De Kardashian Sisters en de Jenner Girls bieden een overvloed aan glamouradvies

Inhoudsopgave:

De Kardashian Sisters en de Jenner Girls bieden een overvloed aan glamouradvies
De Kardashian Sisters en de Jenner Girls bieden een overvloed aan glamouradvies
Anonim

Als het gaat om glamour krijgen voor de perfecte selfie en onberispelijke fotoshoots, weten deze dames zeker het een en ander over hoe ze zichzelf er perfect uit kunnen laten zien.

Deze 5 dames in één kamer plaatsen leidt zeker tot een overdaad aan glamour, en ze gebruiken deze gelegenheid om met fans te praten over hun schoonheidsgeheimen en enkele cosmetische kneepjes van het vak. Fans kunnen afstemmen op de Poosh-website van Kourtney Kardashian om het volledige overzicht te krijgen van al hun go-to's als het erom gaat er op hun best uit te zien.

Hier is een voorproefje van wat Kim, Khloe en Kourtney Kardashian doen om er op hun best uit te zien, en wat Kylie en Kendall Jenner om verzorgd en mooi te houden…

The Kardashians Glam Up

Kim Kardashian is een drukke moeder van 4, en ze vertelt Poosh dat ze "geen tijd heeft om de hele dag te blenden". als het erom gaat haar make-up snel gedaan te krijgen, zegt ze dat ze de foundation in haar hand legt en het gewoon met haar vingers in wrijft. Kim houdt er ook van om de belangrijkste delen van haar gezicht te markeren en doet dit routinematig. Voor zover haar grootste geheim gaat, draait het bij Kim Kardashian allemaal om hydratatie. Ze zegt; ""Zelfs als ik al gehydrateerd ben voor de dag, doe ik weer een moisturizer op."

Khloe Kardashian heeft huidkanker gehad, dus het draait allemaal om zonnebrandcrème. Haar schoonheidstrucs omvatten dagelijks vele lagen zonnebrandcrème op haar gezicht en hals. Ze zegt dat ze een favoriete borstel heeft waar fans naar op zoek zullen zijn. Ze zweert bij de Mac Kabuki-borstel en kan geen dag zonder.

Kourtney houdt het simpel en is niet zo geïnteresseerd in de make-uptrucs die Kim gebruikt, zoals highlighten en contouren. Haar grootste geheim is om haar wenkbrauwen vorm te geven door hun natuurlijke vorm en lijn te volgen. Ze leunt graag naar de natuurlijke look.

De Jenner Sisters en hun schoonheidsgeheimen

Kendall Jenner houdt haar schoonheidsregime ook graag licht en natuurlijk en kiest voor lipgloss in plaats van lippenstift. Ze geeft zelfs toe dat ze alleen chapstick heeft gebruikt voor een lichte lipgloed. Ze epileert of harst haar wenkbrauwen, maar alleen aan de onderkant, niet aan de bovenkant. Deze natuurlijke schoonheid gaat niet over de "cakey" make-uplook en is er niet een om te markeren of te contouren.

Last but zeker not least is Kylie Jenner. Bij Kylie draait alles om bakken, en nee, we verplaatsen dit gesprek helemaal niet naar de keuken! Bakken is een manier om concealer en poeder aan te brengen en te combineren met vochtige deppen om de make-up in de huid te laten trekken en kleurresten achter te laten. Dit is waar Kylie bij zweert, samen met donkerbruine oogschaduw om haar ogen echt te laten 'knallen'.

Aanbevolen: