David Letterman Interview Fans zijn overstuur over

David Letterman is een zeer gewaardeerde talkshowhost, of dat was hij tenminste! Hoewel hij misschien een nieuwe rol bij Netflix heeft gekregen, verliet de ster zijn iconische nachtelijke optreden in 2015 nadat hij 33 jaar van zijn leven aan het werk had gegeven.

David Letterman heeft zowat iedereen geïnterviewd, van Barack Obama tot Kim Kardashian, om duidelijk te maken dat de 74-jarige weet hoe hij zich moet gedragen tijdens een interview… meestal.

Tijdens zijn interview in 2007 met Paris Hilton kreeg David vandaag nogal wat reacties van fans van Paris' na de vernederende uitwisseling. Voorafgaand aan haar verschijning onthulde Paris dat haar team David had gevraagd af te dwalen van het stellen van vragen over haar korte periode in de gevangenis.

Hoewel het Letterman-team het ermee eens was, lijkt het alsof de gastheer de memo niet heeft ontvangen! Het interview, dat acht minuten duurde, was bedoeld om zich te concentreren op het nieuwe carrièrepad, het lifestyle-imperium en de nieuwe realityserie van Parijs, maar het enige dat mensen wilden weten, was haar tijd achter de tralies.

Nou, tijdens het interview griezelde David Letterman Paris over haar ervaring in de gevangenis, en het duurde zes van de acht minuten. Jakkes! Hilton heeft sindsdien beweerd dat ze "met opzet vernederd" was, wat ze later besprak in haar podcast This Is Paris.

Paris' medepresentator, Hunter March, had naar het interview gevraagd en Paris Hilton gevraagd of de uitwisseling haar verraste of niet. 'Was dat een hele schok voor je?' vroeg Hunter.

"Ja!" zei Parijs. "Toen ik daar naar binnen ging, sprak mijn team met hem om ervoor te zorgen dat hij me er niets over zou vragen [gevangenis]. Het was niet de bedoeling dat er één vraag zou zijn, maar hij bleef me duwen en duwen. Ik voelde me zo ongemakkelijk en zo overstuur, " deelde Paris.

De ster beschreef het moment als "zeer wreed en gemeen" nadat David Letterman het publiek vele malen aan het lachen had gemaakt, terwijl hij haar bleef lastigvallen met vragen over de "slammer", zoals Letterman het uitdrukte.

Parijs onthulde ook samen met haar zus, Nicky Hilton, die op de podcast van die aflevering was, en beweerde dat ze hem had gesmeekt om te stoppen tijdens reclameblokken.

"Tijdens reclameblokken dacht ik 'stop hier alsjeblieft mee, je hebt beloofd dat je hier niet over zou praten, en het was de enige reden waarom ik ermee instemde om in de show te komen'," zei Paris.

Gelukkig voor Paris hield de ster stand en vertelde David dat hij "een grens had overschreden". Fans zijn nu boos over het interview, dat eerder dit jaar weer opdook.

Nou, hoewel fans niet blij zijn, verontschuldigde David Letterman zich kort na het interview in 2007, stuurde wijn naar het huis van Parijs en gaf haar later bloemen tijdens haar volgende optreden.

Aanbevolen: