Hoe dichtbij kwam Tom Hardy bij de hoofdrol in 'Suicide Squad'?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij kwam Tom Hardy bij de hoofdrol in 'Suicide Squad'?
Hoe dichtbij kwam Tom Hardy bij de hoofdrol in 'Suicide Squad'?
Anonim

Marvel en DC zijn de grote jongens als het gaat om het maken van stripfilms, dus het spreekt voor zich dat de meeste sterren maar al te graag met beide studio's samenwerken. Een hit in het genre kan een hele franchise van films betekenen, terwijl een blindganger in de nabije toekomst een acteur uit het genre zou kunnen zien schoppen. Het is een risico, maar wie durft om het te nemen, kan een ongelooflijke beloning claimen.

Toen hij bij Marvel kwam en Venom op het grote scherm speelde, was Tom Hardy in de race voor een rol in DC's Suicide Squad.

Hoe dicht kwam hij bij de hoofdrol in die DC-film? Laten we eens kijken en zien.

Hardy is een grote ster

Een van de meest populaire acteurs ter wereld zijn, is een taak waar een paar mensen echt zin in hebben. Op dit punt in zijn carrière is Tom Hardy iemand die wereldwijd wordt erkend voor het werk dat hij op het grote scherm heeft gedaan. Het is een lange en ongelooflijke reis geweest voor Hardy, en veel mensen hebben nog steeds het gevoel dat zijn beste nog moet komen.

Tijdens de jaren 2000 kreeg Hardy kleinere rollen in projecten terwijl hij zichzelf wilde vestigen als artiest in het bedrijf. Enkele van zijn eerdere projecten zijn Black Hawk Down, Band of Brother en Star Trek: Nemesis. Deze kleinere rollen waren aanvankelijk oké, maar naarmate de tijd verstreek, begon Hardy meer prominente rollen in projecten te krijgen, en uiteindelijk vestigde hij zich als een leidende man.

RocknRolla en Bronson waren allebei instrumenteel in de perceptie van mensen dat Hardy werd veranderd, en toen Inception in 2010 uitkwam, kon hij meer dan zijn mannetje staan naast enorme artiesten als Leonardo DiCaprio. Tinker Tailor Soldier Spy en Warrior hielpen zijn carrière verder, net als The Dark Knight Rises, dat meer dan $ 1 miljard opbracht aan de kassa.

Met hits als Mad Max: Fury Road, The Revenant en Venom in de jaren die volgen, is het logisch dat regisseurs en grote studio's niets liever willen dan Hardy casten in hun grootste projecten.

Hij werd overwogen voor 'Suicide Squad'

Terwijl DC de stukken aan het samenstellen was voor Suicide Squad, wat een belangrijke instap in hun filmische universum zou worden, werd Tom Hardy overwogen voor de rol van Rick Flagg. Flagg zou een hoofdrol spelen in de film, en het krijgen van een naam als Hardy had wonderen kunnen doen, vooral gezien het feit dat Will Smith en Margot Robbie ook in de film zaten.

Zoals we ontelbare keren hebben gezien, vooral in het stripboekfilmgenre, is het ongelooflijk moeilijk om de juiste casting voor een film te krijgen. Fans zullen altijd een idee hebben van wie ze een bepaald personage willen zien spelen, en als de studio afwijkt van waar de fans in geïnteresseerd zijn, kan dit onmiddellijke terugslag veroorzaken voordat de film wordt uitgebracht. Dankzij zijn naamswaarde zou het voor de meeste fans waarschijnlijk prima zijn geweest om Hardy in het project te hebben gecast.

Helaas zou Hardy niet in staat zijn de rol op zich te nemen.

“Warner Bros. is mijn thuisstudio en ik ben dol op ze, dus ik baalde er echt van. Ik wilde daar aan werken en ik weet dat het script echt f alley is en ik weet ook wat er gaat gebeuren met The Joker en Harley Quinn daarin; Ik zal niet te veel weggeven… het is een f steegje. En dat hele gebied is iets dat ik zeker - ik bedoel, iedereen houdt van The Joker. Iedereen houdt van The Joker. Will Smith is een dope man, maar iedereen houdt van The Joker en dat wordt, denk ik, een heel belangrijke film voor fans', zei de acteur.

Hij was bezig met ‘The Revenant’

Dus, waarom moest Tom Hardy Suicide Squad missen? Helaas voor hem had hij het nogal druk met een ander project dat later liep dan verwacht.

Volgens Hardy: "Er is een heel praktisch element waarom ik die inval heb gemist, namelijk omdat Alejandro [G. Inarritu] heeft in Calgary drie maanden overschreden, dus we moeten terug naar Patagonië of Alaska om verder te gaan met het filmen van The Revenant, dat is veranderd in een veel groter beest dan we dachten, maar dat ziet er ook uitzonderlijk uit.

Het is jammer dat Hardy geen kans kreeg om in Suicide Squad te verschijnen, maar het is uiteindelijk goed gekomen, want hij werd uiteindelijk genomineerd voor een Academy Award dankzij zijn werk in The Revenant. Door het missen van de rol kon Joel Kinnaman het optreden krijgen, en Kinnaman zal de rol dit jaar opnieuw spelen in The Suicide Squad.

Aanbevolen: